De waarheid over het mislukte liefdesleven van Billy Bob Thornton

Inhoudsopgave:

De waarheid over het mislukte liefdesleven van Billy Bob Thornton
De waarheid over het mislukte liefdesleven van Billy Bob Thornton
Anonim

Als de meeste mensen door het gangpad lopen, doen ze dat in de hoop dat ze de rest van hun leven zullen doorbrengen met de persoon met wie ze gaan trouwen. Helaas weet iedereen dat sommige relaties gewoon niet bedoeld zijn, hoe graag iedereen ook wil dat ze werken. Toch is het behoorlijk verrassend om te horen dat sommige grote sterren in de loop der jaren vele, vele malen zijn getrouwd en gescheiden.

Als het gaat om de carrière van Billy Bob Thornton, is het duidelijk dat hij enorm veel succes heeft gehad. Natuurlijk, alleen omdat iemand geluk heeft op een bepaald gebied van zijn leven, wil dat nog niet zeggen dat alles in alle opzichten soepel voor hem loopt. Thorntons liefdesleven is bijvoorbeeld door de jaren heen een puinhoop geweest. Natuurlijk zijn beroemdheden mensen zoals de rest van ons, dus het zou voor niemand als een verrassing moeten komen dat sommige sterren zichzelf de schuld geven van hun mislukte liefdesleven. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat is de waarheid over de romantische mislukkingen van Billy Bob Thornton.

Onbekende Partners

Zoals iedereen die de roddelbladen volgt al zou moeten weten, daten veel beroemdheden alleen met collega-beroemdheden. In veel opzichten is dat logisch, omdat het er zeker op lijkt dat sterren zich beter kunnen verhouden tot wat andere beroemdheden doormaken. Omdat hun relaties vaak genegeerd worden, realiseren veel mensen zich niet hoeveel sterren er getrouwd zijn met gewone mensen.

Billy Bob Thornton is tijdens zijn leven met zes verschillende vrouwen getrouwd en op één na waren ze allemaal niet beroemd. Zo was Thornton van 1978 tot 1980 getrouwd met Melissa Lee Gatlin en had het stel samen een dochter. Helaas is het leven van hun dochter getroffen door een tragedie toen ze werd veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf wegens doodslag.

Na het eerste mislukte huwelijk van Billy Bob Thornton, liep hij door het gangpad met een acteur genaamd Toni Lawrence en ze bleven samen van 1986 tot 1988. Vervolgens ontsierde Thornton de acteur, zanger en auteur Cynda Williams in 1990, en ze scheidden twee jaar later in 1992. Van daaruit trouwde Thornton in 1993 met het Playboy-model Pietra Dawn Cherniak en ze hadden samen twee zonen vóór hun scheiding in 1997.

Beroemde relaties

In het jaar 2000 trouwde Bily Bob Thornton voor de vijfde keer en hoewel dat opmerkelijk genoeg is, is er nog een reden waarom de relatie veel aandacht kreeg. Thornton liep tenslotte door het gangpad met zijn Pushing Tin co-ster Angeline Jolie. Er zijn natuurlijk veel redenen waarom het huwelijk van Thornton en Jolie veel aandacht kreeg. Ze waren tenslotte allebei beroemd, Thornton en Jolie onthulden dat ze allebei kettingen droegen met flesjes van elkaars bloed, en hij is twee decennia ouder dan zij.

Uiteindelijk zouden Billy Bob Thornton en Angelina Jolie gaan scheiden en dat is in de loop der jaren aan meer dan één ding toegeschreven. Thornton heeft bijvoorbeeld gezegd dat hij zich nooit "goed genoeg" voelde voor Jolie en hij heeft ook gezegd dat zij een avontuurlijkere levensstijl heeft dan hij. Aan de andere kant heeft Jolie gezegd dat Thornton, toen ze haar zoon Maddox adopteerde, niet "klaar" was om vader te worden.

Lang voordat Angelina Jolie en Billy Bob Thornton gingen scheiden, ontstond er controverse over hun relatie. Toen ze een stel werden, was Thornton immers verloofd met de veelgeprezen acteur Laura Dern. Volgens wat Dern in het jaar 2000 aan Talk Magazine vertelde, was ze weg om een film te maken toen Thornton hun huis verliet en met Jolie trouwde zonder het zelfs maar uit te maken met Laura. "Ik verliet ons huis om aan een film te werken, en terwijl ik weg was, is mijn vriend getrouwd en ik heb nooit meer iets van hem gehoord. Het is als een plotselinge dood. Voor niemand is er een afsluiting of duidelijkheid geweest."

Dingen kijken omhoog

Nadat Billy Bob Thornton voor de vijfde keer was gescheiden, dacht hij waarschijnlijk dat hij nooit meer in het huwelijksbootje zou stappen. Ondanks dat, later in hetzelfde jaar dat hij en Angelina Jolie scheidden, begon Billy Bob Thornton te daten met een vrouw genaamd Connie Angland. Ook betrokken bij Hollywood, ontmoette Angland Thornton op een filmset waar ze werkte als onderdeel van het crewlid voor make-upeffecten.

Hoewel Billy Bob Thornton het grootste deel van zijn volwassen leven schijnbaar haastig in het huwelijk was getreden, hadden hij en Connie Angland slechts meer dan tien jaar een relatie. Ondanks het door Thornton gemelde gebrek aan vertrouwen in het huwelijk na zijn vijfde scheiding, trouwde hij in 2014 met Angland en ze blijven tot op de dag van vandaag samen. Hoewel het onmogelijk is voor iemand die geen deel uitmaakt van een relatie om echt te weten hoe gezond een paar is, zijn er geen publiekelijk beschikbare redenen om aan te nemen dat Thorntons zesde huwelijk binnenkort zal eindigen.

Aanbevolen: