Zie wat Alicia Keys aan haar andere helft Swizz Beatz schreef voor hun 11e verjaardag

Zie wat Alicia Keys aan haar andere helft Swizz Beatz schreef voor hun 11e verjaardag
Zie wat Alicia Keys aan haar andere helft Swizz Beatz schreef voor hun 11e verjaardag
Anonim

Er zijn veel machtsparen in de entertainmentindustrie waarvan fans zwijmelen over hoe sterk hun liefde voor elkaar is. Voorbeelden zijn Dolly Parton en Carl Thomas Dean, Kurt Russell & Goldie Hawn en talloze anderen. Voor andere stellen die minder dan 20 jaar samen zijn, zijn Alicia Keys en Swizzy Beatz een goed voorbeeld van sterke liefde die altijd iemand aan het lachen maakt.

Ze zijn al 11 jaar samen, met hun verjaardag op 31 juli, en kennen elkaar al sinds ze tieners waren. De muziekproducent was misschien niet eerst bij "If I Ain't Got You", zoals de laatste tot 2008 bij een andere man was, hun liefde is er nog steeds een voor de boeken. Om hun lange tijd samen te vieren, schreef Keys een prachtig gedicht opgedragen aan haar man, en zijn reactie was zo lief als maar kan.

Bestaande uit vijf regels, is het gedicht kort, maar gevuld met intense liefde en toewijding aan haar man en muziekproducent. De reacties op deze lieve post hebben vrienden van het paar en fans die hen feliciteren en ze koppeldoelen noemen. Een Instagram-gebruiker schreef: "Moge je verbintenis in waarheid worden versterkt en met onvoorwaardelijke liefde worden bezield."

Een ander merkte op: "Gefeliciteerd met je verjaardag!! Jullie zijn zo mooi samen. Ik vind het geweldig om te zien hoe jullie het beste voor elkaar zijn en elkaar voortdurend eren. Gezegend." Terwijl de vrienden en fans hun beste wensen delen met het paar voor nog vele jaren samen, is de kers op de taart voor de Instagram-post van Keys zeker de reactie van Beatz.

Afbeelding
Afbeelding

Hij noemt haar gedichten magisch en meer, maar vergelijkt dat gedicht ook met zijn vrouw, die gelukkig is om het leven te leiden als een getrouwde man met een geweldige vrouw als Keys. Ze zijn gezegend met twee zonen samen en drie andere kinderen uit Beatz' vorige huwelijk. Er is veel voor hen bestemd als ze hun kinderen kunnen zien opgroeien en kunnen genieten van de ervaring van het ouderschap.

Hopelijk zal dit mooie paar nog vele jaren samen als man en vrouw blijven en hun liefde blijven tonen op sociale media om mensen geluk en hoop te bieden.

Aanbevolen: