Dit is waarom fans denken dat de dochter van Jessica Alba, Haven Garner Warren, is geadopteerd

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat de dochter van Jessica Alba, Haven Garner Warren, is geadopteerd
Dit is waarom fans denken dat de dochter van Jessica Alba, Haven Garner Warren, is geadopteerd
Anonim

Het voelt zo gek om te zeggen, maar de waarheid is dat fans lijken te vermoeden dat de dochter van Jessica Alba, Haven Garner Warren, is geadopteerd. Niet dat adoptie zelf "icky" is, hoewel het zeker moeilijk kan zijn voor zowel biologische als adoptiegezinnen, maar gewoon omdat het een soort onbeschofte en nieuwsgierige beschuldiging is om te uiten.

Maar de waarheid is dat een van de meest gesuggereerde zoektermen met betrekking tot het middelste kind van Jessica Alba te maken heeft met het al dan niet adopteren van de tienjarige. Dus waarom vragen fans zich af over de biologie van het mooie kleine meisje? Het heeft te maken met hoe ontzettend schattig ze is.

Is Jessica Alba's dochter Haven geadopteerd? Het korte antwoord is nadrukkelijk nee, Haven is niet geadopteerd. Maar er v alt meer te bespreken!

Hoeveel kinderen heeft Jessica Alba gekregen?

Jessica en haar man Cash Warren verwelkomden hun eerste kind in 2008 en Honor Marie werd een grote zus in 2011, toen Haven Garner werd geboren. Zes jaar later arriveerde het kleine broertje Hayes.

(en ja, het huwelijk van het paar heeft een indrukwekkend lange tijd geduurd volgens Hollywood-normen!)

Daardoor telt Jessica's kind drie, en vanwege het ontbreken van openbare verklaringen van het paar over mogelijk draagmoederschap of adoptie, kunnen fans alleen maar aannemen dat de kinderen allemaal biologisch en zonder kunstmatige inseminatie zijn geboren.

Niet dat het hoe dan ook uitmaakt, maar over het algemeen praten de meeste beroemdheden graag over de manier waarop ze hun gezin laten groeien. Vooral de familie Alba-Warren, aangezien zij het gezicht zijn van een heel merk dat zich toelegt op baby's en kinderen.

Waarom lijkt Haven Garner Warren niet op Jessica Alba?

Dus het is vrij duidelijk dat Haven niet is geadopteerd, omdat haar ouders dat waarschijnlijk hebben vermeld. Want nogmaals, adoptie is helemaal geen taboe.

Maar het is waar dat veel mensen hebben opgemerkt hoe de kleine Haven Garner Warren op haar moeder lijkt. Ze hebben ook gemerkt dat oudere broer of zus Honor veel op Jessica lijkt, met haar eveneens kastanjebruine haar en huidskleur.

En broertje Hayes lijkt een beetje op papa Cash, hoewel zijn krullende donkere haar een combinatie lijkt te zijn van de stijlen van zijn ouders. Maar dankzij de bijdragen van haar beide ouders aan de genenpool, heeft Haven prachtig rood haar en om eerlijk te zijn, lijkt ze gewoon niet op Jessica.

In feite lijkt ze ook niet erg op haar vader, volgens sommige fans met arendsogen, maar daar is een simpele verklaring voor: het gevarieerde erfgoed van de familie.

Het punt is dat de kenmerkende looks van Haven ook verrassend waren voor Jessica toen haar geliefde babymeisje voor het eerst werd geboren!

Jessica Alba geeft toe dat Haven helemaal niet op haar lijkt

In een interview, slechts enkele weken nadat Haven Garner Warren was geboren, poseerde Jessica Alba voor foto's met People en besprak ze de komst van haar tweede kind. Een van de meest verrassende dingen van haar hele zwangerschap was het feit dat Haven naar buiten kwam met rood haar en een lichte huidskleur, merkte Alba op.

In feite riep Jessica over de baby uit: "Ik had eigenlijk alleen verwacht dat mijn kind eruit zou zien als Honor." Dat is logisch, aangezien Honor haar eerste en toen enige kind was!

Maar de komst van Haven verraste het paar letterlijk, waarbij Jessica opmerkte: "Het was een leuke kleine verrassing." Ze legde verder uit: "Toen we samen zo'n ander uitziend kind maakten, dacht ze: 'Oké, ik denk dat we dit ook kunnen! Het was een leuke kleine verrassing.'"

De verrassing die Jessica en Cash voelden bij het uiterlijk van Haven, overschaduwde hun eerste hechtingsmomenten echter niet. Jessica noemde de connectie van Cash en Haven "geweldig", en het is duidelijk dat het gezin van vijf vandaag nog hecht blijft.

Als Jessica en Cash verbaasd waren over het uiterlijk van hun kleine meisje, zullen fans zich waarschijnlijk een beetje beter voelen over het koesteren van hun eigen vermoedens. Het punt is, gezien het feit dat beide ouders verschillende achtergronden hebben, had het helemaal geen schok mogen zijn.

Jessica Alba en Cash Warren hebben verrassend DNA

Gezien Jessica Alba's diverse rollen in Hollywood, is het duidelijk dat de industrie profiteerde van haar etnisch dubbelzinnige uiterlijk. Ze is zeker mooi, maar het feit dat haar roots Latijn, Deens, Welsh, Duits, Frans en een handvol andere voorouders omvatten, betekent dat ze niet netjes in één hokje past.

In feite, in een jaar geleden toen ze verscheen in 'Finding Your Roots' op PBS, ontdekte Jessica Alba dat haar achtergrond ongeveer 72 procent Europees is, maar ook 22,5 procent Oost-Aziatisch en Indiaans.

Voeg daarbij het feit toe dat de vader van Cash Warren zwart is en zijn moeder blank, je hebt een prachtig gemengd gezin waar bijna alles op DNA-gebied kan gebeuren.

En hoewel het zowel Jessica als Cash verrassend was om te ontdekken dat hun kleine meisje een lichte huid en roodharig had, zouden veel Latijns-Amerikaanse en zwarte gezinnen niet verrast zijn door het scenario; er is veel meer diversiteit in niet-blanke families dan sommige mensen zouden verwachten!

Aanbevolen: