Paul Reiser had aanvankelijk een hekel aan de jongens en weigerde zich bij de cast aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Paul Reiser had aanvankelijk een hekel aan de jongens en weigerde zich bij de cast aan te sluiten
Paul Reiser had aanvankelijk een hekel aan de jongens en weigerde zich bij de cast aan te sluiten
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat seizoen drie van The Boys extreem in de war is. En daar genieten de cast en crew absoluut van. Het demente, edgy en ronduit over-the-top karakter van de show spreekt niet alleen fans aan, maar ook de acteurs die worden uitgenodigd om eraan deel te nemen. Nou ja, de meeste acteurs tenminste.

Stranger Things-ster Paul Reiser was niet onder de indruk van The Boys, zelfs niet toen hem werd aangeboden om de rol van Legend te spelen in het derde seizoen. Uiteindelijk was hij er echter van overtuigd om zich bij de cast aan te sluiten en fans zijn enthousiast over de resultaten. Dit is waarom Paul overtuigd moest worden en wat hij echt van zijn ervaring vond…

6 Waarom Paul Reiser een rol bij de jongens afwees

Voordat Paul de rol van Legend in The Boys kreeg aangeboden, had hij geen idee dat de show zelfs maar bestond.

"Om eerlijk te zijn, had ik nog nooit van The Boys gehoord. Ik heb een heel hippe 21-jarige zoon die heel erg in de wereld en de strip is. Ik zei: 'Ik kreeg net deze rol aangeboden op The Boys. Heb je gehoord van The Boys?' En hij zei: "Oh, het is geweldig. Je zult het haten." Ik keek toe en zei: 'Oh, je hebt gelijk, het is geweldig, en' - [grimassen] - ooh, aah.' Ik was zo onder de indruk van wat ze hadden gedaan, maar het is een wereld die helemaal niet mijn wereld is", gaf Paul toe in zijn interview met Vulture.

Bovendien was het genre niet voor hem, maar Paul hield echt niet van de manier waarop zijn personage werd geschreven.

"Ik ben niet zo'n stripboekman, maar ik dacht: Oh, ze zijn opzettelijk wild gewelddadig en grafisch. Oké, dat is cool. En toen zag ik hoe grappig het was en hoe geweldig iedereen was, en de productie was geweldig. En om eerlijk te zijn, de rol, toen ik het voor het eerst las, had ik zoiets van [slikt diep in]. Het was een beetje moeilijk voor mij, en ik ben beleefd geslaagd."

5 Hoe Paul Reiser werd overtuigd om zich bij de cast van de jongens aan te sluiten

Het was de agent van Paul die uiteindelijk zijn arm verdraaide en hem zover kreeg om met schrijver/schepper Eric Kripke te praten over het herschrijven van zijn rol.

"Ik had een heel slimme agent die zei: 'Nou, waarom praat je niet met Eric Kripke?' Mijn ding is, als schrijver en maker van inhoud zelf, ging ik: "Ik wil hem niet uitpraten wat hij schreef. Hij schreef het omdat dat het personage is, dus waarom zou ik proberen hem verander het?' Maar Eric zei: "Nou, waarom halen we die zin er niet uit en die zin eruit en die zin eruit? Wat denk je nu?" En ik zei: 'Nou, dat zou leuk kunnen zijn.' Het was een beetje dobbelen dat hij bereid was te respecteren waar ik me prettig bij voelde en wat buiten mijn comfortzone lag. En toen ik eenmaal op de set was, had ik meer afleveringen gezien en voelde ik dat ik de weg wist naar de Niets dat ik zou kunnen bedenken zou te ver gaan of in slechte smaak zijn. Met die parameters was het echt leuk om erin te springen en te gaan. Deze man kan alles zeggen."

4 Paul Reiser was doodsbang voor stripfans

"Ik weet dat stripfans - wat is het woord dat ik zoek? - gepassioneerd zijn over hun werelden, dus ik wilde voorzichtig zijn. Maar ik moest Eric en de schrijvers me laten vertellen, ' Hij zou dat niet doen; hij zou dat doen'", legde Paul uit. Dit is natuurlijk begrijpelijk. Veel acteurs voor hem hadden soortgelijke zorgen over deelname aan projecten op basis van strips. Gelukkig stonden de makers achter hem.

3 Vond Paul Reiser de cast van de jongens leuk?

In zijn interview met Vulture was Paul zeer openhartig over zijn aanvankelijke overtuiging dat zijn co-sterren nachtmerries waren om mee te werken. Maar toen hij daadwerkelijk op de set kwam, bewezen ze al snel dat hij ongelijk had.

"Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik heb maar een paar dagen geschoten; ik was meer dan een weekend in Toronto. Maar het andere dat verrassend was, was dat het een zeer lichte set was. Het was helemaal niet indicatief voor de inhoud. Ik dacht aan Karl Urban, hij zal verschrikkelijk zijn. Hij lijkt me een heel gemeen persoon. En er was nooit een grotere poes. Hij is zo'n lieve jongen. En Jack Quaid en Laz Alonso waren geweldig. Het waren niets anders dan een paar leuke dagen."

Iedereen die iets weet over de cast van The Boys, weet hoe extreem close ze zijn. Er waren zelfs geruchten dat Erin Moriarty een relatie had met haar co-ster, Anthony Starr. Maar het blijkt dat het gewoon besties zijn. Maar het lijkt erop dat de hechte groep Paul verwelkomde toen hij eindelijk besloot de rol op zich te nemen.

2 Op wie is de legende gebaseerd?

Paul gaf toe dat hij en Eric sterk werden beïnvloed door filmproducent Robert Evans toen ze het karakter van Legend uitwerkten, die natuurlijk wel voorkomt in de originele graphic novels.

"Daar kwamen we min of meer op uit toen we het hadden over kleding en uiterlijk. Ik denk niet dat het bedoeld was als een verassing, maar ze zeiden: 'Hij is de ouderwetse man, heel groot in de dag, maar zijn dag is gekomen en gegaan.' We dachten dat dat een heel mooie referentie was, en Robert Evans was zo'n enorm figuur. Ik had hem aan het einde van zijn leven ontmoet. Ik kende hem helemaal niet goed. Maar de legende was een beetje een karikatuur; het personage was zo opgesloten in zijn uiterlijk en zijn erfenis in de geschiedenis van Hollywood, maar voelde niet van het moment. Daar was ik door gefascineerd. Dat was echt leuk, om deze man te spelen die trots is op wie hij kent en waar hij in de pijplijn van dingen zit, maar duidelijk veel bagage heeft. Ik hou van de foto's van mij met Lee Marvin en Roy Scheider; het was zo de tijdsperiode van de jaren '80. Al die referenties hebben we ter plekke bedacht."

1 Hoe Paul Reiser omgaat met legende

Legend is heel erg een product van een bepaalde tijd. Hij vertelt het niet met "vandaag" en dit is iets waar Paul mee te maken had bij het ontwikkelen van het personage.

"Daar ben ik dichter bij", gaf Paul toe aan Vulture. "Ik was aan het praten met een paar andere acteurs van mijn leeftijd, en we zeiden: 'Heb je gemerkt dat je op de set komt en dat je verreweg de oudste bent?' Vroeger stond ik op een set - en ik heb met zoveel mensen gewerkt die legendes in mijn leven zijn: Al Brooks, Carl Reiner, Sid Caesar, Carol Burnett - en ik voelde altijd: Oh, ik ben de opkomende, ik ben de jonge man. En het is als, Oh, ben ik …? Niet dat ik zoiets heb bereikt als zij, maar qua chronologie kijk ik rond op de set en denk 30, 28, 30, 34, 65. Oh mijn God! Ik denk dat ik die man ben. Ik herinner me dat ik met Jerry Lewis werkte toen hij 67 was, wat op dat moment voor mij - ik was in de dertig - ik ging, dat is zo oud. Dus daar zit een beetje in. Ik heb het gevoel dat ik door alleen maar te komen opdagen, het huiswerk al halverwege heb gedaan. Ik heb het gevoel alsof ik 80 was sinds ik 25 ben.

Aanbevolen: