Bezorgde fans geloven dat de deprimerende boodschap van Kodak Black een schreeuw om hulp is

Inhoudsopgave:

Bezorgde fans geloven dat de deprimerende boodschap van Kodak Black een schreeuw om hulp is
Bezorgde fans geloven dat de deprimerende boodschap van Kodak Black een schreeuw om hulp is
Anonim

Zijn laatste paar berichten lieten duidelijk zien dat hij met een diepe depressie kampte en dat hij zelfmoordgedachten had. Het was meteen duidelijk voor fans dat die berichten een wanhopige smeekbede om hulp waren, maar net toen ze zijn accounts begonnen te overspoelen met waanzinnige liefde voor de artiest, werd het allemaal donker.

Ergens daarbuiten, alleen en depressief, is een 24-jarige die diep van streek is, erg ongelukkig is met zijn leven en op tragische wijze lijdt aan zelfmoordgedachten. Fans geloven dat hij dringend tussenkomst en ondersteuning nodig heeft, maar door het verwijderen van zijn accounts werd hun vermogen om hun liefde voor hem te tonen tijdens zijn tijd van nood abrupt weggenomen.

De berichten over zijn depressieve toestand

Kodak Black lijkt al een tijdje te worstelen om innerlijke rust te vinden, maar dit is verreweg het meest kritieke moment dat zijn mentale en emotionele kwetsbaarheid haarscherp vastlegt.

Hij worstelde duidelijk met zijn demonen tijdens zijn laatste post, en het was dit eerste bericht dat onmiddellijk een waanzinnige staat van bezorgdheid over zijn welzijn veroorzaakte.

Op Instagram, schreef Kodak; "So Lonely Depressive Sad & F Up … Niemand houdt van me, niemand geeft erom … ik ben overal @ Once … Vrienden spelen in mijn hoofd … Meisjes spelen met mijn hart … Ik wou dat ik terug kon gaan naar het begin, ik zal Wees nooit beroemd."

Kodak worstelde duidelijk om te begrijpen wat 'echt' is terwijl hij in een sneltreinvaart leeft, en uitte de enorme omvang van zijn worsteling met het leven in de schijnwerpers. Dat bericht zette fans meteen aan om zijn account te overspoelen met ondersteunende berichten, en even later volgde hij het op met een ander verontrustend bijschrift.

Kodak Black schreef; "Als ik in mijn kamer zit te huilen, heb ik het gevoel mezelf te doden."

Toen verdwenen alle sporen van zijn bestaan van de sociale media.

Wankende fans

Fans zijn woedend over de plotselinge verdwijning van Kodak Black nadat zulke verontrustende berichten waren gepost. Sociale media is de enige manier waarop fans met hem konden communiceren. Toen Kodak Black al zijn accounts deactiveerde en van de online wereld verdween, verwijderde hij in feite elke mogelijkheid voor zijn miljoenen aanbidders en fans en volgers om hem enige vorm van steun te betuigen of de liefde die ze voor hem voelen over te dragen. Beide lijken nu meer dan ooit nodig te zijn.

De hoop is dat hij niet alleen is en dat iemand die dicht bij hem staat de berichten heeft gezien en hem te hulp is gelopen.

De hoop onder fans is dat Kodak Black levend en ongedeerd wordt teruggevonden. Er wordt gebeden met de wens dat hij de hulp zal zoeken die hij zo hard nodig heeft om te herstellen van deze staat van depressie.

Tot nu toe is er niets bekend over zijn verblijfplaats of welzijn.

Aanbevolen: