De 10 meest hekel aan 'Survivor'-winnaars, volgens fans

Inhoudsopgave:

De 10 meest hekel aan 'Survivor'-winnaars, volgens fans
De 10 meest hekel aan 'Survivor'-winnaars, volgens fans
Anonim

Survivor is geen spel gemaakt voor de zwakken. Deelnemers moeten het volhouden om in het wild te leven en voedsel, water en onderdak voor zichzelf te vinden. Ze moeten deelnemen aan wedstrijden die hun fysieke en/of mentale vaardigheden op de proef stellen. Elke week moeten ze ontsnappen aan de uitschakeling door toedoen van hun medekandidaten. De winnaar krijgt 1 miljoen dollar en er kan maar één overlevende zijn.

Deze reality-spelshowwedstrijd ging in première op CBS in 2000 en is nog steeds te zien. Survivor stond in de eerste elf seizoenen in de top tien van best bekeken shows en is genomineerd voor meerdere Emmy-awards. De show heeft een die-hard fandom gecultiveerd die al meer dan twee decennia bij de serie blijft. Met dat soort sterke steun komen vele, vele meningen. De terechte winnaar van de afgelopen Survivor-seizoenen is nog steeds een voortdurend debat. Dit zijn de 10 minst verdienende winnaars volgens Survivor-fans.

10 Chris Underwood: 'Edge Of Extinction' (Seizoen 38)

IMG_7718
IMG_7718

Fans hebben het gevoel dat er een meer verdiende winnaar was op Edge of Extinction. Rick Devens domineerde het hele seizoen totdat Underwood hem uitschakelde voordat de laatste stam werd gemaakt. Als Devens de laatste vier had gehaald, zou hij hoogstwaarschijnlijk de winnaar van seizoen 38 zijn geweest. Chris Underwood was het hele seizoen vrijwel irrelevant en speelde tot het einde een zeer onopvallende wedstrijd. Hij had het geluk om de beste optie te zijn van de laatste drie: hij, Gavin en Julie.

9 Vecepia Towery: 'Marquesas' (Seizoen 4)

IMG_7717
IMG_7717

Deze overwinning gebeurde in 2002, dus waarschijnlijk zijn veel fans het vergeten. Maar dat is niet het geval voor Vecepia Towery. Deze overwinning was vergeetbaar door het gebrek aan spel van Towery. De hoofdhoncho in seizoen 4 was Kathy Vavrick O'Brien, die werd uitgeschakeld door Neleh die uiteindelijk verloor van Vecepia Towery. Er is een reden waarom ze niet werd teruggevraagd voor All-Stars.

8 Ben Driebergen: 'Heroes Vs Healers Vs Hustlers' (Seizoen 35)

IMG_7716
IMG_7716

Ben schoof in feite door naar de overwinning door zoveel verborgen idolen te verdienen dat hij nooit voor eliminatie in aanmerking kwam. Zijn gameplay was niet beter dan die van zijn voormalige castmates, Devon Pinto, Chrissy Hofbeck en zelfs Ryan Ulrich. Driebergen kwam alleen nooit in aanmerking voor uitschakeling, daarom had de oud-marinier het vrij makkelijk.

7 Michele Fitzgerald: 'Kaoh Rong' (Seizoen 32)

Overlevende Michele
Overlevende Michele

Als je niet bekend bent met de show Survivor, ken je Michele misschien van MTV's The Challenge: Spies Lies & Allies. Michele kwam helaas niet eens in de buurt van het winnen van haar derde reality-spelshowcompetitie. Wat betreft haar tijd in seizoen 32 van Survivor, werd Michele niet gezien als de meest waardige overwinnaar. Fans geloven dat Aubry Bracco een sterker spel speelde en "er is een reden waarom een handvol van de winnaars haar de beste Survivor-speler noemen die het spel nooit wint, inclusief koningin Sandra." Michele Fitzgerald heeft misschien net een zwakke bewerking ondergaan sinds ze terugkeerde voor seizoen 40, Survivor: Winners at War, waar ze tweede werd.

6 J. T. Thomas: 'Tocantins' (Seizoen 18)

IMG_7714
IMG_7714

J. T. mag dan unaniem de jurystem hebben gewonnen, 7-0, maar fans zijn unaniem van mening dat de winnaar van seizoen 18 Stephen Fischbach had moeten zijn. Stephen was het brein achter de hele operatie in hun alliantie en heeft geen geld om ervoor te laten zien. JT werd in feite door Stephen naar de finale gedragen en versloeg hem vanwege een bittere jury. J. T.'s optreden in Heroes vs Villains en in Game Changers bewees dat de overwinning in handen was van Fischbach.

5 Amber Brkich: 'All-Stars' (Seizoen 8)

maxresdefault-1
maxresdefault-1

Dit seizoen omvatte het iconische Survivor-liefdesverhaal tussen de winnaar, Amber Brkich, en de tweede plaats, Rob Mariano. Amber en Rob zijn 14 jaar getrouwd en hebben samen vier kinderen. Sommige fans denken dat de echte winnaar er niet toe doet omdat ze een gezamenlijke bankrekening delen, maar anderen vinden dat Rob had moeten winnen om zijn cv compleet te maken. Deze overwinning zou Rob hebben verzekerd als een tweevoudig Survivor-kampioen … Ach ja, in plaats daarvan kreeg hij luiers en fopspenen.

4 Tina Wesson: 'Australië' (Seizoen 2)

IMG_7713
IMG_7713

Colby Donaldson maakte een beginnersfout in seizoen 2 door met zijn hart te leiden en niet met zijn hoofd. Donaldson koos ervoor om Tina Wesson mee te nemen naar de laatste twee omdat ze het meer verdiende dan Keith Famie. Tina versloeg Colby met een 4-3 stem die bijna meer prikt dan een complete wipeout. Fans zien Colby Donaldson tot op de dag van vandaag nog steeds als de rechtmatige winnaar.

3 Danni Boatright: 'Guatemala' (Seizoen 11)

IMG_7711
IMG_7711

Om hand in hand te gaan met Miss Vecepia Towery als de meest onmemorabele winnaar van Survivor is Danni Boatright. Danni werd naar het einde gebracht door Stephenie LaGrossa die een Colby Donaldson uit seizoen twee trok en de verkeerde spelers meenam naar de finale. Danni, hoewel irrelevant, was sympathieker dan anderen en weer een andere bittere jury beroofde een andere geweldige speler in Stephenie.

2 Natalie White: 'Samoa' (Seizoen 19)

Overlevende
Overlevende

Als fans aan Samoa denken, denken ze aan Russell Hantz. Russel wordt "door velen beschouwd als de meest beruchte schurk van de serie, Russell is berucht om zijn onbezonnen en harteloze gameplay, opzettelijk chaos veroorzaken in het kamp, verschillende Hidden Immunity Idols vinden zonder hulp van aanwijzingen, en zijn concurrentie zo meedogenloos mogelijk uitschakelen." Natalie White deed absoluut niets bijzonders om een miljoen dollar te verdienen. Russell domineerde het seizoen en raad eens waarom hij verloor… weer een wrokkige jury.

1 Sandra Diaz-Twine: 'Heroes vs. Schurken (Seizoen 20)

Overlevende
Overlevende

Van de laatste drie overgebleven in seizoen 20, Heroes vs Villains, won Sandra van de woeste Russell Hantz en de manipulatieve flirt, Parvati Shallow. Beide gameplay overtrof het spel zelf. Gelukkig heeft Parvati een overwinning op haar naam voor Survivor: Micronesia, maar Russell moet nog een enige overlevende zijn.

Aanbevolen: