Dit bewijst dat Alicia Keys een geweldige stiefmoeder is voor Swizz Beatz' zoon Kasseem Dean Jr

Inhoudsopgave:

Dit bewijst dat Alicia Keys een geweldige stiefmoeder is voor Swizz Beatz' zoon Kasseem Dean Jr
Dit bewijst dat Alicia Keys een geweldige stiefmoeder is voor Swizz Beatz' zoon Kasseem Dean Jr
Anonim

Weet je nog toen Alicia Keys vrijgezel was en het meest pittige wat ze deed was haar pianospelen en het uitbrengen van hits op het podium? Die dagen zijn niet per se lang voorbij, maar Alicia is nu een op het gezin gerichte celeb die veel nadruk legt op haar relaties en kinderen.

En naast de kinderen die ze heeft gekregen, is ze ook een stiefmoeder van de kinderen van haar man, waaronder Kasseem Dean Jr., die meer in de schijnwerpers staat dan zijn broers en zussen (die ook verschillende moeders hebben).

Dus wat is het verhaal met Alicia Keys als stiefmoeder? Er zijn enkele interessante details te ontdekken.

Het liefdesverhaal van Swizz Beatz en Alicia Keys is… ongemakkelijk

In Hollywood-jaren zijn Alicia Keys en haar man Swizz Beatz voor altijd samen geweest. Ze vierden onlangs hun 11-jarig jubileum en delen twee kinderen. Maar het paar heeft ook een behoorlijke geschiedenis.

Jaren geleden werd Alicia Keys zelfs beschuldigd van het "stelen" van haar nu-manlief van zijn ex-vrouw, van wie Beatz nog niet formeel gescheiden was toen Alicia zwanger werd van het eerste kind van het paar.

Beatz' ex-vrouw, Mashonda Tifrere, beweerde zelfs dat haar toenmalige echtgenoot haar betrapte en zelfs zonder enige moeite een echtscheiding aanvroeg.

Wat betreft Keys en Beatz, maar voordat de inkt droog was bij de scheiding van Beatz in mei 2010, kondigden Alicia en haar man hun verloving en babybuil aan -- dezelfde maand.

Het tumultueuze begin van de relatie maakte echter plaats voor wat tegenwoordig een heel sterk huwelijk lijkt. Het is echter logisch gezien het feit dat Swizz en Alicia elkaar naar verluidt als kinderen kenden.

Maar het meest overtuigende bewijs is dat niet alleen hun huwelijk sterk is, maar ook hun samengesteld gezin? Het feit dat de ex-vrouw van Swizz Beatz een boek schreef over co-ouderschap met hem en Alicia -- en het was niet om ze te slepen.

Mashonda Tifrere respecteert Alicia Keys als de stiefmoeder van haar zoon

Hoewel sommige geminachte exen naar sociale media (of de roddelbladen) zouden gaan om de nieuwe vlam van hun voormalige echtgenoot te dissen, is Mashonda enorm gegroeid sinds ze Swizz ervan beschuldigde haar te bedriegen. In 2018 bracht ze een boek uit met de titel 'Blend: The Secret to Co-Parenting and Creating a Balanced Family'.

Het boek, met een voorwoord van niemand minder dan Alicia zelf, gaat over "drie volwassenen die liefhadden en toegewijd waren aan het opvoeden van Mashonda en Swizz's vierjarige zoon Kasseem."

Met zijn talrijke vijfsterrenrecensies weeft het feelgood-boekdeel een verhaal over "hoe [Tifrere] en haar co-ouders communicatie, geduld en liefde gebruikten om een omgeving te creëren waarin ze konden werken als een team en alle betrokken kinderen zouden kunnen gedijen."

Uit de beschrijving van het boek en de publiciteit eromheen, kunnen fans aannemen dat Alicia en de ex van haar man op goede voet staan, en dat het trio een volledig functionele gemengde familie werd omwille van Kasseem Dean Jr.

Het is waar, Kasseem wordt vaak gefotografeerd met zijn vader en zijn moeder, plus zijn 'bonusmoeder', zoals Tifrere Alicia lijkt te beschouwen. Het lijkt erop dat Alicia een geweldige stiefmoeder is, aangezien ze een goede moeder is voor haar eigen biologische kinderen en Kasseem Dean Jr. duidelijk bij hun leven betrekt.

Maar sommige recensenten herinneren lezers aan het boek van Mashonda dat dingen niet altijd zijn wat ze lijken in nieuwe vorm.

Hoe zit het met de andere broers en zussen van Kasseem Dean Jr.?

Als je de Wikipedia-pagina van Swizz Beatz doorbladert, kunnen fans duidelijk zien dat hij in totaal vijf kinderen heeft. Hij heeft er twee (Genesis en Egypte) met Alicia, Kasseem Dean Jr. met Mashonda Tifrere, en twee anderen die niet vaak genoemd lijken te worden.

Swizz -- echte naam Kasseem Daoud Dean -- verwelkomde zijn eerste kind met Mashonda in 2000. Helaas was de geboorte een doodgeboorte. In hetzelfde jaar verwelkomde Dean ook een kind genaamd Nasir Dior met een vrouw genaamd Nichole Levy.

Fans kunnen aannemen dat dit alleen maar heeft bijgedragen aan de tragedie van het feit dat het kind van Mashonda en Swizz het niet ha alt, maar het lijkt erop dat Swizz niet opnieuw contact heeft gemaakt met Nichole nadat hun kind was geboren; hij en Mashonda gingen in 2004 trouwen.

Toen kwam Kasseem Dean Jr. in 2006. En in 2008 verwelkomde Swizz - nog steeds getrouwd met Mashonda - een derde kind met Jahna Sabastian. De dochter, Nicole genaamd, werd naar verluidt minstens een jaar geheim gehouden voor Swizz. Tegen die tijd kondigden Tifrere en Swizz aan dat ze uit elkaar gingen, maar het duurde twee jaar voordat hun scheiding rond was.

Het is een lang, verwrongen en ongemakkelijk verhaal, maar fans zeggen dat het allemaal nog erger wordt door het feit dat Mashonda een boek heeft uitgebracht dat Alicia en Swizz lijkt te prijzen. Een recensent vond het boek zelfs niet leuk en zei: "Een man die zijn eigen familie in de steek heeft gelaten om met een andere vrouw om te gaan en alles is jus?"

Veel andere fans van Alicia kunnen dezelfde mening delen, maar gelukkig voor haar en Swizz, lijkt het erop dat ze dingen hebben opgelost met het hele verleden van Swizz en zijn verschillende kinderen.

Aanbevolen: