Vreemde dingen: dit is waarom fans denken dat Elf de dochter van Hopper kan zijn

Inhoudsopgave:

Vreemde dingen: dit is waarom fans denken dat Elf de dochter van Hopper kan zijn
Vreemde dingen: dit is waarom fans denken dat Elf de dochter van Hopper kan zijn
Anonim

Hoewel Netflix dagelijks nieuwe films en tv-programma's lijkt uit te brengen, inclusief nieuwe notalgie-zware shows, is het vrij gemakkelijk om te beweren dat een van hun originelen oppermachtig is. Helaas geeft Netflix niet alle kijkersgegevens vrij, dus het kan niet worden bewezen dat Stranger Things de meest bekeken serie van de streamingdienst is. Maar schijnbaar vanaf het moment dat het eerste seizoen van Stranger Things werd uitgebracht, werd het veruit het meest spraakmakende Netflix-origineel.

Zo'n enorme popcultuur-entiteit om vele redenen, Stranger Things zit boordevol elementen waar kijkers geen genoeg van kunnen krijgen. De show is bijvoorbeeld ongelooflijk leuk, ook al trekt het geen klappen op de schrikafdeling en dat wil zeggen, niets over de nostalgische gevoelens die het bij kijkers oproept. Bovendien heeft de show een van de meest sympathieke casts van personages in de televisiegeschiedenis.

Met een cast van acteurs die allemaal aan de top van de game hebben gespeeld, zou het een hele uitdaging zijn als je veel Stranger Things-fans zou vragen om hun favoriete personage te noemen. Immers, alle 4 de jongens die de kern van het verhaal van de show vormen, brengen vreugde in de harten van veel kijkers en Joyce is zo herkenbaar. Naast de hoofdsterren van de serie zijn enkele ondersteunende personages zoals Bob Newby, Murray Bauman en Erica Sinclair echt fantastisch.

Natuurlijk kan gemakkelijk worden beweerd dat Elf en Hopper de meest populaire Stranger Things-personages zijn. Millie Bobby Brown's Eleven is zo populair dat ze zelfs is herontworpen als een X-Men-personage.

Misschien is de populariteit van Elf en Hopper de reden waarom zoveel fans een aantal behoorlijk interessante theorieën over die twee hebben bedacht.

Onwaarschijnlijk Duo

Gedurende het grootste deel van het eerste seizoen van Stranger Things krijgen kijkers de indruk dat Eleven al haar dagen en nachten zal doorbrengen met haar jonge nieuwe vrienden. Dat geldt vooral als het gaat om Mike Wheeler, aangezien het ongelooflijk schattig was om te zien hoe die twee jongeren gevoelens voor elkaar ontwikkelden en niet wisten hoe ze die moesten uiten.

Natuurlijk hebben de meesten van ons in het echte leven veel verschillende relaties, dus het is logisch dat Eleven na verloop van tijd begon te communiceren met een hele reeks verschillende personages. Dat gezegd hebbende, als je de eerste helft van het eerste seizoen van Stranger Things bekijkt, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat Eleven en Hopper de volgende jaren zo close zouden worden.

Hoewel Hopper en Eleven in het begin niet de meest natuurlijke combinatie leken, v alt niet te ontkennen dat hun relatie een van de belangrijkste van Stranger Things is geworden. In wezen een vader en dochterpaar op dit punt, kunnen Hopper en Eleven zeker niet vaak met elkaar overweg, maar dat is heel realistisch, vooral omdat ze een tiener is. Afgezien van de momenten van spanning in de relatie van Hopper en Eleven, kan het ongelooflijk hartverwarmend zijn wanneer hun liefde voor elkaar wordt getoond.

Gepassioneerde fans volgen

Als het gaat om de overgrote meerderheid van tv-programma's, is het bekijken ervan een overwegend passieve ervaring. Aan de andere kant van het spectrum is er iets aan Stranger Things dat zijn fans inspireert om heel veel om de show te geven en die emoties te uiten.

In sommige gevallen hebben fans van Stranger Things hun liefde voor de show uitgedrukt door een klein fortuin uit te geven aan merchandise. Dan zijn er de fans van de show die urenlang hebben gewerkt aan ongelooflijk realistische kostuums die ze kunnen dragen voor evenementen zoals comic-con. Ten slotte zijn er heel veel fans van Stranger Things die hun tijd hebben besteed aan het bedenken van theorieën over verschillende aspecten van de show. Natuurlijk zijn sommige fantheorieën complete onzin, terwijl andere, zoals een relatief recente theorie die online stoom heeft verzameld, geloofwaardiger lijken.

De theorie die het internet veroverde

Voor de meeste fans van Stranger Things is het grote mysterie waar ze op wachten door het 4th seizoen van Stranger Things te beantwoorden wat er met Hopper is gebeurd na die explosie. Er is echter een andere groep van de meest toegewijde fans van de show die hoopt dat de show onthult dat Eleven altijd al de biologische dochter van Hopper is geweest.

Voor degenen die de Stranger Things-fantheorieën niet volgen, zal dat idee ongetwijfeld uit het linkerveld komen. Als je de verhaallijnen van de show echter wat beter volgt, zijn er veel parallellen tussen Elf en Hopper's overleden dochter Sara die dat idee aannemelijker maken dan het op het eerste gezicht lijkt.

Voor het eerst gesuggereerd door een Reddit-gebruiker die zich afvroeg of Sara haar kanker echt had overleefd en naar het Hawkins-lab werd gebracht waar ze Elf werd, ze dachten dat dat zou kunnen verklaren waarom haar haar zo kort is. Bovendien merkte de gebruiker dat toen Elf een pruik droeg, ze veel leek op Sara voor haar strijd tegen kanker. Natuurlijk zijn er altijd andere fans die graag gaten blazen in theorieën zoals deze, maar dat betekent niet dat ze niet leuk zijn om over na te denken.

Aanbevolen: