Hoeveel tatoeages heeft Billie Eilish en heeft ze er spijt van gehad?

Inhoudsopgave:

Hoeveel tatoeages heeft Billie Eilish en heeft ze er spijt van gehad?
Hoeveel tatoeages heeft Billie Eilish en heeft ze er spijt van gehad?
Anonim

Op zo'n jonge leeftijd blootgesteld worden aan de woede van het publiek, heeft ervoor gezorgd dat Billie Eilish sneller volwassen is geworden dan ze had gehoopt. Hoewel mensen haar praktisch hebben zien opbloeien van meisje tot volwassenheid in de zeven jaar van de songwriter in de muziekindustrie, lijkt ze nog steeds manieren te vinden om fans te verrassen door persoonlijke dingen over haar leven te onthullen. De afgelopen jaren heeft ze echter één ding over haar heel erg geheim gehouden: haar tatoeages.

Hoe zit het met de tatoeages van Billie waar ze fans graag voor verbergt? Had ze spijt van het zetten van een van haar tatoeages? Houdt ze het daarom verborgen voor de mensen? Hoeveel tatoeages heeft ze per juli 2022? Blijf lezen om erachter te komen …

Hoeveel tatoeages heeft Billie Eilish?

Billie Eilish heeft behoorlijk wat outfitschandalen gehad toen ze haar stijl ontdekt buiten wat volwassenen haar dicteren om te dragen. Als er echter één aspect van haar leven is dat ze niet door mensen laat vertellen wat ze moet doen, dan is het wel tatoeages nemen.

In 2021 had Billie Eilish maar twee tatoeages: de zwarte drakentatoeage op haar been en een feeëntatoeage op haar linkerhand. Maar in 2022 onthulde ze dat ze er nog een aan de collectie had toegevoegd toen ze een 'Eilish'-tatoeage bij haar borstbeen kreeg.

Haar tatoeages leken fans in de war te brengen, omdat ze haar eerder hadden gefotografeerd met andere kleine tatoeages in haar nek. Hoewel Billie niet inging op de verwarring, gingen fans ervan uit dat dit slechts tijdelijke tatoeages waren die na enige tijd verdwenen.

Wat betekent de tatoeage van Billie Eilish?

De enorme tatoeage die Billie Eilish heeft, is haar zwarte drakentattoo op haar open been, tot aan haar heup. De 21-jarige heeft de persoonlijke betekenis achter deze tatoeage niet onthuld, maar aangezien de draak voor iedereen verschillende implicaties heeft, denken fans over het algemeen dat haar tatoeage op de een of andere manier verband houdt met kracht en bescherming.

De tweede tatoeage die Billie kreeg, is haar feeëntatoeage op haar hand, die ze in 2021 had laten zetten. IN een Instagram-verhaal waarin ze vragen van fans beantwoordt, zegt ze dat haar huidige favoriete tatoeage de feeëntatoeage is. In haar interview met Vanity Fair zegt ze dat haar handtattoo haar 'lieve kleine beschermengelfeeën' is, die ze heeft laten inspireren door een van haar favoriete boeken, Fairyopolis, geschreven door Cicely Mary Barker.

De nieuwste editie van haar collectie is haar 'Eilish'-tatoeage. Ze zegt: "Ik [Billie Eilish] hou van mezelf", en legt uit waarom ze haar achternaam bij haar borstbeen liet tatoeëren.

Billie Eilish's 'geheime' tatoeage

In 2021 onthulde Billie Eilish slechts twee van de drie tatoeages aan het publiek via haar jaarlijkse interview met Vanity Fair. Terwijl ze haar video van vorig jaar opnieuw bekeek, veranderde de popzanger verrassend van gedachten over het geheimhouden van haar tatoeages en wees ze op de plaatsing van al haar tatoeages.

Ze gaf zelfs toe dat ze vorig jaar had gelogen toen ze zei: "Ik [Billie Eilish] heb wel een tatoeage laten zetten, maar die zie je nooit." Billie's fans vonden het grappig dat ze haar oude ik onder de duim gooide door haar bluf toe te geven, maar het is een van de redenen waarom haar jaarlijkse interview met Vanity Fair een must-watch werd.

Waarom loog Billie Eilish over haar tatoeages?

Billie's reis naar positiviteit van het lichaam ging met ups en downs, en een van de effecten op haar is haar strijd om openlijk over zichzelf te vertellen aan het publiek. Hoewel Billie niet direct heeft toegegeven dat ze haar tatoeages enige tijd verborgen heeft gehouden vanwege de negatieve opmerkingen die eruit kunnen komen, geloven fans dat het een relatief grote invloed op haar beslissing had.

Terwijl Billie ook meer openhartig was in haar jaarlijkse interview met Vanity Fair, gaf de jongere versie van Billie Eilish meer om wat mensen negatief over haar konden denken. Maar vergelijk dat met wie ze nu is, ze geeft meer om haar geluk dan om het oordeel van anderen.

Heeft Billie Eilish spijt van haar tatoeages?

Ondanks dat veel fans Billie ondervroegen over haar tattoo-plaatsingen, vooral over 'big boy', haar enorme beentattoo, lijkt het erop dat de 21-jarige nog steeds in tattoo-euforie verkeert, en het is onwaarschijnlijk dat ze er spijt van heeft van het tot nu toe.

Ondanks dat Billie Eilish een tattoo-liefhebber is, heeft haar moeder, Maggie Baird, er tegengestelde gevoelens over. Billie zegt zelfs tegen Vanity Fair: "Mijn moeder heeft een hekel aan tatoeages", wanneer haar wordt gevraagd wat haar familie ervan vindt. Ondanks de afkeer van haar moeder, kijkt Billie naar een andere tatoeage kort nadat ze haar volgende tattoo-ontwerp heeft voltooid.

Als ze de vraag beantwoordt of ze van plan is binnenkort nog een tatoeage te nemen, zegt ze: "Ik [Billie Eilish] heb nog wat meer ideeën. Op dit moment voel ik me behoorlijk tevreden. Ik voel me in een goede zone met hen [huidige tatoeages]. Geef me wat meer tijd, en ik zal er nog een [tatoeage] nemen." Nu Billie volwassen is geworden en heeft geleerd zich minder te bekommeren om wat anderen denken, lijkt het onwaarschijnlijk dat ze zal stoppen met het nemen van tatoeages alleen omdat een paar mensen ze niet leuk vinden.

Aanbevolen: