‘The Voice’: Ariana Grande heeft genoeg sterrenkracht om Blake Shelton en Gwen Stefani te vervangen

Inhoudsopgave:

‘The Voice’: Ariana Grande heeft genoeg sterrenkracht om Blake Shelton en Gwen Stefani te vervangen
‘The Voice’: Ariana Grande heeft genoeg sterrenkracht om Blake Shelton en Gwen Stefani te vervangen
Anonim

Fans van The Voice wisten niet goed wat ze moesten verwachten toen werd aangekondigd dat Ariana Grande plaats nam in de stoel van de rechter. Sommige fans waren enthousiast over de kans om hun normale dosis Ari te krijgen, terwijl anderen er gewoon niet zeker van waren dat ze genoeg pit had om het publiek te boeien.

Het verdict is binnen - Ariana Grande heeft The Voice stormenderhand veroverd en heeft bewezen dat ze genoeg sterrenkracht heeft om niet alleen te slagen in de show, maar ook om de set te domineren met haar aanwezigheid. Blake Shelton heeft zelfs aangegeven zich bedreigd te voelen door haar aanwezigheid, en dat zou hij ook moeten doen. Ariana Grande heeft zo'n enorme aanhang dat het lijkt alsof ze zijn rol kan overnemen, EN die van Gwen Stefani.

Bewijst dat ze een echte kracht is om rekening mee te houden, laat de 28-jarige zangeres iedereen zien waar het allemaal om draait en creëert ze eigenhandig een wervelwind van energie en kracht die The Voice nog nooit eerder heeft gezien.

Ariana Grande neemt het over

Gwen Stefani's plaats in het jurypanel innemen is geen gemakkelijke taak. Stefani was een favoriet bij fans en ze verbaasde fans constant met haar krachtige stem en haar onberispelijke gevoel voor mode. Haar decennialange carrière in de muziekindustrie werd zeer nagestreefd door deelnemers die haar talenten wilden aanboren om hun eigen vaardigheden te verbeteren. The Voice gaf haar ook een platform om liefde voor haar nu-echtgenoot, Blake Shelton, te laten stromen.

Dit leken enorme schoenen om te vullen, en de meest nietsvermoedende persoon is meteen naar binnen gestormd om haar eigen toon te zetten.

Ze is misschien klein, maar ze is heel machtig. Ariana Grande heeft haar aanwezigheid bekend gemaakt, en haar enorme aanhang van fans zet haar krachtige status op een hoog niveau.

Ze neemt niet alleen de stoel van Gwen Stefani over, ze duwt ook Stefani's man uit de zijne. Blake Shelton heeft aangegeven dat hij volledig geïntimideerd is door de ongelooflijk krachtige aanwezigheid van Grande, en stelt dat het hem scherp bewust heeft gemaakt van zijn eigen 'gebrek aan beroemdheid'-status.

Een 'Grande' krachtpatser

Ariana Grande heeft miljoenen die-hard, trouwe fans en ze steunen haar tijd op The Voice ten volle.

Haar sterrenkracht maakt het de deelnemers onmogelijk om het feit te negeren dat als ze zich bij haar team zouden voegen, ook zij de immense steun zouden krijgen van degenen die het succes van Grande zo waakzaam steunen.

Ariana Grande's aanwezigheid op de show werpt een enorme schaduw op collega-juryleden Kelly Clarkson, John Legend en Blake Shelton, en aangezien Blake de oudste van allemaal is, voelt hij echt de kneep van haar aanwezigheid.

Miljoenen fans steunen Ari, waardoor de deelnemers verlangen naar een kans om gesteund te worden door deze ultrakrachtige rechter.

De tijd zal leren wie deze wedstrijd zal winnen, maar alle ogen zijn gericht op Ariana Grande als de rechter die de meeste macht levert en de grootste kansen biedt voor de deelnemers aan de show.

Aanbevolen: