Een heleboel sterren sluiten zich aan bij Kaley Cuoco voor seizoen 2 van haar HBO-hit

Inhoudsopgave:

Een heleboel sterren sluiten zich aan bij Kaley Cuoco voor seizoen 2 van haar HBO-hit
Een heleboel sterren sluiten zich aan bij Kaley Cuoco voor seizoen 2 van haar HBO-hit
Anonim

Voor hun tweede seizoen is het team van The Flight Attendant vastbesloten om de kijkers omver te blazen. Niet alleen met geweldige verhaallijnen en plotwendingen, maar ook met ongelooflijke toevoegingen aan de toch al geweldige cast, geleid door Kaley Cuoco. Er waren veel aankondigingen met betrekking tot de sterren die aan de show deelnemen, en elke aankondiging was verrassender en opwindender. Laten we eens kijken naar de grootste film- en tv-sterren die zich bij de cast van deze show voegen die de harten van de fans heeft veroverd sinds het voor het eerst uitkwam in 2020.

8 Sharon Stone als Lisa Bowden, Cassie's moeder

Misschien was de aankondiging dat Sharon Stone zich bij de cast van de show voegde, de meeste opschudding veroorzaakt onder de fans van The Flight Attendant. Ze speelt Lisa Bowden, de moeder van Cassie. Kaley Cuoco was erg enthousiast over het feit dat Sharon haar moeder op het scherm speelde en gaf haar zelfs een speciaal cadeau op haar eerste opnamedag. Kaley verzamelt koffiemokken en Sharon houdt van koffie, dus de jongere actrice besloot een speciale mok voor haar te maken waarin ze twee als moeder-dochter lieten zien.

"Ze kwam naar de set en ze geeft me een dikke knuffel", vertelde Cuoco. "Ze zegt, 'Oh, mijn dochter,' en we praten en ze had de mok niet genoemd en ik zei, 'Oh mijn god, ze had waarschijnlijk een hekel aan de mok. Dit is zo gênant.'" Gelukkig, het was niet zo. "Eindelijk, later zegt ze: 'Ik vergat te vermelden, hoe heb je die koffiemok gemaakt… het was briljant.'" Het behoeft geen betoog dat Sharon met open armen werd ontvangen.

7 Mo McRae als Benjamin Barry

Mo McRae heeft het de laatste tijd erg druk gehad, niet alleen met zijn acteercarrière maar ook met zijn regiedebuut in de film A Lot of Nothing. Desalniettemin heeft hij tijd gevonden om CIA-agent Benjamin Barry te spelen in het tweede seizoen van The Flight Attendant, een project waar hij erg trots op is om deel van uit te maken.

"Deelnemen aan The Flight Attendant was een hoogtepunt in mijn carrière als acteur", zei hij erover. "Het was een show waar ik vanaf het eerste seizoen fan van was; ik vond het buitengewoon goed uitgevoerd. Ze hadden gecompliceerde onderwerpen, een complex karakter, maar ze behandelden het op een manier die de scheidslijnen tussen genres echt vervaagde. zat midden in mijn stuurhut."

6 Callie Hernandez als Gabrielle Diaz

Callie Hernandez heeft een uitgebreid en zeer indrukwekkend cv, vooral gezien het feit dat ze amper 30 is. Ze heeft in enkele van de beste films van het afgelopen decennium gespeeld, zoals Blair Witch, La La Land, The Endless en Alien: Verbond. Ze heeft ook belangrijk werk op tv gedaan, zoals de shows Soundtrack en Graves.

Nu voegt ze The Flight Attendant toe aan haar lange lijst met credits en voegt ze zich bij de cast als premiejager Gabrielle Diaz.

5 JJ Soria speelt Esteban

JJ Soria's drukke schema staat op het punt nog drukker te worden wanneer hij de rol van Gabrielle Diaz' partner, Esteban, op zich neemt. Kijkers zullen veel van hem en Callie Hernandez zien in het volgende seizoen van de show, en het zal een interessante verhaallijn zijn om aan de show toe te voegen. Enkele van JJ Soria's meest populaire werk omvat Netflix's Gentlefied, de Lifetime-serie Army Wives en de show The Oath.

4 Alanna Ubach Van 'Euphoria'

Alanna Ubach's toevoeging aan de show werd enorm gevierd. De populariteit van de actrice heeft een nieuw hoogtepunt bereikt na haar verbluffende optreden in Euphoria, en fans kunnen niet wachten om te zien wat ze zal toevoegen aan The Flight Attendant. Naast deze twee shows heeft ze ook meegewerkt aan Legally Blond, Meet the Fockers en animatieprojecten als Coco, The Spectacular Spider-Man en Brandy & Mr. Whiskers.

3 Cheryl Hines van 'Curb Your Enthusiasm'

Niet zo lang geleden werd aangekondigd dat Cheryl Hines zich bij de HBO Max-serie zou voegen, en iedereen, fans en crew, was opgetogen. Ze was een toegewijde kijker van de show tijdens het eerste seizoen, en het was een droom die uitkwam voor de actrice om er deel van uit te maken.

Voor degenen die zich afvragen waar ze Cheryl eerder hebben gezien, ze was een van de sterren van Curb Your Enthusiasm en is momenteel een panellid in het zingende reality-tv-programma I Can See Your Voice.

2 Mae Martin als Grace St. James

De ster en maker van de Netflix-show Feel Good, komiek Mae Martin, deelde op hun Instagram-account hun enthousiasme over hun deelname aan de cast van The Flight Attendant. 'Heb je zin om de mysterieuze Grace St. James te ontmoeten?' Ze vroegen het aan hun fans, dus we kunnen aannemen dat dat de naam van hun personage is. Naast een zeer ervaren acteur en komiek, is Mae ook een auteur, en hun boek Can Everyone Please Calm Down is nu uit.

1 Margaret Cho As Utada

Als een doorgewinterde actrice als Margaret Cho zegt dat een rol uitdagend is, dan moet dat betekenen dat de rol echt meeslepend en complex is. Ze is blij dat ze meedoet aan de show, maar ze geeft toe dat 'het intens is'. Ze zal Utada spelen. "Ik ben IJslands," vervolgde ze, "maar in IJsland ziet iedereen er een beetje Aziatisch uit. Hoe verder naar het noorden je komt, je steekt de internationale Björk-lijn over, en iedereen begint een soort Aziatisch gezicht te krijgen, dus ik pas daar echt in."

Aanbevolen: