Fans sluiten zich aan bij Elijah Wood in het trollen van Harvey Weinsteins gelijkenis in The Orc

Inhoudsopgave:

Fans sluiten zich aan bij Elijah Wood in het trollen van Harvey Weinsteins gelijkenis in The Orc
Fans sluiten zich aan bij Elijah Wood in het trollen van Harvey Weinsteins gelijkenis in The Orc
Anonim

Peter Jackson, de regisseur van The Lord Of The Rings, voelde zich verbitterd jegens Harvey Weinstein en voerde zijn officiële wraak uit op wat fans 'de meest fantastische manier' noemen. Weinstein's Miramax had oorspronkelijk de rechten op The Lord of The Rings, maar er was opmerkelijke wrijving tussen Weinstein en Jackson, wat resulteerde in de uitvoering van een absoluut epische terugverdientijd. Elijah Wood heeft zojuist onthuld dat er een vreselijk lelijke ork is die is ontworpen op basis van het beeld van Weinsteins gezicht, en fans zijn hier allemaal mee bezig.

Het cultiveren van het beeld van een misvormd monster naar het beeld van Harvey Weinstein, is de ultieme wraak gebleken tegen de in ongenade gevallen mogul, en fans lenen hun stem aan het gesprek om het imago van Weinstein nog verder op sociale media te slepen.

De afschuwelijke Weinstein Orc

Voor veel mensen die versteld staan van het gedrag van Harvey Weinstein, is er geen betere manier om hem terug te pakken dan hem te trollen door hem daadwerkelijk in een visuele trol te veranderen.

Elijah Wood nam even de tijd om te onthullen dat Peter Jackson een bewuste beslissing heeft genomen om een ork te maken die eigenlijk is gebaseerd op het ware beeld van Weinstein. Hij legt het proces uit door te stellen dat de foto van Harvey als basis werd gebruikt, en dat er een ork was die op deze afbeelding was ontworpen en gemaakt om bijzonder afschuwelijk te zijn, terwijl de gelijkenis met Weinsteins gezicht natuurlijk zoveel mogelijk behouden bleef.

Wood heeft niet gespecificeerd welke specifieke orc is gemaakt om Weinstein te bespotten, maar fans hebben gereageerd om aan te geven dat ze een griezelige gelijkenis zien tussen Weinstein en Gothmog, de luitenant van de Witch-king in the Third Leeftijd van Minas Morgul.

Fans doen mee aan het trollen

Fans zijn enthousiast over de onthulling dat Jackson op deze manier op Weinstein mikte, en sluiten zich aan bij Elijah Wood om de veroordeelde misdadiger op een grote manier te trollen.

Opgewonden fans lachen enorm uit ten koste van Weinstein en schrijven opmerkingen als; "verdiend," "de ork ziet er beter uit," en "hahaha omg dient hem goed!" Anderen hebben meegedaan om Weinstein te bespotten door te schrijven; "lmao ik zie het," "sup Weinstein, voel je je geschonden??" en "die ork complimenteert hem eigenlijk."

Aanvullende opmerkingen zijn onder meer; "wauw, dit is eigenlijk zo grappig. ze zien er echt hetzelfde uit," en "ja. Weinstein. Een echt, walgelijk, afschuwelijk monster", evenals; "die je goed van pas komt, griezel!"

Een andere fan schreef; "gelijkenis is griezelig," en "perfect!"

Aanbevolen: