Alles wat we weten over de aankomende 'Clerks III' van Kevin Smith

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende 'Clerks III' van Kevin Smith
Alles wat we weten over de aankomende 'Clerks III' van Kevin Smith
Anonim

De jaren 90 waren een decennium dat plaats maakte voor tijdloze films en een nieuwe reeks regisseurs die de dingen graag op hun manier wilden doen. De generatie filmmakers die in de jaren 90 beroemd werd, had een diepgaande invloed op de wereld van de film die zich verder ontwikkelde, met namen als Quentin Tarantino en Kevin Smith als uitstekende voorbeelden hiervan.

Smith was zijn tijd vooruit door zijn eigen filmische universum te leiden, en het begon allemaal met een kleine film genaamd Clerks. Smith heeft aangekondigd dat er een derde Clerks-film in de maak is, en de filmwereld kan maar niet stoppen met zoemen over het potentieel ervan.

Laten we eens luisteren naar wat Smith te zeggen heeft over Clerks II I en wat fans kunnen verwachten van de legendarische filmmaker.

De film zal voornamelijk bij QuickStop te zien zijn

Kevin Smith heeft heel veel films gemaakt, maar zijn filmuniversum blijft voor velen zijn bekroning. Dit universum zette hem op de kaart en maakte plaats voor iconische karakters. Op een gegeven moment leek het alsof Smith klaar was met deze films, maar een nieuwe huurovereenkomst veranderde alles voor de filmmaker.

Volgens Smith: Ik ga me verdiepen in dingen waar ik veel om geef. Ik deed altijd mijn eigen ding, maar er waren zeker bepalende factoren. Ik heb niet zoveel View Askew-films gemaakt als ik wilde, omdat ik me herinner dat ik op internet las, mensen zeiden 'uh, hij doet weer een van die onderling verbonden films'. Uiteindelijk schaamde ik me ervoor. Nu kan het me niet schelen. Als ik weg kan komen met Clerks 19, zal ik dat doen.”

Met een script op zijn plaats heeft Smith een aantal details van de film onthuld, waaronder de primaire locatie van Clerks III.

Na de gebeurtenissen van Clerks II, waarin Dante en Randal als eigenaars terugkeerden naar de QuickStop, hebben fans zich afgevraagd hoe een trilogiefilm eruit zou zien en waar deze zich zou afspelen. Tenslotte liet Clerks II de jongens bij Mooby's werken voordat ze naar huis gingen. Gelukkig is de QuickStop waar het grootste deel van de film zal plaatsvinden, net als het origineel.

Dit is geweldig nieuws voor fans, die enthousiast zijn om te zien wat de filmmaker in petto heeft voor de personages. Wat dat betreft bleef de nieuwsgierigheid naar het vermogen van Smith om de originele acteurs weer aan boord te krijgen. Het is moeilijk om je een Clerks-film voor te stellen zonder Dante en Randall op sleeptouw, en gelukkig lijkt het erop dat Smith dat heeft gedaan.

De jongens zijn terug

Ondanks wat eerdere wrijvingen met Jeff Anderson, die Randal speelde in eerdere Smith-films, zullen beide jongens weer in actie komen voor Clerks III.

“Het wordt een film die een saga afsluit. Het wordt een film over hoe je nooit te oud bent om je leven volledig te veranderen. Het wordt een film over hoe een decennialange vriendschap eindelijk de toekomst confronteert. Het wordt een film die ons terugbrengt naar het begin - een terugkeer naar de bakermat van de beschaving in de grote staat New Jersey,' zei Smith.

Het is een hele tijd geleden dat we ze voor het laatst zagen, en er is geen twijfel dat er veel is veranderd. De dingen waren totaal anders, maar toch vertrouwd, van Clerks tot Clerks II, en mensen verwachten deze keer iets soortgelijks.

Eén ding dat mensen misschien niet verwachten, is dat Smith een grote rockster aan boord heeft gekregen om bij te dragen aan het project.

Gerard Way is erbij betrokken

Kevin Smith is fantastisch als het gaat om het verkrijgen van muziek voor zijn films, en hij heeft onthuld dat hij New Jersey's eigen Gerard Way zal brengen voor wat muziek in de film. Smith heeft grootse ideeën voor Way, maar er is minimaal één nummer in de film.

Volgens Smith: "Ik weet niet of hij het zal kunnen scoren, dat is gebaseerd op een tijdvraag. Ik vertelde hem dat ik wilde dat hij de hele score zou doen, en hij zei: "Oh mijn god, ik ben gevleid." Hij is een fan, hij is ook een Jersey-man. Ik zei wel tegen hem: "kijk, als je niet de hele film kunt doen, heb ik in ieder geval 'Welcome to the Black Parade' nodig als mijn openingsnummer. En hij zegt: 'Je hebt het. Klaar en klaar.'"

Wat betreft de reden waarom hij dat nummer koos, zei Smith: Maar het heeft ook nostalgische en emotionele weerklank voor mij, omdat mijn kind… zo begon ze haar eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Toen hield ze op mijn kind te zijn en was deze persoon met haar eigen interesses.'

Clerks II I heeft veel waar te maken, maar als iemand de goederen kan leveren, is het Kevin Smith.

Aanbevolen: