Dit bewijst dat Pitbull een goede vader is voor zijn zes kinderen

Inhoudsopgave:

Dit bewijst dat Pitbull een goede vader is voor zijn zes kinderen
Dit bewijst dat Pitbull een goede vader is voor zijn zes kinderen
Anonim

Hij staat over de hele wereld bekend om zijn muziek, zijn met sterren bezaaide samenwerkingen met andere artiesten en zijn verdiende miljoenen dollars. Zijn vodden-tot-rijkdom-verhaal is ook een van de meest inspirerende die er zijn. Maar Pitbull lijkt daar niet zoveel om te geven als om één ding: zijn kinderen.

Fans waren geschokt toen ze beseften dat Pitbull, ook bekend als Armando Christian Pérez, zes kinderen heeft bij een paar verschillende vrouwen. Het was verrassend, niet omdat er meerdere babymama's waren (uiteraard gaat meneer 305 daten) maar omdat bijna niemand ooit de kinderen van Pitbull heeft gezien.

Een moeder van twee van zijn kinderen heeft Pitbull op een gegeven moment voor de rechter gedaagd, en die twee hadden naar verluidt eerder een relatie van tien jaar. Toch is er nauwelijks iets bekend over de zes kinderen van Pit, afgezien van hun namen en geschatte leeftijden.

De vraag is dan, hoe weet iemand of Pitbull een goede vader is? Er is echter een vrij eenvoudig antwoord.

Pitbull is een goede vader omdat… niemand weet wie zijn kinderen zijn

Het is niet waar dat niemand weet wie de kinderen van Pitbull zijn. Er zijn maar twee namen om van af te gaan - Destiny en Bryce, de bijna volwassen kinderen van Pit - en dat is alles. Het is echter alles wat fans nodig hebben om te vertellen dat Pitbull waarschijnlijk een behoorlijk goede vader is.

Want als een wereldwijd erkende artiest en artiest de identiteit van zijn kinderen geheim kan houden, moet hij iets goed doen.

Anonimiteit doet moeite als vader een superster is

Ten eerste suggereert de anonimiteit van zijn kinderen dat Pitbull opzettelijk hun namen en gezichten uit de media houdt. Bovendien betekent het feit dat zijn ex hem blijkbaar maar één keer voor de rechtbank heeft gedaagd, waarschijnlijk dat hij heeft betaald wat hij verschuldigd was aan kinderbijslag (en nog wat).

Niet alleen dat, maar omdat Pitbull naar de rechtbank ging en de zaak behandelde, betekent dit dat hij het vaderschap heeft bevestigd. Anders zouden de roddelbladen overal in het verhaal staan. Dus Pitbull neemt duidelijk de verantwoordelijkheid voor alle zes zijn kinderen, wie ze ook zijn.

Bovendien, als Pitbull niet goed voor zijn kinderen zou zorgen, is het waarschijnlijk dat zijn verschillende ex-partners (of ex-vrienden, wie weet) achter hem aan zouden komen in de rechtbank voor wat ze voelen ze zijn verschuldigd. Een gebrek aan drama lijkt een gebrek aan problemen met co-ouderschap te betekenen, ook al trekt Pitbull over de hele wereld en zal waarschijnlijk tal van andere vrouwen charmeren.

In tegenstelling tot Owen Wilson, wiens ex hem publiekelijk uitriep omdat hij niets met hun dochter te maken wilde hebben, heeft Pitbull geen enkel drama van dien aard.

Pitbull zorgt ook in het openbaar voor alle kinderen

Een bonus voor het hele papa-ding met Pérez? Hij besteedt veel tijd en moeite aan de zorg voor kinderen. Niet van hemzelf, hoewel fans kunnen aannemen dat hij dat vaak onder de radar doet.

Wat Pitbull zichtbaar voor kinderen doet, is gemakkelijker te benadrukken: hij begon een school zonder collegegeld voor kinderen in Miami, Florida, en breidde later de sport- en managementgerichte school uit naar verschillende staten.

De school zonder winstoogmerk heeft een indrukwekkend hoog slagingspercentage, dus Pitbull doet een wereld van goed voor veel meer kinderen dan alleen die van hemzelf. Dat is echter niet alles.

Pérez heeft ook zijn privéjet gebruikt om kankerpatiënten te vervoeren tijdens orkaan Maria, en heeft vervolgens alle opbrengsten van een speciaal lied uit de pandemie gedoneerd aan Feeding America en andere stichtingen.

Het komt erop neer dat Pitbull het onderwijs van kinderen belangrijk vindt, dus het is duidelijk dat terwijl hij geld uitgeeft aan problemen op wereldniveau, zijn eigen kinderen zeker een kwaliteitsonderwijs krijgen dankzij hun superstervader.

In feite heeft Pitbull eerder in interviews gezegd dat hij de opleiding van zijn kinderen en natuurlijk hard werken aanmoedigt. Want hoewel zijn kinderen er allemaal op uit zijn om miljoenen te erven (zelfs als Pits nalatenschap op zes manieren werd verdeeld!), is dat niet waar het leven volgens hem om draait.

Pitbull geeft veel levenslessen aan zijn kinderen, zelfs als hij niet getrouwd is geweest met een van hun moeders (dat is duidelijk niet het soort les waar Pit om geeft!).

Maar ze krijgen ook een beetje anonimiteit, wat waarschijnlijk leuk is, aangezien de meeste kinderen van Pit tieners of ouder zijn en zich waarschijnlijk zouden schamen voor de teksten van hun vader en capriolen op het podium. Tenminste, de meeste gemiddelde tieners zouden dat zijn.

Het punt is dat de kinderen van Pitbull waarschijnlijk helemaal niet gemiddeld zijn, en ze hebben waarschijnlijk al de harde les geleerd van wat roem met iemands leven doet, en dat is waarom ze een normaal leven zijn blijven leiden onder de radar.

Aanbevolen: