Dit is waarom fans denken dat Redmond O'Neal is geadopteerd

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Redmond O'Neal is geadopteerd
Dit is waarom fans denken dat Redmond O'Neal is geadopteerd
Anonim

Op 30 januari 1985 werd een jongetje geboren uit een van Hollywoods meest glamoureuze koppels van die tijd. Zijn moeder was Farrah Fawcett, ster van het eerste seizoen van Charlie's Angels. Papa was hartenbreker Ryan O 'Neal, die de hoofdrol had gespeeld in een van de meest romantische films uit de geschiedenis, Love Story. Het had een sprookjesfamilie moeten zijn. Helaas was het allesbehalve.

Waarom denken fans dat Redmond is geadopteerd?

De zoon van het beroemde stel werd geboren met de spreekwoordelijke zilveren lepel in zijn mond. Ondanks zijn spraakmakende afkomst, hebben zijn constante borstels met de wet, drugsmisbruik en arrestatie voor moord in 2019 ertoe geleid dat veel fans zich afvroegen of Redmond daadwerkelijk is geadopteerd. Als we zijn leven nader bekijken, blijkt dat hij gewoon in de voetsporen van de familie treedt.

Was Redmond O'Neal geadopteerd?

Een andere reden waarom fans zich afvragen of Redmond het natuurlijke kind van Farrah was, is dat ze nooit andere kinderen heeft gehad. Er is echter een lange lijst van celeb-moeders die de beslissing hebben genomen. Farrah is niet de enige celeb die enig kind heeft.

Er is ook voldoende bewijs dat Farrah haar kind heeft gedragen. Het evenement zorgde destijds voor veel opschudding.

Redmond O'Neals ouders hadden een gebrekkige relatie

Farrah en Ryan ontmoetten elkaar toen de Charlie's Angel-ster nog getrouwd was met Lee Majors, de ster van de tv-sci-fi-serie The Six Million Dollar Man. De aantrekkingskracht was onmiddellijk en Farrah verliet Majors om contact te maken met Ryan. Ze waren 30 jaar samen, maar ze zijn nooit getrouwd. Hoewel ze een van Hollywood's Golden Couples werden, was hun relatie op zijn best onstuimig.

Farrah's zwangerschap haalde de krantenkoppen over de hele wereld

Op het moment dat ze in verwachting was, haalde Farrah de krantenkoppen. De Florida Sun-Sentinel noemde het 'De meest gevierde zwangerschap van beroemdheden van het jaar'. De roddelbladen waren geïntrigeerd door het feit dat de vrouw die bekend staat als America's Angel had besloten niet met de vader van de baby te trouwen in een tijd dat dat zelfs in Hollywood de norm was. Haar beslissing leidde er zelfs toe dat ze werd opgenomen in de "25 meest intrigerende mensen van 1984" van People Magazine.

Redmond O'Neal's moeder heeft hem alleen opgevoed

Vreemd genoeg was het feit dat Farrah ervoor had gekozen om de baby te houden een andere reden voor opgetrokken wenkbrauwen. Sinds haar eerste optredens had ze fans verbluft met haar sexy imago. De foto van haar in een rood zwempak is uitgeroepen tot de bestverkochte poster aller tijden, en ze konden dat beeld gewoon niet verzoenen met een van haar als moeder.

Tijdschriftartikelen maakten zich zorgen dat de ster niet conventioneel genoeg was om een goede moeder te zijn. Zelfs toen Redmond werd geboren, twijfelden coververhalen aan Farrah's beslissing om niet met de vader van de baby te trouwen.

Farrah paste niet in de mal van de traditionele moeder

Toen Redmond werd geboren, maakten kranten voortdurend melding van het feit dat Farrah 37 was, destijds als oud beschouwd om voor het eerst moeder te worden. Bovendien waren in de jaren zeventig de meeste vrouwen thuisblijfmoeders. Farrah bleef echter werken, wat opnieuw een controversiële kwestie werd.

De vader van Redmond O'Neal was er niet

Ryan had niet bewezen een goede ouder te zijn voor zijn andere 3 kinderen. Tatum en Griffin werden geboren uit zijn eerste huwelijk met actrice Janna Moore, Griffin uit zijn huwelijk met Lee Taylor-Young.

Tatum vertelde later over fysieke en emotionele mishandeling door haar vader. Griffin vertelde hoe hij op 11-jarige leeftijd cocaïne kreeg van zijn vader. Volgens zijn halfbroers en -zussen maakte Redmond ook kennis met drugs door zijn vader. En er is bewijs in het feit dat ze samen werden gearresteerd voor heroïnebezit.

Redmond had een moeilijke opvoeding

Het beroemde koppel liet, achteraf misschien onverstandig, toe dat hun zoon meeging naar Hollywood-evenementen. Hoewel Farrah zelf altijd elk drugs- of drankprobleem ontkende, deden de frequente en vluchtige argumenten van het paar niets om een gevoel van veiligheid bij de jonge jongen te creëren. Op zesjarige leeftijd dreigde Redmond zichzelf te steken als zijn ouders niet zouden stoppen met vechten. Naarmate hij ouder werd, raakte Redmond meer betrokken bij drugs, aangewakkerd door de verslavingen van zijn vader.

Toen Redmond 13 was, gingen Ryan en Farrah uit elkaar.

Heeft Redmond O'Neal een kind?

In de afgelopen twee decennia heeft Redmond meerdere arrestaties gezien, met beschuldigingen voor drugsbezit, diefstal en mishandeling, en hij lijkt geen eigen gezin te hebben gehad.

In 2018 werd hij aangehouden voor zijn ernstigste overtreding tot nu toe: vijf man aanvallen en minstens twee verwonden. Hij wordt beschuldigd van poging tot moord, mishandeling en diefstal.

Redmond is incompetent geacht om terecht te staan voor zijn misdaden. Er wordt gezegd dat hij momenteel in een psychiatrisch ziekenhuis verblijft voor de behandeling van schizofrenie, bipolaire stoornis en antisociale persoonlijkheidsstoornis.

Redmond gaf zijn ouders publiekelijk de schuld van zijn afglijden naar drugsgebruik.

Hoe is de relatie van Redmond met zijn moeder?

Volgens vrienden hield Farrah veel van haar zoon en probeerde ze hem wanhopig te helpen zijn leven te veranderen. Toen het helemaal uit de hand liep, koos ze voor een 'Tough Love'-aanpak en schreef Redmond in voor een gedragsveranderingsprogramma. Hij bleef daar 18 maanden.

Zelfs in hun zoektocht om hun verontruste zoon te helpen, vochten Redmonds ouders. Ryan was tegen de strikte methoden die in het programma werden gebruikt, wat helaas niet werkte.

Toen Farrah in juni 2002 stierf, na een dappere strijd tegen kanker, hebben vrienden onthuld dat haar laatste woord 'Redmond' was. Ze stierf een paar uur later.

Destijds zat haar zoon in de gevangenis. Hij werd tijdelijk vrijgelaten uit de gevangenis om haar begrafenis bij te wonen.

Farrah liet bijna alles na aan Redmond

Afgezien van een paar kleinere legaten, wordt Redmond door Farrah's testament genoemd als de belangrijkste weldoener, waardoor hij $ 4,5 miljoen krijgt. Ze stelde het geld niet alleen aan hem ter beschikking, vermoedelijk omdat ze dacht dat Redmond het geld zou gebruiken om drugs te kopen.

Het geld werd in een trustfonds gestopt om te worden gebruikt voor de gezondheidszorg in Redmond. Hij mag de rente innen, maar zelfs dan zijn er beperkingen op de bedragen die hij kan opnemen.

Het was Farrah's laatste poging om goed te doen door haar zoon.

Aanbevolen: