Dit kostuumdetail weerhield Christian Bale er bijna van om zich bij Thor: Love And Thunder aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Dit kostuumdetail weerhield Christian Bale er bijna van om zich bij Thor: Love And Thunder aan te sluiten
Dit kostuumdetail weerhield Christian Bale er bijna van om zich bij Thor: Love And Thunder aan te sluiten
Anonim

Christian Bale wordt geprezen voor zijn "griezelige" optreden als Gorr the God Butcher in Thor: Love and Thunder. Voorafgaand aan de première van de film beloofde de beruchte gedaanteveranderaar al dat zijn personage "mager" zou zijn om "een meer bovennatuurlijke en griezelige sfeer te hebben".

Maar ondanks de waanzinnige toewijding van de voormalige Batman aan zijn rollen, was er één ding aan Gorr's kostuum waardoor hij bijna niet meer wist van zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe…

Een string weerhield Christian Bale er bijna van om 'Thor: Love And Thunder' te doen

In een interview met The Wrap zei Bale dat hij in eerste instantie Gorr zou uitbeelden als een gespierde schurk in een G-string."Ik heb even gekeken en zei: 'Hij heeft een string aan. Niemand wil me zo zien'", zei de American Psycho-ster. "Hij was ook waanzinnig gespierd in de strips. En ik was bezig met het maken van een andere film waarin ik echt heel mager was. Ik zei: 'Kerel, niemand wil me in een G-string zien.'" Hij voegde eraan toe dat er had "helemaal geen zin om te trainen omdat je niet kunt concurreren met Chris [Hemsworth]."

De acteur heeft eerder zijn onzekerheden over de rol geuit. "Ik kwam uit een film waarin het nodig was geweest om nogal wat spiermassa te hebben", legde Bale uit. "En toen zag ik de beelden en dacht: 'Nou, dat zal niet mogelijk zijn… en dit g-string ding dat daar aan de hand is.' Hij zag er in de stripboeken uit als fysiek, je weet wel, iemand om rekening mee te houden."

Het plannen van conflicten liet hem ook weinig tijd om zich voor te bereiden. "En ik zei: 'Nou, weet je, dat is gewoon niet mogelijk in de staat waarin ik me bevind'", vervolgde de Ford Vs Ferrari-acteur."En we hebben letterlijk drie dagen tussen het afmaken van een film en mijn vertrek naar Australië voor de quarantaine en zo. Normaal gesproken heb ik graag veel meer tijd ertussen, maar door de pandemie is het zo gelopen."

Christian Bale's familie overtuigde hem om 'Thor: Love And Thunder' te doen

Het gebrek aan voorbereidingstijd weerhield Bale er bijna van om mee te doen aan de film. Zijn familie overtuigde hem echter om het uit te werken. "Er waren een aantal potentiële conflicten in de planning. Ik zei tegen mijn familie: 'Ik denk niet dat het gaat lukken'", herinnert hij zich in een interview met Screen Rant. "En ze zeiden: 'Nee, je zorgt ervoor dat het werkt. Je doet dit, pap.' Ze gaven me mijn marsorders en ik gehoorzaamde plichtsgetrouw."

Hij onthulde ook dat zijn kinderen grote fans zijn van Thor: Ragnarok. "Voor mij was het Taika [Waititi, de regisseur]. Ik hield van Thor Ragnarok, net als mijn familie", zei de acteur over wat hem naar het project trok."We hielden ook allemaal van Jojo Rabbit, en toen had ik met Natalie gewerkt en wilde ik met Tessa en met Chris werken. Daar komt het eigenlijk op neer. Ik zei gewoon: 'Geweldig!' Hield van het script, hield van Taika's beschrijving van de schurk. 'Laten we dit gaan doen.'" Toch had hij één voorwaarde om Gorr te spelen. "Ik had maar één verzoek, namelijk dat ik had verwezen naar de Come to Daddy-video van Aphex Twin", deelde hij mee.

Hij vervolgde: "Er zit een personage in dat me inspireerde met betrekking tot Gorr, en ik zei tegen Taika: 'Hier is de deal, ik wil de schreeuw hebben.' En als je de video ziet, begrijp je wat ik bedoel. Ik zei: 'Ik wil die schreeuw in de film hebben.'" Maar "die afspraak werd niet nagekomen. misschien een beetje te extreem voor de PG-13. Misschien hebben mensen naar de uitgangen gerend", onthulde Bale, eraan toevoegend dat ze "het hebben gedaan, en het is ergens op de vloer van de snijruimte."

Wat Christian Bale voelt over het spelen van Gorr na het spelen van Batman

Bale heeft veel empathie voor zijn gemene rol in Love and Thunder. Toen Screen Rant hem vroeg naar het verschil tussen het spelen van Batman en Gorr, zei hij dat beide hun eigen "razende conflicten" in zich hebben, waardoor ze even "fascinerend" zijn om uit te beelden. "Nou, het zijn beide karakters, zoals je net zei, waar enige verwarrende sympathie bestaat voor zo'n monster als Gorr en zeker enig begrip", legde de acteur uit.

"En evenzo is Batman niet zo'n held als vele anderen," vervolgde Bale. "Er is een drang voor hem om de gemakkelijkere weg te nemen en zijn duistere emoties de overhand te laten nemen. Dat is het grote, fascinerende conflict binnen Batman zelf. De twee hebben deze woedende conflicten in zich." Toen hem werd gevraagd of hij zal terugkeren naar DC als Batman, zei hij: "Nee. Niemand heeft het me ooit verteld. Niemand heeft het ter sprake gebracht."

Aanbevolen: