Dit is waarom sommige fans denken dat Blue Ivy niet de eerste dochter van Jay-Z is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom sommige fans denken dat Blue Ivy niet de eerste dochter van Jay-Z is
Dit is waarom sommige fans denken dat Blue Ivy niet de eerste dochter van Jay-Z is
Anonim

De fans van

Beyonce en Jay-Z waren opgetogen met het nieuws van de zwangerschapsonthulling van de zangeres tijdens de Video Music Awards 2011 - en in januari 2012 beviel Bey van een gezond meisje genaamd Blue Ivy Carter.

Hoewel de wereld werd doen geloven dat dit de eerstgeborene (en eerste dochter) van Jay-Z was, kwam La'Teasha Macer uit Maryland later naar voren en beweerde dat zij het geheime 'liefdeskind' was van de muziekmagnaat, die had naar verluidt eind jaren '80 een relatie met haar moeder Lisa gedeeld.

Hoewel Macer zegt dat ze verschillende pogingen heeft ondernomen om in contact te komen met haar vermeende biologische vader, heeft Jay-Z heel weinig moeite gedaan om de 28-jarige te leren kennen, die volgens fans een opvallende gelijkenis vertoont naar de rapper. Hier is het dieptepunt …

Jay-Z’s ‘Geheime Dochter’

Volgens Bossip hadden Jay en Macer's moeder, Lisa, een romance in de late jaren '80 en in 1990 was de laatste bevallen van een dochtertje.

Uit de publicatie blijkt dat de ster van 'Hard Knock Life' geen toegewijde relatie had met Lisa, en waarschijnlijk wist hij ook niet dat hij naar verluidt een baby zou krijgen.

Maar toen Lisa probeerde in contact te komen met Jay via zijn Roc-A-Fella-bedrijf, lachten de stafleden haar beweringen weg en zeiden ze dat ze haar grappen niet leuk vonden.

Lisa's zus, zoals geciteerd via Cheat Sheet, plaatste een lang bericht op Facebook met details over haar ervaring met de vader van drie kinderen, die ze had voorgesteld aan haar broer of zus.

“Ik ken het VERHAAL VAN begin tot einde, ik heb je moeder en vader JAREN geleden aan de haak geslagen”, schreef ze. 'Jay, vraag me wie ze was toen ik aan de 500 kant van Greenwood Ave woonde! We hebben zo vaak in dat Appartement gechilld, we hebben gelachen, gedronken, gerookt, kaart gespeeld en nog wat Sht… Lisa en ik hebben hier JAREN over gesproken!' schreef Macers tante.

“Sht ik herinner me dat Lisa naar mijn huis op Bradley Ave in Cambridge MD kwam en WIJ, Lisa en ik, ROCK A FELLA HEBBEN en we probeerden ook contact op te nemen met Jay om hem te vertellen over Teasha en de exacte woorden van de MAN was 'WETEN JE HOEVEEL VROUWEN HIER DAGELIJKS BELLEN & en zeggen Jay-Z ze baby papa!!!'”

Ze concludeerde: MIJN HAND TE GOD … dus zoals Gloria Jean Turner zou zeggen wat er in het donker is gedaan, zal OP EEN DAG te LICHT komen!!!!! dit zijn die DAGEN..”

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat de wereld te horen krijgt dat Jay een liefdeskind heeft dat hij blijkbaar niet heeft erkend.

Een paar jaar geleden beweerde een man genaamd Rymir Satterthwaite dat de "Empire State Of Mind"-hitlijst zijn vader was. Zijn moeder had meerdere interviews gegeven waarin ze herinnerde aan haar tijd met Hova, met wie ze een affaire had in 1992, wat resulteerde in haar zwangerschap kort daarna, schreef The Sun.

Als reactie ontkende Jay-Z niet alleen de vader van de man te zijn, maar weigerde hij ook een DNA-test te doen. Vervolgens richtte hij zich op het gerucht op het nummer "Heard About Us", dat van zijn gezamenlijke album uit 2018 met Beyonce, Everything Is Love, werd gehaald.

Op het nummer rapt hij: "Billie Jean in zijn beste jaren… Voor de duizendste keer is het kind niet van mij."

Satterthwaite, een aspirant-rapper, bracht kort daarna een eigen rapnummer uit, getiteld "Big Pimpin'", waarin hij op zijn vermeende vader mikte omdat hij niet alleen de DNA-test niet had gedaan, maar blijkbaar ook hem zwart maken in de muziekindustrie.

“Afwassen doe je nog steeds met tracks, zoals 55 waar je bent, moet terug naar je oude tijd, volwassen man op zijn oude manieren,” rapt hij.

Jay heeft nooit op het nummer gereageerd.

De kinderen die Hova heeft erkend, zijn degenen die hij deelt met Beyonce; Blue Ivy en tweeling Rumi en Sir, geboren in juni 2017.

Jay-Z heeft altijd geprobeerd zijn privéleven buiten de schijnwerpers te houden, maar verhalen over zijn vroegere affaires en vermeende nakomelingen zijn zeker niet onopgemerkt gebleven - deze verhalen blijven maar groeien.

Of er enige waarheid is dat Jay een van de vaders van deze kinderen is, kan niet worden vastgesteld, aangezien hij geen DNA-test heeft gedaan en ook niet van plan is er een te doen, wat de vraag oproept hoe hij zou weet dat hij niet de vader is als hij niet getest wordt.

Wat zijn redenen ook zijn om zijn naam niet te willen zuiveren en gewoon een DNA-test te doen, als je Jay-Z's carrière door de jaren heen hebt gevolgd, heb je zeker gehoord over de vermeende geheime kinderen die hij buiten heeft van degenen met Beyonce.

Maar misschien zullen we nooit echt weten of die kinderen echt van hem zijn of niet.

Aanbevolen: