Wat we tot nu toe weten over het aankomende album van Harry Styles

Inhoudsopgave:

Wat we tot nu toe weten over het aankomende album van Harry Styles
Wat we tot nu toe weten over het aankomende album van Harry Styles
Anonim

Als de FBI op zoek is naar nieuwe medewerkers, moeten ze een aantal fans van Harry Styles rekruteren!

Wie had gedacht dat een andere willekeurige website met alleen een deur erop de poort zou zijn naar het nieuwe album van Style? Het antwoord is zijn fans! Ongeveer een maand geleden begon Styles, net zoals hij deed voor de promotie van zijn Fine Line-single, 'Adore You', hints te geven voor zijn aanstaande derde album.

Styles kondigde onlangs zijn derde studioalbum aan genaamd "Harry's House", en fans werden gek en crashten Twitter en Spotify binnen enkele uren na de aankondiging.

Harry liet hints vallen op zijn aanstaande album

Op een mooie ochtend ontdekte een Tumblr-gebruiker @/genuinemusic een willekeurig Instagram-account genaamd "You Are Home" en besloot erin te duiken. Hetzelfde handvat was ook op Twitter. De website had slechts een simpele deur met een crème en beige kleurenthema, en die ging niet open. Maar het deed het op een dag en ging sindsdien elke dag open.

De afbeeldingen achter de deur veranderden elke dag. De eerste deur, die op 19 maart werd geplaatst, leidde naar de omslag van Ralph Waldo Emerson's Nature and Selected Essays. En de tweede deur, die op 20 maart werd gedeeld, leidde naar de bladen op de omslag van Haruki Murakami's The Wind-Up Bird Chronicle.

Dingen stopten niet op internet. Er waren enkele verdachte advertenties in de kranten van Long Island en Melbourne met een omgekeerd schilderij van een vaas vol tulpen met "JE BENT THUIS" eronder geschreven. Mensen werden nieuwsgierig en begonnen elke activiteit van het account en de website op te merken.

Toen hem werd gevraagd naar het laten vallen van hints, zei Harry: "Ik denk dat mensen soms teruggaan en toevalligheden vinden, en denken dat ik hints laat vallen, en misschien was ik dat wel, en misschien was ik dat niet."

Hoewel sommige Harries ontkenden dat Styles achter het account zat, was een heel ander deel van de fandom er zeker van dat hij het was. De echte fans van Styles hebben hem altijd geassocieerd met het woord 'HOME' sinds zijn One Direction-dagen.

En elk stukje viel op zijn plaats zodra Harry het account volgde op Twitter en Instagram.

Styles kondigt 'Harry's House' aan, zijn derde soloalbum

Op 23 maart kondigde Harry Styles zijn nieuwe album Harry's House aan, dat op 20 mei 2022 wordt uitgebracht. Op de hoes van het album staat een verwarde, fronsende Harry, krabbend aan zijn kin, staande in een omgekeerde woonkamer plafond.

De Grammy-winnaar plaatste ook een aankondigingsvideo op YouTube. De video is opgedeeld in twee delen. Het begint met 28 kleine clips van wegen, clips van publiek van zijn concerten en paardebloemen. Later is hij in een leeg theater, loopt op het podium en staat er middenin, met een flauwe glimlach naar de camera kijkend terwijl het huis wordt opgetild.

Maar aangezien het Harry Styles is, kan het toch niet zo eenvoudig zijn? Toen fans op Twitter eraan dachten om de video om te draaien, realiseerden ze zich dat de muziek die op de achtergrond werd gespeeld een deuntje voor een nummer zou kunnen zijn, misschien een single.

Volgens Billboard zal Harry's nieuwe album in totaal dertien nummers bevatten, wat meer is dan in zijn vorige twee albums.

Harry's chaotische aankondiging en release van 'As It Was'

Een paar dagen nadat hij het internet had verbroken met de aankondiging van het album, kondigde Styles zijn nieuwe single 'As It Was' aan. Het nummer werd uitgebracht op vrijdag 1 april, met de bijbehorende videoclip. Het is geen verrassing dat het nummer nog geen vierentwintig uur na de release op nummer 1 stond in de dagelijkse wereldwijde singles-hitlijst van Apple Music en het record brak voor de grootste eendaagse streams voor een nummer van een mannelijke artiest op Spotify.

Het nummer begint met een kind dat zegt: "kom op Harry, we willen je welterusten zeggen", en eindigt met synth en kerkklokken en Harry danst zijn hart uit! Styles onthulde dat het Ruby Winston was, zijn peetdochter, wiens telefoontje hij op een avond miste, wat resulteerde in deze clip.

"Het is mijn peetdochter aan het begin van het nummer! Ze belde me vaak voor het slapengaan en ik miste het een keer, en ze wilde me laten weten dat ze behoorlijk boos op me was. Ik groef het op en heeft het toegevoegd, " legde hij uit.

Fans zijn niet gestopt met praten over de teksten, de muziek, de video, de uitdrukkingen van Styles en nog veel meer. "Het gaat over een metamorfose en het omarmen van verandering en vroegere zelf- en perspectiefverschuiving en al dat soort dingen", legde Styles de betekenis uit achter de nieuwe single.

Harry zei verder via Twitter: "Na alles wat er na de laatste 2 1/2 - 3 jaar is gebeurd, voelde het gevoel van 'het is niet hetzelfde als het was' voor mij behoorlijk perfect."

Hoewel Styles erg enthousiast was over het uitbrengen van zijn nieuwe single, verduidelijkte hij dat er geen samenwerkingen op dit album staan. Hij zei: "Er zijn geen samenwerkingen, blijkbaar ben ik een erg asociale muzikant."

Aangezien Harry over vrijwel alles cryptisch is geweest, denken de fans dat er meer moet worden opgegraven en dat onderzoek nodig zal zijn totdat het album is uitgebracht. Styles is momenteel in Los Angeles, aan het repeteren voor zijn debuut als headliner op het Coachella-festival, maar fans wachten reikhalzend uit naar meer sneak peeks van zijn aanstaande albumrelease.

Aanbevolen: