Megan heeft spijt van dit incident tussen haar en Donald Trump

Inhoudsopgave:

Megan heeft spijt van dit incident tussen haar en Donald Trump
Megan heeft spijt van dit incident tussen haar en Donald Trump
Anonim

Voordat Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten werd en het schijnbare symbool van een verdeelde natie, was hij in veel opzichten een lieveling van Hollywood. Hij was de gastheer en uitvoerend producent van The Apprentice en franchise, ongetwijfeld een van de meest succesvolle merken in de wereld van reality-tv.

In 1996 kocht hij de Miss Universe-verkiezing en sloot daarvoor een uitzendovereenkomst met CBS. Bijna 20 jaar lang stond hij aan het roer van een van de meest prestigieuze optochten ter wereld, totdat hij het in 2015 verkocht aan Endeavour Group Holdings. Tijdens deze periode gebruikte Trump Miss Universe om zijn imago als superster en zakelijke belangen te promoten. in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

In die tijd trad hij vaak op als speciale gast bij evenementen van beroemdheden, een patroon waar een aantal beroemde sterren later spijt van zouden krijgen. Will & Grace-actrice Megan Mullally is zo'n beroemdheid, die vandaag haar ervaring met Trump in 2005 betreurt.

Een wedstrijd in het steegje van Trump

Op 18 september 2005 werden de 57e jaarlijkse Primetime Emmy Awards gehouden in het Shrine Auditorium in Los Angeles, Californië. Dit was slechts een paar dagen voordat het vierde seizoen van The Apprentice op NBC van start ging.

De eerste drie seizoenen waren een doorslaand succes en Trump was op het hoogtepunt van zijn populariteit. Zijn show was genomineerd samen met American Idol, Survivor, Project Runway en de uiteindelijke winnaar, The Amazing Race for Outstanding Reality Competition Program.

Mullally was zelf genomineerd voor Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series, voor haar vertolking van het personage Karen Walker in de sitcom van NBC, Will & Grace. Het was een van de vijf nominaties die de show dat jaar had gewonnen, waaronder één voor Outstanding Comedy Series.

Celebrity Apprentice-logo
Celebrity Apprentice-logo

Als onderdeel van de Emmy's-show destijds, had de Academy of Television Arts & Sciences een sectie gemaakt met de naam 'Emmy Idol'. Hier zouden ze verschillende beroemdheden op het podium laten komen om themaliedjes van oude tv-shows te zingen. Fans zouden dan stemmen op de act die ze het beste vonden. Dit soort concurrentie paste precies in het straatje van Trump.

Leek het deel

Trump en Mullally werkten samen om het themalied te zingen voor de sitcom Green Acres uit de jaren 60, die werd uitgezonden op CBS. De toekomstige president kleedde zich in een boerenoverall om er goed uit te zien, en droeg ook een hooivork het podium op. Mullally verscheen op een eenvoudiger manier als Karen uit Will & Grace.

Tegen het droomteam van Trump en Mullally stonden acts als Kristen Bell van Veronica Mars, die het thema zong uit Fame, de klassieker van NBC uit de jaren 80. CSI: Crime Scene Investigation's Gary Dourdan speelde het beroemde 'Movin' on Up'-thema van The Jeffersons.

William Shatner, die destijds de hoofdrol speelde in ABC's Boston Legal, werd vergezeld door operaster Frederica von Stade. Ze deden een vertolking van het thema van Shatner's klassieke show, Star Trek: The Original Series.

Shatner kreeg applaus van het publiek met zijn rol, die in wezen een recitatie was van de beroemde Star Trek inleidende monoloog, "Space, the final frontier. Dit zijn de reizen van het ruimteschip Enterprise. Zijn vijfjarige missie: om vreemde nieuwe werelden te verkennen. Op zoek te gaan naar nieuw leven en nieuwe beschavingen. Om moedig te gaan waar nog geen mens is geweest!"

Gereageerd in horror

Die momenten waren schijnbaar lange tijd vergeten, totdat Trump - inmiddels president geworden - ze weer opgroef. In zijn ambtsperiode stond de magnaat bekend om zijn bijna obsessieve gebruik van Twitter.

Groene Acres
Groene Acres

In december 2018, vlak voordat hij een boerderijwet in het Witte Huis tekende, ging hij naar het sociale-mediaplatform en plaatste hij een clip van hem en Mullally die aan het jiggen waren bij de Emmy's van 2005. Hij ondertitelde het, "Farm Bill ondertekent in 15 minuten! Emmys TBT." Kort daarna reageerde Mullally vol afschuw op de tweet en zei: "omg… als jullie me nodig hebben, zit ik in een gat in de grond."

Mullally had echter al twee jaar eerder over de ervaring met Trump gesproken in een interview met Stephen Colbert. Een paar weken voordat 45 in januari 2017 werd beëdigd, liet Colbert een foto los van Mullaly en Trump bij de Emmy's. Hij grapte: "Daar ben jij, met de leider van de vrije wereld, bezig met Green Acres."

Mullally reageerde met evenveel cynisme en zei: "Zie je deze foto? Ook wel bekend als mijn afscheidsbrief!" Colbert ging voor de grap verder en vroeg of ze een kabinetspositie in de Trump-administratie zou krijgen, waarop ze eenvoudig antwoordde: "Heb je een barftas?"

Aanbevolen: