Heeft Pamela Anderson stilletjes afscheid genomen van Hollywood?

Inhoudsopgave:

Heeft Pamela Anderson stilletjes afscheid genomen van Hollywood?
Heeft Pamela Anderson stilletjes afscheid genomen van Hollywood?
Anonim

Pamela Anderson heeft een zeer op en neergaande carrière doorstaan, vooral als het gaat om haar vermogen. Ze ha alt meestal de krantenkoppen voor relaties uit het verleden, of natuurlijk de recente biopic 'Pam &Tommy', een waar ze niets mee te maken wilde hebben, en nog steeds niet doet.

Het lijkt erop dat Pamela Anderson de afgelopen maanden haar leven in Hollywood heeft stilgezet en in plaats daarvan het Broadway-podium in New York betreedt voor het toneelstuk Chicago.

Pam heeft het geweldig naar haar zin in de rol en hoewel het een kortetermijnproject is, onthulde Anderson onlangs dat ze langetermijnambities op het podium heeft. Dat gezegd hebbende, trok ze zich stilletjes terug uit film- en tv-projecten? Dit is wat we weten.

Heeft Pamela Anderson stilletjes afscheid genomen van Hollywood?

Pamela Anderson's duidelijke uitbraak vond plaats tijdens haar tijd op ' Baywatch '. Ondanks het succes van de show, onthulde Anderson dat ze niet alleen de serie vermeed, maar dat ze ook nooit erg zelfverzekerd was. Ze besprak haar tijd in de serie naast Interview Magazine.

"Ik heb nooit echt vertrouwen gehad in wat ik in het verleden deed. Ik heb geen spijt van Baywatch. Het was een positieve ervaring voor mij en het heeft me veel goeds gedaan. Ik bedoel, veel goed! Maar, kom op, wat moest ik doen? Ga naar huis en organiseer Baywatch-feestjes en laat mijn vrienden langskomen om naar me te kijken op televisie?"

"Ik heb nog nooit een aflevering van Baywatch gezien. Ik kan mezelf niet op televisie zien. Geloof het of niet, Tommy [Lee] ook niet."

De laatste tijd deed Anderson niets opmerkelijks op het gebied van film of tv, maar de serie 'Pam &Tommy' trok veel pers.

Het is inmiddels wel bekend, Anderson was niet blij met het project en zei dat ze niet zou kijken. Desalniettemin heeft ze onthuld dat haar ware verhaal ooit naar buiten zal komen.

Hoewel het in werkelijkheid misschien niet zo snel zal zijn, aangezien haar huidige prioriteiten ergens anders lijken te liggen, buiten Hollywood.

Pamela Anderson houdt van het Broadway-leven

In een wending die niemand had kunnen voorspellen, was Pamela Anderson een en al glimlach bij het maken van haar Broadway-debuut als Roxie Hart in de klassieker Chicago. Anderson gutst over de ervaring en geniet van elke minuut van haar werk op het podium.

"Ik ben als een spons. Ik zuig het gewoon allemaal in," zei ze. "Elke ervaring was gewoon wild. Ik bedoel, het is wild om hier zelfs maar te zijn. Ik moet mezelf soms knijpen omdat het zo onwerkelijk lijkt", verklaarde de ster naast People.

Hoewel de rol voor een beperkte tijd is, ziet Anderson dit misschien als een langetermijnsituatie, waardoor haar Hollywood-dagen op een laag pitje komen te staan. Volgens Anderson zou dit het begin kunnen zijn van iets wat ze de rest van haar carrière doet.

"Dit is het begin van de rest van mijn carrière - misschien," vervolgde Anderson.

"Ik had dit nu nodig", zei ze. "Ik heb het gevoel dat dit iets is waar ik echt mijn tanden in moest zetten. Ik hou van werken. Ik hou ervan om hard te werken. Weet je wat, ik dacht: 'Nou, ik zal gewoon achterover leunen en het rustig aan doen. ' Het is als, 'Oh nee, nee, nee. Ik moet nog werken. Ik ben nog niet zo oud!'"

"Ik heb niets te verliezen. Ik heb niets om naar te leven en ik heb niets te verliezen. Ik word gek. Ik ga voor blut."

Tot 5 juni is Anderson te zien in het Ambassador Theatre in New York City. Wie weet, als alles goed gaat, duurt het misschien nog veel langer.

Anders carrièreprioriteiten zijn verschoven

Opgemerkt moet worden dat een belangrijke reden voor Andersons nieuwste project te maken heeft met een verandering in de mentaliteit. Anderson onthulde dat ze niet langer geeft om wat de media te zeggen hebben, vooral als het gaat om negativiteit.

“Kijk, wat ik heb meegemaakt, heeft me alleen maar sterker gemaakt. Alles wat je overleeft, doet dat. En ik heb veel lessen geleerd over geduld en mezelf scheiden van al het afval. Een daarvan is dat je moet geloven dat alles een zegen is, zelfs als het een vermomde zegen is. Je kunt er doorheen komen als je erop vertrouwt dat het allemaal een reden heeft.”

Anderson komt zeker haar woorden na, op 54-jarige leeftijd begint ze aan een heel ander project in haar leven en een project dat niemand had kunnen voorspellen.

Aanbevolen: