De waarheid over het liefdesleven van Natalie Alyn Lind in 2021

Inhoudsopgave:

De waarheid over het liefdesleven van Natalie Alyn Lind in 2021
De waarheid over het liefdesleven van Natalie Alyn Lind in 2021
Anonim

Natalie Alyn Lind is op weg om een belangrijke handelswaar in Hollywood te worden. Zij heeft, niet anders dan haar twee even beroemde en even mooie zussen, Alyvia en Gossip Girl-ster Emily Alyn Lind, al een behoorlijk indrukwekkende carrière achter de rug. Haar terugkerende rollen op Gotham en The Goldbergs hebben haar een zeer indrukwekkend vermogen en veel erkenning opgeleverd. Zozeer zelfs dat ze een van de hoofdrollen kreeg in de kortstondige X-Men-spin-off, The Gifted en Tell Me A Story (naast Matrix 4-ster Carrie-Anne Moss) en momenteel de hoofdrol speelt in ABC's Big Sky.

Gezien het succesniveau van Natalie, haar waanzinnig adembenemende uiterlijk en de honger van het grote publiek naar informatie over relaties, is er wat gepraat over met wie ze aan het daten is. Maar hoewel sommige publicaties melden dat ze nog steeds samen is met acteur en muzikant Jordan Christian Hearn, lijkt dat niet het geval te zijn. Hier is alles wat we weten over het vriendje en de relatiestatus van Natalie Alyn Lind in 2021…

Natalie was aan het daten met Jordan Christian Hearn, maar het lijkt erop dat ze uit elkaar zijn gegaan

Een paar jaar was Natalie romantisch betrokken bij de knappe acteur Jordan Christian Hearn. De twee deelden vaak met PDA gevulde afbeeldingen op elkaars Instagram-feeds. Ze hielden van samen reizen, inclusief kamperen, en gingen vaak naar spookhuizen tijdens Halloween. Ze hielden vooral van die in Disneyland. Maar het belangrijkste was dat het paar de wereld leek te willen vertellen dat ze erbij betrokken waren.

Volgens Celebs In-Depth zijn Natalie en Jordan bijna twee jaar met elkaar uitgegaan. In september 2019 verscheen de allereerste foto van het paar op sociale media en kort daarna debuteerden de twee op de rode loper. Jordan ondersteunde Natalie ongelooflijk toen haar carrière vorderde na haar rol in The Gifted. Hij zou haar arm-candy zijn, aangezien ze de belangrijkste focus was op verschillende Hollywood-evenementen en premières. Hij leek er absoluut geen probleem mee te hebben. Hij kreeg er tenslotte aandacht en Instagram-volgers door.

De afgelopen maanden heeft de acteur en muzikant echter zijn Instagram-account verwijderd. Bovendien zijn bijna al zijn foto's op Natalie's pagina verwijderd. Dit is slechts een van de vele redenen waarom fans denken dat ze echt uit elkaar zijn. De laatste foto van Jordan op het account van Natalie is van 14 februari 2021.

Natalie lijkt een nieuwe vriend te hebben… Scott C. Keller

Hoewel er nog steeds twee of drie foto's van Jordan Christian Hearn op Natalie's Instagram-pagina staan (zij het helemaal onderaan), lijkt het alsof ze een nieuwe man heeft gevonden. Om eerlijk te zijn, hebben geen bronnen de nieuwe relatie van Natalie of welke relatie dan ook bevestigd. Bovendien lijkt Natalie een heleboel mannelijke vrienden te hebben die haar flankeren in bijna al haar Instagram-verhalen. Of ze allemaal campagne voeren om haar volgende schoonheid te worden, is niets anders dan speculatie. Maar er is één man in het bijzonder die veel aandacht van Natalie heeft gehad.

Hypotheekmakelaar Scott C. Keller is prominent aanwezig in de verhalen van Natalie. En hoewel haar foto's vaak met veel mannen zijn, lijkt Natalie altijd haar arm om Scott te hebben… en alleen Scott. De knappe en ongrijpbare man blijkt een paar jaar ouder te zijn dan Natalie. Hij heeft haar vergezeld naar verschillende fotoshoots en is zelfs getagd in een gedeelde foto op Natalie's Instagram van haar in een zeer zwoele strandshoot.

Bovendien heeft Scott een basketbalwedstrijd bijgewoond met Natalie, samen met hun Canadese fotograafvriend Noah Sanias. En, misschien wel het belangrijkste, Scott was onlangs opgenomen in Natalie's jaarlijkse excursies naar spookhuizen met haar beroemde zussen en zelfs haar moeder.

Tijdens een van hun Halloween-evenementen wordt Scott afgebeeld met zijn arm om Natalie's middel terwijl ze hem vasthoudt. Beiden zijn gekleed als jaren 30-personages en Natalie zag er natuurlijk net zo mooi uit als altijd. Het lijdt geen twijfel dat als Scott inderdaad bij haar is, hij er alles aan doet om te promoten dat de Big Sky-acteur is meegenomen. Op de foto van de twee die samen aan het trainen zijn in de sportschool, ziet Scott er romantisch uit naar Natalie. En iedereen weet wat ze zeggen over het paar dat samen werkt…

Het lijkt er dus op dat Natalie een nieuwe man heeft gevonden. Jordan Chrisitan Hearn is niet alleen nergens te vinden in Natalie's recente Instagram-foto's of (belangrijker) verhalen, maar Scott C. Keller is overal. Meer dan haar andere vrienden of familie die vaak in de spotlight staan.

Hoewel noch Natalie noch Jordan hun breuk hebben bevestigd, noch Natalie of Scott hun romance hebben bevestigd, lijkt dit te zijn wat er aan de hand is… tenminste totdat we nieuwe informatie krijgen…

Aanbevolen: