De waarheid over het mysterieuze liefdesleven van 'Outlander'-ster Sam Heughan

Inhoudsopgave:

De waarheid over het mysterieuze liefdesleven van 'Outlander'-ster Sam Heughan
De waarheid over het mysterieuze liefdesleven van 'Outlander'-ster Sam Heughan
Anonim

Sam Heughan kwam op de voorgrond in 2014 toen hij de geliefde rol van Jamie Fraser in de populaire Starz tijdreizende dramaserie, Outlander. Heughan is sindsdien een favoriet bij de fans geworden in de show, die hij samen met zijn liefdesinteresse op het scherm, Catriona Balfe, verschijnt.

Gezien zijn succes in de industrie, zijn fans behoorlijk geïnteresseerd geraakt in het liefdesleven van de acteur of het gebrek daaraan. Omdat Sam zijn romances op een laag pitje houdt, is het moeilijk te zeggen met wie hij aan het daten is, waardoor er een zeer mysterieuze sfeer ontstaat.

Het personage van de acteur is getrouwd en deelt een heel romantisch leven op het scherm, waardoor fans dachten dat Sam Heughan in het echte leven getrouwd is. Hoewel dat niet het geval is, is de acteur nu met iemand aan het daten?

Bijgewerkt op 5 augustus 2021 door Michael Chaar: Sam Heughan is sindsdien een favoriet bij fans geworden op Outlander sinds zijn start in 2014 in de rol van Jamie Fraser. Aangezien Sam meer rollen krijgt, waaronder zijn meest recente optreden in SAS: Red Nation naast Ruby Rose, groeien fans en raken steeds meer geïnteresseerd in zijn persoonlijke leven. Hoewel hij op het scherm een behoorlijk romantisch leven leidt, blijft de acteur in het echte leven vrijgezel. Ondanks dat ze openhartig zijn over single zijn, blijven fans hem en zijn co-ster, Catriona Balfe, "verzenden", wat ertoe leidde dat Sam zichzelf verdedigde op Twitter. Met een recente zwendel waarbij de naam van Sam Heughan betrokken is, zijn we er zeker van dat de preoccupatie van fans met zijn liefdesleven de minste van zijn zorgen is.

Sam Heughan's mysterieuze liefdesleven

De Schotse ster is een gelukkig getrouwde man op het scherm met partner Caitriona Balfe, maar heeft hij liefde gevonden in het echte leven? Helaas geeft Heughan toe dat terwijl hij onderweg is om zijn perfecte match te vinden, zijn toewijding aan zijn carrière hem daar enigszins van weerhoudt.

In een interview vorig jaar onthulde de acteur dat hij het zo druk heeft dat hij het moeilijk vindt om tijd over te houden tot nu toe. Hij zei: Zeker, relaties zijn moeilijk als je 10 maanden per jaar in Schotland werkt. Ik reis veel en elke downtime die ik heb, probeer ik andere projecten te doen, zo veel, mijn carrière komt op de eerste plaats. Misschien vind ik uiteindelijk wel iemand.'

Als hij een relatie heeft, houdt Heughan het liever rustig. Hij gaf toe: "Ik ben nogal een privépersoon en ik kies wel wat ik wil delen." Hij is niet zo uitgesproken over zijn liefdesleven en er is niet veel bekend over met wie hij aan het daten is.

De 41-jarige ster is echter eerder in verband gebracht met Amy Shiels en MacKenzie Mauzy. In 2017 stapte Heughan uit in zijn eerste publieke optreden met Mauzy op een Oscars-feestje.

Hij was dat jaar ook samen met de actrice te zien op zijn verjaardag, de Hongaarse Grand Prix, New York Fashion Week en andere evenementen. Na een reeks foto's van hen werden ze niet samen gezien - dus waarschijnlijk gingen ze stilletjes uit elkaar.

Een andere vrouw die aan Heughan gelinkt is, was zijn voormalige co-ster Amy Shiels in 2018. Twin Peaks-ster Shiels is misschien uitgegaan met de Outlander-acteur, maar of ze gewoon vrienden waren of niet, blijft onduidelijk. Velen speculeerden dat het duo dateerde uit 2014 en 2016, hoewel Shiels en Heughan de geruchten destijds niet bevestigden.

De romantiekgeruchten tussen de twee escaleerden in 2018, waarbij sommige verkooppunten meldden dat ze aan het daten waren. In april van datzelfde jaar plaatste de Ierse actrice een foto op Instagram waarop ze er gezellig samen uitzagen, maar ze noemde Heughan 'Big Brother'.

Sam Heughan en Caitriona Balfe's relatie

Hoewel Heughan vrijgezel blijft zodat hij zich op zijn carrière kon concentreren, hebben veel Outlander-fans zich ook afgevraagd of de acteur een relatie heeft gehad met zijn vrouw op het scherm, Caitriona Balfe. In een BBC-podcast uit 2020 zei de Jamie Fraser-acteur: We zijn nu als broer en zus - we kennen elkaar heel goed, want we werken al zes jaar samen, wat gewoon gek is. Ze is net mijn zus en vertelt me precies wat ik verkeerd doe, en ik moet deze dingen weten!”

Balfe, die nu gelukkig getrouwd is met muziekproducent Tony McGill, onthulde ook dat er mensen waren die haar en Heughan tot op heden wilden. Ze gaf toe: Er is een kleine vocale groep die het echt wilde, wat slechts een bewijs is van de personages die we portretteren, dat het liefdesverhaal zo inspirerend en zo ambitieus is dat mensen er gewoon echt in wilden geloven. En dat is mooi meegenomen, maar ik denk dat de dingen vrij duidelijk zijn nu ik verloofd ben met iemand anders. Iedereen snapt het nu.”

Fans waren het daar niet meer mee eens. Sam Heughan verdient alle liefde van de wereld, maar zijn mysterieuze liefdesleven moet hij beslissen. Men herinnert zich dat de acteur de sociale media gebruikte om zijn ongenoegen te uiten voor degenen die de acteurs niet kunnen scheiden van de personages die ze op het scherm spelen.

Hij schreef: "Voor degenen die nog steeds ongelukkig zijn, raad ik je aan niet meer te volgen. Aan elke fan die mij heeft gesteund en het werk dat ik doe, bedankt. Ik ben zo dankbaar, uit de grond van mijn hart. Stay safe en wees lief voor jezelf en elkaar. Er is op dit moment zoveel meer om ons zorgen over te maken. Tot ziens."

Wat doet Sam Heughan vandaag?

Terwijl Sam doorgaat met zijn vele ondernemingen in de entertainmentwereld, blijft de acteur vrijgezel en ongestoord! Gelukkig voor Heughan heeft hij genoeg projecten die hem behoorlijk bezig houden, terwijl hij tegelijkertijd meer naam voor zichzelf opbouwt in Hollywood.

Afgelopen zomer onthulde Sam dat hij zijn eigen studiebeurs had opgericht voor de RCS-school voor podiumkunsten, die het komende decennium voor 3 studenten per jaar zal zorgen. Naast zijn filantropische werk gaat Sam Heughan naar Netflix.

Sam zal verschijnen in de film S AS: Red Notice naast Ruby Rose, Tom Hopper, Tom Wilkinson en Andy Serkis, om er maar een paar te noemen. De film gaat op 27 augustus naar Netflix en markeert een van de grootste rollen van de acteur buiten Outlanders.

Aanbevolen: