Nicki Minaj versus Rihanna: wie heeft een hoger vermogen?

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj versus Rihanna: wie heeft een hoger vermogen?
Nicki Minaj versus Rihanna: wie heeft een hoger vermogen?
Anonim

Terwijl Nicki Minaj wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke rapartiesten, is Rihanna een van de meest adembenemende schoonheden en zangers van onze tijd. Beide artiesten zijn getalenteerd, uniek, charismatisch en behoorlijk beroemd, maar wie heeft een hoger vermogen? Laten we eens kijken naar hun succesvolle carrières om erachter te komen.

Nicki Minaj's muziekcarrière

Nicki Minaj is een uitzonderlijke rapper, zangeres, songwriter, televisiepersoonlijkheid en actrice die bekend staat om haar vloeiende, snelle rap. Ze vult haar muziek aan met haar gedurfde persoonlijkheid, die bestaat uit kleurrijke pruiken en waanzinnige outfits.

Als een van de meest invloedrijke vrouwelijke rapartiesten aller tijden, ging Nicki voor het eerst de muziekbusiness in als achtergrondzangeres voor lokale aspirant-rapzangers in New York City. Ze zou haar video's uploaden op haar sociale media-pagina's, en zo kwam ze uiteindelijk in de aandacht en werd ontdekt door de mede-Amerikaanse rapper Lil Wayne.

Uiteindelijk werd de hiphopartiest beroemd met haar verlichte nummers als Super Bass, Starships en Anaconda. Nicki is de eerste vrouwelijke soloartiest met zeven singles tegelijk in de Billboard Hot 100-hitlijst. Ze werd ook opgenomen in Time's jaarlijkse lijst met meest invloedrijke mensen, niet alleen bekend om haar muziek, maar ook om haar extravagante stijl.

Rihanna's muziekcarrière

Rihanna verdiende bekendheid met haar muziek. Ze verafgoodde Madonna en zei dat ze zo'n icoon voor zwarte meisjes wilde zijn. De Barbadiaanse zangeres heeft veel muziek geschreven die een grote hit is geweest. Haar single met Drake, Work, stond bovenaan de hitlijsten van Billboard.

RiRi schreef ook Needed Me, Love On The Brain en This Is What You Came For, die grote aanstekelijke hits werden. Hoewel ze geen professionele training heeft gehad, heeft Rihanna wel wat geleerd van Ne-Yo. Hij zou haar vertellen hoe ze moest ademen tijdens het zingen, en zij zou volgen.

Her Love the Way You Lie with Eminem was absoluut geliefd bij fans. Een andere van haar grootste samenwerkingen, waaronder Can't Remember To Forget You met Shakira, Famous met Kanye West en Wild Thoughts met DJ Khaled, transformeerde haar in een muziekidool. Haar sopraanstem wordt door velen bewonderd en inspireert veel jonge artiesten.

Wat is Rihanna's belangrijkste bron van inkomsten?

Geloof het of niet, het is eigenlijk Rihanna's make-up die het beter doet dan haar muziek. Natuurlijk trok haar muziek de aandacht van mensen, maar wat veel bewonderaars tot toegewijde fans maakte, was haar assortiment cosmetica.

Haar cosmeticalijn is gebaseerd op haar achternaam en heet Fenty Beauty. Het is bekend dat het gemaakt is met een focus op huidverzorging en niet puur chemische make-up.

Ze lanceerde het modemerk in 2019 en werd de eerste gekleurde vrouw die dit bereikte. Fenty Beauty verkoopt foundation, highlighters, bronzers, blush-compacts, lipglosses en blotting sheets. Het assortiment werd vanwege de inclusiviteit met open armen ontvangen door het publiek. Het is een van de pioniers in de schoonheidsindustrie geworden die producten maakt die compatibel zijn met donkere huidtinten. Meisjes van kleur, na generaties lang genegeerd te hebben gevoeld door de cosmetische industrie, voelden zich eindelijk gehoord en gezien.

Wat is de belangrijkste inkomstenbron van Nicki Minaj?

Buiten de muziek heeft Minaj'sMinaj's filmcarrière onder meer bijrollen in de komische films The Other Woman in 2014 en Barbershop: The Next Cut in 2016. Ze verscheen ook als rechter in het 12e seizoen van American Idol in 2013.

Interessant is dat Nicki ook haar stem heeft geleend aan geanimeerde komedies zoals Ice Age: Continental Drift in 2012 en The Angry Birds Movie 2 in 2019. In dat jaar had Minaj de verbluffende tweet afgeleverd waarvoor ze had besloten met pensioen te gaan haar familie hebben. Hoewel ze haar fans had beloofd dat er meer muziek zou komen, zette ze een stap in de richting van het vervullen van de verlangens van haar familie. Op 30 september 2020 verwelkomden Minaj en haar man, Kenneth Petty, hun zoon.

Nicki Minaj Vs. Rihanna: wie heeft een hogere nettowaarde?

Dus, hoeveel is Nicki's totale vermogen precies? Volgens Celebrity Net Worth heeft ze een nettowaarde van $ 85 miljoen, wat $ 10 miljoen meer is dan in 2018. Toch zijn haar totale inkomsten nog hoger: een gerapporteerde $ 156 miljoen.

Rihanna's vermogen is ongeveer $ 600 miljoen. Toch is RiRi, begin dertig, de best betaalde zangeres en de rijkste self-made woman. Dit aantal is echter alleen berekend op basis van haar aandelenkoersen van september 2020. Rihanna heeft andere inkomstenbronnen. Ze heeft een Savage X Fenty-lingerielijn en werkt ook samen met andere ondernemers zoals Jessica Alba, Kylie Jenner en Gwyneth P altrow om zich bij hun producten aan te sluiten.

Rihanna heeft met Armani gewerkt en presenteerde ook haar eigen modecollectie op London Fashion Week. Ze heeft er nog 49.99% van haar verschillende bedrijven. Dit is iets waar beroemdheden die deel uitmaken van meerdere industrieën moeite mee hebben. Desalniettemin bleef Rihanna vastbesloten om de grote invloed te zijn op het merkimago en de merkidentiteit als een die verheft en kracht geeft.

Hoewel Rihanna de rijkste vrouwelijke muzikant is, blijft Nicki een van de meest iconische hiphopfiguren. Beide artiesten zijn grote iconen van deze generatie.

Aanbevolen: