Wat is er gebeurd met de koppels uit seizoen 14 van 'Married At First Sight'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de koppels uit seizoen 14 van 'Married At First Sight'?
Wat is er gebeurd met de koppels uit seizoen 14 van 'Married At First Sight'?
Anonim

De populaire realityshow Married at First Sight keerde dit jaar terug met seizoen veertien, de eerste aflevering werd in januari uitgezonden en deze maand werd de seizoensfinale afgesloten. Deze keer maakten kijkers kennis met vijf nieuwe wedstrijden die uitkeken naar het huwelijk. Na een huwelijksreis en samen in het echte leven, is dit wat er met de koppels is gebeurd.

8 Chris Collette vond een nieuwe liefde na zijn scheiding

Het was een schokkend moment in de show toen Chris Collette en Alyssa Ellman zelfs vóór de dag van de beslissing om een scheiding vroegen. Nadat ze terugkwamen van de huwelijksreis, stopte het paar officieel ermee nadat ze zich realiseerden dat ze gewoon niet met elkaar konden opschieten. Sinds hij de show heeft verlaten, heeft Chris zijn tijd en moeite in zijn onroerendgoedbedrijf gestoken en heeft hij zelfs een nieuwe vrouw ontmoet. Hij is nu "genomen" en geniet van de relatie.

7 Alyssa Ellman heeft spijt hoe ze met dingen omging

Toen ze het had over haar scheiding met Chris Collette, gaf Alyssa Ellman toe dat ze de zaken in haar huwelijk niet goed had geregeld. Van het slecht praten over haar man de hele tijd dat ze op de show was tot het weigeren om met de experts te praten, ze zette zichzelf op voor mislukking en raakte uiteindelijk in paniek toen ze geconfronteerd werd met de harde waarheid. Alyssa vertelde wel dat ze spijt had van de manier waarop ze met Chris omging en dat ze tijdens dit proces veel over zichzelf leerde.

6 Michael Morency riep op tot echtscheiding na beslissingsdag

Michael Morency werd in dit seizoen van de show gekoppeld aan Jasmina Outar. Toen de twee de dag van de beslissing haalden, besloten ze dat ze, ondanks hun miscommunicaties en ruzies, hun meningsverschillen zouden oplossen en voor hun huwelijk zouden vechten. Helaas duurde dat denkproces slechts een paar weken na de beslissingsdag, aangezien het paar pas twee en een halve week later uit elkaar ging. De beslissing werd naar voren gebracht door Michael, maar Jasmina was het ermee eens dat dit de beste keuze was.

5 Jasmina Outar geeft toe dat ze zich nooit romantisch voelde met Michael

Jasmina Outar, de tweede helft van Michael Morency tijdens de show, kreeg te maken met ernstige problemen in het huwelijk. Beweren dat Mike agressief was in de manier waarop hij met haar praatte, zorgde ervoor dat ze zich constant verdedigde en hen niet toestond om over hun problemen te praten. Toen hij de scheiding ter sprake bracht, gaf ze toe dat ze nooit echt romantische gevoelens voor hem had, maar hem in plaats daarvan als een vriend zag.

4 Lindsey Georgoulis is woest en niet langer getrouwd

Lindsey Georgoulis was zonder twijfel de knaller van het seizoen. Zij en haar partner Mark Maher hebben na de beslissingsdag de beslissing genomen om samen te gaan wonen. Hoewel ze de dag van de beslissing inging met een gevoel van steun en optimisme, werd het snel zuur toen geruchten zich verspreidden over zowel haar als Mark, en de bedreigingen die ze tegen elkaar uitten gedurende de twee maanden dat ze samen waren na de show. Vanwege de blowout-gevechten is ze nu een gescheiden vrouw.

3 Mark Maher wijdt zijn hervonden vrije tijd aan zijn bedrijven

Mark Maher was blijkbaar niet dezelfde man die hij voor de camera's was als toen ze er niet waren. Of het nu opzettelijk was of als reactie op pesterijen van zijn vrouw, hij slaakte een zucht van verlichting toen tot de scheiding werd besloten. Op dit moment blijft Mark vrijgezel en besteedt hij deze hervonden vrije tijd aan het voorbereiden van zijn kledingmerk MTS 1983 voor release en het opvoeren van zijn horlogemerk Switch Ups.

2 Olajuwon Dickerson & Katina Goode hebben de kansen overwonnen en zijn getrouwd gebleven

Olajuwon Dickerson en Katina Goode moesten uitzoeken hoe ze samen een gezonde communicatie konden opbouwen, omdat ze zijn toon harder en negatiever vond dan hij bedoelde. Het paar werkte om elkaar beter te begrijpen, en hoewel de sociale media Katina onbeschaamd vertelden dat ze haar man moest dumpen, zei haar gevoel dat ze hem niet moest opgeven, en ze zijn allebei zo blij dat ze dat niet deed!

1 Noi Phommasak en Steve Moy zijn van plan binnenkort kinderen te krijgen

Noi Phommasak en Steve Moy hebben hard gewerkt om zich meer op hun gemak te voelen met hun gevoelens over zijn werkloosheid en hun spanning over geldkwesties. Noi is opgelucht en het paar heeft waar nodig compromissen kunnen sluiten. Ze zijn zo blij dat ze getrouwd zijn gebleven, en bronnen zeggen dat ze zelfs praten over het uitbreiden van hun gezin in de komende twee jaar.

Aanbevolen: