Welke 'Toy Story'-stemacteur heeft een hoger vermogen: Tim Allen of Tom Hanks

Inhoudsopgave:

Welke 'Toy Story'-stemacteur heeft een hoger vermogen: Tim Allen of Tom Hanks
Welke 'Toy Story'-stemacteur heeft een hoger vermogen: Tim Allen of Tom Hanks
Anonim

Als een paar acteurs meerdere keren samenwerken, duurt het niet lang voordat mensen ze met elkaar gaan associëren. In veel gevallen is dat een goede zaak voor de twee betrokken sterren, want dat betekent meestal dat de projecten waaraan ze samen hebben gewerkt iets betekenden voor een aanzienlijke groep mensen.

Het feit dat de massa twee acteurs begint te associëren, betekent natuurlijk niet dat ze echt iets gemeen hebben. Er is zelfs een verrassend lange lijst van acteurs die jarenlang hebben samengewerkt, alleen om de wereld er later achter te laten dat ze elkaar niet konden uitstaan.

Tom Hanks en Tim Allen bij Pixar
Tom Hanks en Tim Allen bij Pixar

Als het om Tim Allen en Tom Hanks gaat, zullen ze in de geest van miljoenen fans altijd met elkaar in verband worden gebracht vanwege hun rollen in de Toy Story-films. Desondanks lijdt het geen twijfel dat Hanks en Allen in veel opzichten heel verschillend zijn. De een heeft bijvoorbeeld veel meer geld dan de ander.

Een geliefde franchise

In 2006 was Disney nog niet bekend geworden als een bedrijf dat op het punt stond andere filmobjecten en bedrijven te kopen. Desondanks kocht het bedrijf Pixar voor het forse prijskaartje van 7,4 miljard dollar. Natuurlijk kreeg Disney veel waar voor zijn geld, waaronder het meest geavanceerde animatiefilmbedrijf ter wereld. Dat gezegd hebbende, is het zeer waarschijnlijk dat het monstersucces dat de eerste twee Toy Story-films tegen die tijd hadden genoten een sleutelrol speelde in de beslissing van Disney om Pixar te kopen.

Toy Story-personages
Toy Story-personages

In de jaren sinds Disney Pixar kocht, zijn er nog twee volledige Toy Story-films uitgebracht. Daarnaast heeft Disney ook veel Toy Story korte films, series en specials geproduceerd bovenop de aankomende spin-off film, Lightyear. Gezien al het succes dat Toy Story tot nu toe heeft genoten en de mooie toekomst die het waarschijnlijk zal hebben, lijkt het bijna alsof de franchise niets verkeerd kan doen.

Tims indrukwekkende fortuin

Tijdens het einde van de jaren '80 en het begin van de jaren '90 werd Tim Allen beroemd, eerst als een populaire komiek en daarna als de ster van de populaire sitcom Home Improvement. Als de belangrijkste ster van Home Improvement gedurende acht seizoenen, bevond Tim Allen zich in een positie om deals te sluiten die lucratief genoeg waren om hem rijk te maken. Natuurlijk komt aan alle goede dingen een einde.

Tegen de tijd dat Home Improvement zijn laatste seizoen uitzond, was Tim Allen al goed op weg om zichzelf te profileren als een legitieme filmster. Immers, in 1994 speelde Allen in The Santa Clause en het jaar daarop kwam Toy Story uit. Natuurlijk gingen beide films door met het produceren van filmfranchises die een fortuin verdienden aan de kassa en Allen verdiende meer en meer geld elke keer dat hij ermee instemde om in een vervolg te schitteren.

Tim Allen Rode Loper
Tim Allen Rode Loper

Naast de beroemdste rollen van Tim Allen, heeft hij ook de hoofdrol gespeeld in tal van andere films, waaronder Jungle 2 Jungle, Galaxy Quest, Big Trouble en Wild Hogs. Alsof dat allemaal niet indrukwekkend genoeg was, speelde Allen ook de hoofdrol in zijn tweede langlopende sitcom, Last Man Standing. Op basis van alle projecten waar Tim Allen in de loop der jaren de hoofdrol in heeft gespeeld, is het logisch dat hij volgens celebritynetworth.com $ 100 miljoen waard is. Dat is natuurlijk in alle opzichten een indrukwekkend cijfer, maar het is des te meer het geval in het geval van Allen sinds zijn leven in de late jaren 70 op de helling kwam te staan.

Tom's Movie Star Megabucks

Als mensen eeuwen terugkijken op de geschiedenis van Hollywood, zullen de meeste acteurs die bekendheid hebben gekregen, waarschijnlijk al lang geleden zijn verdwenen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de naam van Tom Hanks echter verschijnen op de extreem korte lijst van acteurs wiens carrière de tand des tijds heeft doorstaan.

Gemakkelijk een van de grootste filmsterren aller tijden, Tom Hanks speelde in een hele reeks films die zowel door critici als door het publiek werden geprezen. Films als Catch Me If You Can, Saving Private Ryan, Philadelphia, Apollo 13 en Forrest Gump zijn bijvoorbeeld een kleine greep uit de geliefde films waarin Hanks speelde. Naast de liefde die Tom Hanks van critici krijgt, heeft hij ook speelde in veel films die een fortuin verdienden aan de kassa.

Tom Hanks Rode Loper
Tom Hanks Rode Loper

Als het gaat om de Toy Story-franchise, hebben ze allemaal geweldige recensies gekregen en tonnen geld binnengehaald aan de kassa. Als gevolg hiervan is Tom Hanks erin geslaagd om een aantal enorme uitbetalingen te bedingen om te schitteren in de latere films in de serie. Naast het geld dat Hanks heeft verdiend met Toy Story en zijn andere films, is hij ook een ervaren film- en televisieproducent geworden en heeft hij daar ook geld aan verdiend. Met dat alles in gedachten, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Hanks een groter fortuin heeft dan Tim Allen. Tom Hanks heeft naar verluidt zelfs vier keer meer geld dan Tim Allen, aangezien hij $400 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: