De waarheid over het liefdesleven van Oliver Jackson-Cohen

Inhoudsopgave:

De waarheid over het liefdesleven van Oliver Jackson-Cohen
De waarheid over het liefdesleven van Oliver Jackson-Cohen
Anonim

Toen The Haunting of Bly Manor in 2020 begon te streamen op Netflix, waren fans van het horrorgenre enthousiast om een bewerking van de Henry James-novelle The Turn of the Screw te zien. Wat is er leuker dan naar een spookverhaal te kijken dat zich afspeelt in een oud herenhuis? Voeg daar nog een gouvernante en een paar griezelige maar schattige kinderen aan toe en het klinkt als een geweldige tijd. Het karakter van Peter Quint werd al snel het meest interessante en mysterieuze en fans wilden meer weten over Oliver Jackson-Cohen, de acteur die hem perfect speelde.

Oliver Jackson-Cohen heeft een hoog vermogen, maar er is niet veel over hem bekend, behalve het ongelooflijke werk dat hij heeft gedaan door interessante personages te portretteren in een aantal spannende films en tv-shows. Laten we eens kijken naar de waarheid over het liefdesleven van Oliver Cohen-Jackson.

Heeft Oliver Jackson-Cohen een relatie?

Oliver Jackson-Cohen heeft een relatie met Jessica De Gouw, volgens Cheat Sheet.

Het stel zou elkaar hebben ontmoet toen ze allebei in de tv-serie Dracula zaten.

Het stel is privé over hun romance, maar ze zijn allebei succesvolle acteurs, dus dat hebben ze zeker gemeen.

Jessica De Gouw speelde Melanie in de tv-serie Pennyworth, en haar andere tv-credits zijn onder meer The Secrets She Keeps, The Last Tycoon en The Hunting.

Oliver Jackson-Cohen en Jessica De Gouw hebben elk een stukje van hun relatie gedeeld op hun Instagram-accounts. Volgens Nicki Swift plaatste Oliver een foto van Jessica in 2015 en in 2018 deelde Jessica een foto van de twee en schreef: "Ik dank mijn gelukkige sterren voor jullie."

Oliver Cohen-Jackson leeft een privéleven

Het is logisch dat Oliver Cohen-Jackson privé is over met wie hij aan het daten is, aangezien hij over het algemeen vrij privé is.

Volgens Nicki Swift woont hij in Londen en begon hij meer te bakken toen hij thuis was tijdens de COVID-19-pandemie. Toen de acteur in de film Going The Distance werd gecast, had hij niet echt een visum waarmee hij kon werken.

De acteur zei dat Drew Barrymore, zijn tegenspeler, een brief schreef om ervoor te zorgen dat hij in de film zou kunnen acteren. Hij zei: "Ik had haar nog nooit ontmoet, maar ze schreef een brief aan de immigratiedienst van Visa. Dus ik had het gevoel… dat ik deze persoon mijn leven al verschuldigd was! niet in staat zijn om de film te maken… [Drew] was zo geweldig om mee te werken, en zo ondersteunend. Ze is echt heel speciaal… ze stra alt gewoon vriendelijkheid uit."

Oliver Cohen-Jackson's acteercarrière omvatte twee enge rollen

Oliver Cohen-Jackson speelde in de angstaanjagende horrorfilm The Invisible Man, die in 2020 werd uitgebracht. De acteur speelde Adrian Griffin, de gewelddadige echtgenoot van Cecilia (Elizabeth Moss). Als Cecilia erin slaagt om weg te lopen uit hun mooie maar koude huis, zorgt Adrian ervoor dat hij haar nog steeds in de gaten houdt, en leert ze de waarheid over wat hij werkelijk is.

Oliver Cohen-Jackson is absoluut het meest bekend vanwege het spelen van de rol van Peter Quint in de Netflix-serie The Haunting of Bly Manor uit 2020. Peter werkte samen met Henry Wingrave en Miles en Clara realiseerden zich al snel dat er iets niet klopte aan hem.

Oliver is bekend bij fans van het werk van Mike Flanagan, want hij speelde ook de volwassen Luke in The Haunting of Hill House, dat in 2018 beschikbaar kwam voor streaming op Netflix.

In een interview over The Haunting of Bly Manor deelde Oliver Cohen-Jackson met TV Line dat toen Mike Flanagan hem vertelde dat hij een slecht personage zou zijn, hij dat echt interessant vond. De acteur zei: "Ik zei, oké, als je me de schurk geeft, kan hij niet zomaar een opmerking zijn. Het is interessant om te ontdekken waarom hij de schurk is. Dus werkten we samen om erachter te komen wie deze persoon was. Ik kwam naar [Flanagan] met een heleboel ideeën, en dan zou hij met ideeën komen, en het was een soort samenwerking aan de Quint-rol. Ik was erg geïnteresseerd in [of] hij deze schurk zou worden en dat hij zo arrogant zou zijn … weet je, hij is een product van de jaren '80. Hij is een van dat soort mannen uit de jaren’80 die een mooi pak aantrekt en een beetje eigenwijs is. Ik zei: "Oké, maar als dat zo is, waarom is hij dan zo?"

Hoewel Oliver Cohen-Jackson privé is over zijn vriendin, kunnen fans uitkijken naar hem in de tv-serie Surface, een thriller die beschikbaar komt op Apple TV+.

Aanbevolen: