Taylor Swift liep weg en gaf de telefoon aan haar publicist tijdens dit radio-interview

Inhoudsopgave:

Taylor Swift liep weg en gaf de telefoon aan haar publicist tijdens dit radio-interview
Taylor Swift liep weg en gaf de telefoon aan haar publicist tijdens dit radio-interview
Anonim

Gedurende haar carrière heeft Taylor Swift een paar vetes gehad. Sommige waren meer voor de hand liggend dan andere, zoals haar rivaliteit naast Diplo. Hoewel sommige minder voor de hand liggend waren en geruchten, zoals haar vermeende rundvlees tegen Leonardo DiCaprio.

Kanye West is misschien wel haar meest beruchte beef, en het zorgde voor veel ongemakkelijke momenten voor de zangeres en songwriter. Op een gegeven moment verliet ze een radio-interview, alleen om de telefoon aan haar publicist te geven. Laten we terugkijken naar hoe het allemaal ging.

Waarom verliet Taylor Swift haar radio-interview?

De situatie vond jaren geleden plaats na de ramp die plaatsvond tussen Kanye West en Taylor Swift bij de VMA's. Kanye en Taylor waren in staat om opnieuw contact te maken nadat het moment had plaatsgevonden, waarbij Swift aanvankelijk Kanye's respect wilde, "Ik begon het gevoel te krijgen dat we opnieuw verbonden waren, wat geweldig voor mij was - want alles wat ik ooit wilde mijn hele carrière nadat dat ding in 2009 gebeurde, was dat hij me respecteert', legt Swift uit. "Als iemand je niet zo hard respecteert en zegt dat je het letterlijk niet verdient om hier te zijn - ik wilde dat respect zo graag van hem, en ik haat dat van mezelf, dat ik dacht: 'Deze man die me tegenwerkt', ik wil gewoon zijn goedkeuring.' Maar dat is waar ik was."

In 2015 zou het weer de andere kant op gaan toen West de Vanguard Award in ontvangst nam. Achter de schermen had Kanye Swift gevraagd om de prijs uit te reiken, en hij overtuigde haar om dit te doen met een paar aardige woorden en een lang telefoongesprek.

De zaken namen echter een wending toen Kanye de prijs van Taylor accepteerde en in zijn toespraak verklaarde dat Swift die de prijs uitreikte gedaan was voor beoordelingen … Dat viel niet goed bij Swift: Ik realiseerde me dat hij zo tweezijdig is. Dat hij achter de schermen aardig tegen me wil zijn, maar er dan cool uit wil zien, voor iedereen op wil staan en shit wil praten. En ik was zo overstuur.”

In 2009 verliepen de zaken niet soepel voor Taylor, omdat ze in verschillende interviews over Kanye moest praten. Hoewel de ster in dit specifieke gesprek genoeg had.

Taylor Swift was klaar met het beantwoorden van vragen van Kanye West

Het interview begon met een vraag van Kanye West na de beproeving van 2009 die had plaatsgevonden. Tot eer van Swift beantwoordde ze de vraag zo goed als ze kon en verklaarde dat ze gezegend was met de uitstorting van liefde van de fans.

Het lijkt er echter op dat de gastheer de vraag niet zou aflaten en Swift opnieuw vroeg naar haar gedachten op dit moment. Taylor zou zeggen dat ze er niet iets groters van wilde maken dan het al was. Ze zou later voorstellen om over iets anders te praten, aangezien ze het onderwerp al in andere interviews heeft besproken.

De gastheer stond erop en zei tegen Taylor: "Laat me je wat tips geven, je hebt tien of twaalf radiostations achter me staan en ze zullen allemaal over deze Taylor willen praten."

Ten slotte had Swift genoeg van het interview en vroeg hij drie keer om van onderwerp te wisselen. Ze gaf de telefoon aan haar publicist en zou weigeren afscheid te nemen van de show, ondanks de verzoeken van de gastheer. Het was een moeilijk moment en niet gemakkelijk om naar te kijken.

Wat vonden fans van het moment

De clip werd in februari 2021 opnieuw op YouTube geplaatst en heeft al meer dan een half miljoen views. Wat niet als een verrassing mag komen, is dat Taylor Swift steun kreeg van de fans op zowel YouTube als Reddit. Dit is wat de mensen te zeggen hadden.

"Hij klonk alsof hij haar echt onder controle wilde hebben en het niet leuk vond dat ze een grens aan het creëren was en eraan vasthield. Plus zijn neerbuigende advies over hoe dit haar carrière zou helpen was zo vervelend."

"Ik herinner me een interview dat ze deed in het Rode-tijdperk, waar ze alle mensen zelfgemaakte muntkoekjes meebracht. Haar interviewer was zo onnodig grof en ondankbaar. Ze onderbrak haar constant en begreep haar humor opzettelijk verkeerd. "Heb je ze gemaakt voor wij of zijn het restjes?" als eff off man. Ik herinner me zijn naam niet eens. Mijn brein onderdrukte de herinnering aan dat ineenkrimpende interview."

"Ze was hier zo jong in, maar zo goed gesproken, professioneel en respectvol. Altijd geweest, altijd geweest."

"Ze was letterlijk een tiener."

De topcommentaren waren duidelijk niet onder de indruk van de interviewer, terwijl ze Taylor prezen om haar kalmte op zo'n jonge leeftijd.

Aanbevolen: