Dave Chappelle annuleert per ongeluk DaBaby te midden van zijn eigen onverdraagzame beschuldigingen

Inhoudsopgave:

Dave Chappelle annuleert per ongeluk DaBaby te midden van zijn eigen onverdraagzame beschuldigingen
Dave Chappelle annuleert per ongeluk DaBaby te midden van zijn eigen onverdraagzame beschuldigingen
Anonim

Dave Chappelle heeft zojuist zijn Netflix-special The Closer uitgebracht, en hoewel het lovende kritieken heeft gekregen, lijken enkele ongewenste beschuldigingen hem te naderen.

In datzelfde opzicht lijkt het erop dat hij zijn komedieschets niet al te goed vond voordat hij wat opmerkingen over DaBaby eruit flapte. De rapper, die al afgezegd is naar aanleiding van zijn eigen transfobe opmerkingen, werd door Chappelle op de meest onverwachte manier onder de bus gegooid.

Chappelle maakte per ongeluk DaBaby's penseel met de wet bekend en onthulde aan fans dat hij ooit iemand had vermoord in wat werd beschouwd als een geval van 'zelfverdediging'. Veel mensen waren zich niet bewust van dit detail, en dankzij Chappelle's overijverige komische sketch, wordt DaBaby nu geconfronteerd met zijn tweede ronde van wilde terugslag, en fans roepen opnieuw op tot zijn annulering.

Dave Chappelle verslaat DaBaby's misdaad

DaBaby greep de krantenkoppen toen hij het podium betrad op het Rolling Loud-festival en ontketende zijn zeer controversiële en carrièrebeëindigende commentaar dat gericht was op de LGBTQ+-gemeenschap. Hij leeft sinds die noodlottige dag onder de schaduwen van dat moment.

Fans riepen onmiddellijk op tot zijn annulering en toonden geen tolerantie voor zijn schandelijke opmerkingen over mensen met hiv en aids. DaBaby werd feitelijk uitgesloten van een reeks liveshows en optredens waarvoor hij al contracten had gesloten.

Net toen de zaken voor DaBaby in de lift leken te zitten, betrad Chappelle het podium en draaide het script om, waardoor fans DaBaby opnieuw in vraag stelden.

Fans waren stomverbaasd toen ze Chappelle hoorden onthullen dat DaBaby iemands leven had genomen en was weggelopen zonder straf na het vermoorden van een ander mens. Hij stak de draak met het feit dat DaBaby niet werd geannuleerd omdat hij iemands leven had genomen uit zelfverdediging, maar dat hij na een paar opmerkingen volledig zou worden geannuleerd.

onverdraagzaamheid en annulering lopen ongebreideld op

Chappelle was duidelijk niet van plan om DaBaby te roepen, maar hij deed het wel. Veel fans waren zich totaal niet bewust van DaBaby's betrokkenheid bij een aanklacht wegens moord, en het was ook niet nodig dat dit onder hun aandacht werd gebracht.

De manier waarop Chappelle het naar voren bracht, was te midden van een humoristische regel waarin hij opmerkte hoe de wereld zo gevoelig was dat DaBaby zou worden geannuleerd vanwege een paar ongepaste woorden, ondanks het feit dat hij ' t eerder geannuleerd, ten tijde van de aanklacht wegens moord en gerechtelijke procedures. Chappelle ging toen in een blunderende wervelwind verder, praatte een beetje te veel en was veel te grof over de geslachtsdelen van transgender vrouwen.

Nu wordt Chappelle opnieuw geroepen, vanwege de manier waarop hij in zijn sketches verwijst naar de LGBTQ+-gemeenschap, en ook voor het blootleggen van DaBaby's juridische ellende en aanklachten van moord.

Aanbevolen: