Will Ferrel, Jon Favreu, Ed Helms en anderen sluiten zich aan bij 'Elf For Georgia'-tafellezing om de Georgische Democraten te helpen

Will Ferrel, Jon Favreu, Ed Helms en anderen sluiten zich aan bij 'Elf For Georgia'-tafellezing om de Georgische Democraten te helpen
Will Ferrel, Jon Favreu, Ed Helms en anderen sluiten zich aan bij 'Elf For Georgia'-tafellezing om de Georgische Democraten te helpen
Anonim

Oproep aan alle Elf-filmfans: de cast van je favoriete film is herenigd, en wat is een betere gelegenheid dan de komende feestdagen?

Op de reünie zullen castleden Will Ferrell, Zooey Deschanel, Bob Newhart, Edward Asner, Mary Steenburgen, John Lithgow, Amy Sedaris, Andy Richter, Kyle Gass, Danny Woodburn, Jon Favreau, Ed Helms, Busy Philipps, en Matt Walsh komen samen voor een tafellezing van de film.

Deze tafellezing wordt gehost door komiek Ashley Nicole Black.

Afbeelding
Afbeelding

Deze reünie wordt georganiseerd als onderdeel van fondsenwervende activiteiten voor de Georgia Democratic Party, die zich voorbereidt op de tweede senaatsverkiezingen in januari. Het evenement heeft toegang via donatie, waarbij alle opbrengsten naar de Democratische representatieve kandidaten, Rev. Raphael Warnock en John Ossoff, gaan. Als ze worden gekozen, krijgt de Democratische Partij een duidelijke meerderheid in de Senaat.

"Ik ben verheugd om Buddy terug te brengen naar het kleine scherm om te profiteren van de kritieke tweede ronde van de Senaatsverkiezingen in Georgië", zei Will Ferrell over het evenement. "We hebben nieuw leiderschap nodig in de Amerikaanse senaat en ik hoop dat Buddy en de rest van de Elf-cast een kleine rol kunnen spelen bij het bewerkstelligen van die verandering."

Ed Helms ging ook naar Twitter om het nieuws met zijn fans te delen en drong er bij hen op aan de inzamelingsactie te steunen en de Democraten te helpen de Senaat te krijgen.

Zelfs de beroemdheden die niet deelnemen aan de voorlezing van de tafel, hebben hun gewicht achter het evenement geworpen en fans gevraagd om mee te doen. Dit zijn onder meer Jane Lynch, Alex Winter en Sarah Silverman.

Dit is het laatste evenement dat is toegevoegd aan de lijst van spraakmakende cast-reünies die dit jaar zijn gericht op het inzamelen van fondsen. Deze lijst bevat ook andere casts van A-List-projecten, zoals Parks and Recreation, Superbad, Private Practice and Happy Days, Fresh Prince, The Princess Bride, Hocus Pocus, Dazed and Confused, Star Trek en Seinfeld, die allemaal op afzonderlijke gelegenheden om geld in te zamelen voor verkiezingscampagnes of hulp tegen het coronavirus.

Voor degenen die de Democraten in Georgië willen helpen, of die gewoon de reünie van de cast willen meemaken, is de tafellezing gepland op 13th van december om 16.00 uur Oosterse tijd. Hovercast wordt het platform voor dit virtuele evenement.

Aanbevolen: