De waarheid over het dramatische liefdesleven van Christopher Lloyd

Inhoudsopgave:

De waarheid over het dramatische liefdesleven van Christopher Lloyd
De waarheid over het dramatische liefdesleven van Christopher Lloyd
Anonim

Beroemdheden gaan net zo snel door relaties heen als gewone mensen door het gas gaan in hun auto. Meestal kan niemand van ons het echt bijhouden. Maar dat zou je waarschijnlijk verwachten van modellen, rocksterren en beroemdheden als de Kardashians en de Real Housewives. Niet Christopher Lloyd. Je zou niet verwachten dat Lloyd, bekend van zijn hoofdrol in films als The Addams Family en de Back to the Future-trilogie, een gecompliceerd liefdesleven heeft. Je zou ook niet verwachten dat hij vijf keer getrouwd is geweest. Zijn personages Doc Brown en Uncle Fester hadden geluk (misschien niet Judge Doom uit Who Framed Roger Rabbit), maar wie wist dat Lloyd dat ook deed. Dit is wat we weten over Lloyd's dramatische liefdesleven.

Lloyds eerste twee huwelijken duurden lang

Lloyd begon met acteren in 1975. Sindsdien heeft hij meer dan 200 acteercredits verzameld in de loop van vijftig jaar in de showbizz. Voordat Lloyd echter ooit een voet op de set zette, had hij zijn eerste huwelijk al doorgemaakt en beëindigd. De eerste keer dat hij 'ik doe' zei was in 1959, tegen zijn eerste vrouw, actrice Catharine Dallas Dixon Boyd. Hij was pas 21 jaar oud.

Lloyd ontmoette Boyd toen ze allebei aspirant-acteurs waren. Boyd speelde verder in Checkmates, When It's Over en Girls Town. Het paar was 12 jaar getrouwd totdat ze in 1971 scheidden, vier jaar voordat Lloyd zijn eerste officiële acteerkrediet kreeg.

Dit was echter niet het laatste dat Lloyd van Boyd hoorde. Ze daagde hem in 2002 voor $ 1,2 miljoen voor het naar verluidt niet betalen van haar alimentatie gedurende 31 jaar. Het pak wilde ook hogere alimentatiebetalingen omdat het inkomen van Lloyd sinds 20 oktober 1971 aanzienlijk is gestegen." In hun oorspronkelijke echtscheidingsovereenkomst stond dat Lloyd Boyd $ 1.500 per maand aan alimentatie en ondersteuning zou betalen "totdat ze hertrouwde of stierf", aldus de aanklacht.

Drie jaar na zijn scheiding van Boyd trouwde Lloyd opnieuw. Dit keer met een andere actrice genaamd Kay Tornborg, die in de films Who?, Otherworld en Not My Kid heeft gespeeld. Ze reisden veel samen terwijl Lloyd One Flew Over the Cuckoo's Nest filmde, Lloyd's eerste film, die later vijf grote Academy Awards won.

Hun huwelijk zonk ook, maar ze waren tenminste ook relatief lang getrouwd. Ze waren 13 jaar getrouwd, van 1974 tot 1987.

Lloyds volgende twee huwelijken waren korter

Een jaar na de scheiding van Tornborg besloot Lloyd voor de derde keer te trouwen, met Carol Ann Vanek, ver over de bult op 50-jarige leeftijd. Maar deze derde keer was niet de charme. In feite was dit Lloyd's kortste huwelijk, dat slechts twee jaar had geduurd. Hun scheiding was definitief in 1991.

Een jaar daarna trouwde Lloyd voor de vierde keer met de Canadese scenarioschrijver Jane Walker Wood. Ze staat bekend om het schrijven van het scenario voor de film Bob the Butler uit 2005, met in de hoofdrollen Tom Green en Brooke Shields. Dit huwelijk zag er veelbelovend uit, althans dat vond Lloyd, en het paar kocht samen een huis in Montecito, in Santa Barbara County. Maar ook hun huwelijk eindigde uiteindelijk. Ze waren getrouwd van 1992 tot 2005. Jane was ook verwikkeld in die vervelende rechtszaak van Boyd.

Lloyd's heeft hopelijk de ware gevonden…Eindelijk

Branden verwoestten Lloyd's huis in Montecito in 2008. Hij herbouwde het, maar in 2012 besloot hij het op de markt te brengen. Zo ontmoette hij deze vijfde en huidige echtgenote, makelaar Lisa Loiacono. Vier jaar nadat ze elkaar ontmoetten, in 2016, trouwden ze. Misschien gingen ze zo lang met elkaar uit dat Lloyd er zeker van kon zijn dat Loiacono de ware was. Loiacono was ook degene die zijn huis verkocht.

Lloyd is nu 82 en zegt dat vijf huwelijken genoeg voor hem zijn. Tijdens een interview met The Guardian had Lloyd, die via Zoom sprak, Loiacono bij zich om te vertalen wat zijn gehoorapparaat niet kon. Tijdens het gesprek hadden ze een ontroerend moment.

"Heb je er ooit last van als ik thuiskom van mijn werk en ik nog steeds een karakter heb?" vroeg Lloyd aan zijn vrouw. "Nee, je bent geweldig," antwoordde ze. "Ze is mijn beste fan", zei Lloyd. Over dat onderwerp zei de interviewer dat het erop lijkt dat nr. 5 de charme is. Daarop zei Lloyd blij: "Vijf is de laatste." Buiten de camera zei Loiacono: "No. 5 zit hier!"

Over de lockdown gesproken, Lloyd zei: "Het was goed. We eten thuis; Lisa bereidt heerlijk eten. Ik denk dat we elkaar meer en beter hebben leren kennen."

"En ik wandel elke ochtend met je ex-vrouw," onderbreekt Loiacono. "Grappig hoe het leven loopt", zei Lloyd, die zich geen zorgen maakt over waar ze het over hebben. "Ik kan ermee omgaan. En ik ben blij dat ze plezier hebben", zei hij. De ex-vrouw waar ze het over hebben is Wood, die hertrouwde. Het stel dineert nu regelmatig met Wood en haar man. Vreemd.

Het is leuk om te zien dat Lloyd de liefde zo laat in zijn leven heeft gevonden. In al die huwelijken hield Lloyd de zaken in ieder geval eenvoudig en had hij geen kinderen van vijf verschillende vrouwen. Dat zou verwarrend zijn. Lloyd en Loiacono zijn echt verliefd. Afgelopen Valentijnsdag plaatste Lloyd een oprecht eerbetoon aan zijn vrouw en schreef: "Mijn liefste Lisa. I Love Love Love Love YOU. Happy Valentine's Day. Met vriendelijke groet, uw constante bewonderaar." We hopen dat ze nog vele gelukkige jaren samen zullen hebben.

Aanbevolen: