Matthew Perry versus Matt LeBlanc: wie heeft een hoger vermogen?

Inhoudsopgave:

Matthew Perry versus Matt LeBlanc: wie heeft een hoger vermogen?
Matthew Perry versus Matt LeBlanc: wie heeft een hoger vermogen?
Anonim

Toen Friends debuteerde in 1994, had niemand kunnen weten hoe immens populair de show zou worden. Als gevolg van het feit dat Friends een monsterhit wordt, zal de massa de sterren van de show voor altijd met elkaar associëren, wat betekent dat mensen de geliefde acteurs vaak vergelijken.

Sinds het einde van Friends is het onmiskenbaar dat Jennifer Aniston het meeste succes heeft gehad. Hoewel dat duidelijk is, kost het meer huiswerk om de vrienden-cast op andere manieren met elkaar te vergelijken. Als je tenslotte wilt weten of Matthew Perry of Matt LeBlanc een groter vermogen heeft, moet je naar de cijfers kijken. Gelukkig heeft dit artikel dat beenwerk voor je gedaan.

Het voor de hand liggende uit de weg ruimen

Op het hoogtepunt van de populariteit van Friends konden de hoofdsterren van de show ongelooflijke deals voor zichzelf sluiten. Tegen de tijd dat Friends eindigde, kregen de hoofdsterren van de show bijvoorbeeld $ 1 miljoen per aflevering. Bovendien slaagden de sterren van Friends er ook in om een percentage van het geld dat de show binnenbrengt te krijgen van roy alty's. Volgens rapporten levert het bezit van een deel van de roy alty's elke Friends-ster maar liefst $ 20 miljoen per jaar op. Alsof dat allemaal niet indrukwekkend genoeg was, zou de cast ook $ 2,5-3 miljoen hebben betaald voor de Friends-reünie.

Als je kijkt naar de hoeveelheid geld die de Friends-sterren verdienden met de show, zijn de cijfers werkelijk onthutsend. Voor de doeleinden van dit artikel maakt dat echter niet zoveel uit. De cast van Friends heeft tenslotte notoir onderhandeld als een groep, dus Matthew Perry en Matt LeBlanc verdienden exact hetzelfde bedrag aan de show.

LeBlanc's aanhoudende succes

In de hele televisiegeschiedenis zijn er maar een handvol shows geweest die zo succesvol waren als Friends. Helaas voor de meeste acteurs die in die serie schitterden, kan het buitengewoon moeilijk zijn om voorbij een show te komen waar kijkers gewoon dol op zijn. Desondanks heeft Matt LeBlanc verrassend veel succes geboekt in de jaren sinds het einde van Friends.

Onmiddellijk nadat de productie van Friends was afgelopen, begon Matt LeBlanc te werken aan Joey, de enige spin-off van de show. Hoewel Joey verre van een hit was sinds er na twee seizoenen een einde aan kwam, liep LeBlanc waarschijnlijk met een glimlach weg van de show, aangezien hij een gezond salaris kreeg om in de show te schitteren.

Het afgelopen decennium was Matt LeBlanc een constante aanwezigheid op de televisie. Van 2011 tot 2017 speelde LeBlanc in de sitcom Episodes, een show die zo goed was dat sommige mensen beweren dat dit het beste is dat Matt ooit kopte. Van 2016 tot 2019 was LeBlanc een van de sterren van de populairste autoshow ter wereld, Top Gear. Verbazingwekkend genoeg speelde hij tijdens LeBlanc's Top Gear-periode ook in de sitcom Man with a Plan sinds die show werd uitgezonden van 2016 tot 2020. Vooral vanwege al het werk dat hij op televisie heeft gedaan, is Matt LeBlanc volgens celebritynetworth.com $ 80 miljoen waard..

Matthew Business Acumen

Natuurlijk kan iedereen die een enkele aflevering van Friends heeft gezien, je vertellen hoe getalenteerd Matthew Perry is als acteur. Helaas heeft Perry in de loop der jaren niet zo veel met zijn vaardigheden kunnen pronken als sommige van zijn leeftijdsgenoten. De enige shows waar Perry in speelde sinds Friends eindigde, zijn Studio 60 op de Sunset Strip en The Odd Couple en geen van beide series duurde.

Hoewel Matthew Perry al lang niet meer in zijn eigen show heeft gespeeld, betekent dat niet dat zijn carrière op de helling is gezet. In plaats daarvan heeft Perry er schijnbaar echt van genoten om op te duiken in shows als The Good Wife, Cougar Town, Children's Hospital en een miniserie genaamd The Kennedys: After Camelot.

In tegenstelling tot de meeste acteurs wiens persoonlijke geld stijgt en da alt afhankelijk van de rollen die ze spelen, heeft Matthew Perry bewezen een slim genoeg persoon te zijn om zijn fortuin op andere manieren uit te breiden. Zo kocht Perry naar verluidt in 2017 een penthouse van Century City, Californië voor $ 20 miljoen, om het vervolgens om te draaien en te verkopen voor $ 35 miljoen in 2019. Het verdienen van $ 15 miljoen aan een stuk onroerend goed in een paar jaar is het soort ding dat zou iedereen rijk maken. Als gevolg van dergelijke zakelijke bewegingen is Matthew Perry volgens celebritynetworth.com $ 120 miljoen waard. Dat betekent natuurlijk dat Perry $ 40 miljoen meer waard is dan Matt LeBlanc als de cijfers van celebritynetworth.com kloppen. Gezien het feit dat beide acteurs de rest van hun leven van hun fortuin kunnen leven, geven ze natuurlijk niet zoveel om de exacte cijfers.

Aanbevolen: