Hoe verschijnen op 'Celebrity Big Brother' verkeerd ging voor Todrick Hall

Inhoudsopgave:

Hoe verschijnen op 'Celebrity Big Brother' verkeerd ging voor Todrick Hall
Hoe verschijnen op 'Celebrity Big Brother' verkeerd ging voor Todrick Hall
Anonim

Performer Todrick Hall's stint op de Amerikaanse versie van Celebrity Big Brother heeft ertoe geleid dat TodrickExposedParty regelmatig trending is op Twitter. Hij verloor unaniem tijdens de finale van vechtkunstenaar Miesha Tate, waardoor hij veel vijanden creëerde en zijn reputatie aantastte.

Hier zijn alle beschuldigingen die Todrick Hall heeft gekregen en hoe zijn verschijning in de realityshow niet uitpakte zoals verwacht voor de voormalige American Idol-deelnemer en Broadway-ster.

7 Todrick Hall geannuleerd Post 'Big Brother'-interviews

Meestal gebruiken sterren Big Brother graag als een manier om in de schijnwerpers te blijven en producten aan te sluiten. Hall annuleerde alle interviews na een bijna unaniem verlies in de finale. Cynthia Bailey, ster van Real Housewives of Atlanta, was de enige die op hem stemde in de finale.

Tijdens de finale schrokken zijn voormalige huisgenoten Teddi Mellencamp, Shanna Moakler, Chris Kirkpatrick en Todd Bridges er niet voor terug om hun gevoelens over de artiest kenbaar te maken. "Een van je favoriete films is 'Wizard of Oz', maar je bent vergeten dat we achter het gordijn kunnen kijken, dus ik ga de minste van twee kwaden kiezen," Real Housewivesvan Beverly Hills-ster Mellencamp, zei voordat ze haar stem uitbracht voor de winnaar Miesha Tate.

6 Todrick Hall's slechte behandeling van Shanna Moakler

Amerikaans model en winnares Shanna Moakler was een populaire deelnemer aan Celebrity Big Brother. Hall was constant onbeleefd en minachtend voor haar tijdens hun tijd samen in de show. De zesenveertigjarige Moakler vertelde Carson Kressley en Cynthia Bailey het verhaal van de invasie van haar huis.

Ze legde uit dat een man bij haar thuis inbrak, op haar raam tikte en zei: "Wees niet te streng voor me", Hall begon deze zin herhaaldelijk te gebruiken, ondanks dat Moakler verduidelijkte dat het een van de meest pijnlijke was dingen die haar ooit zullen overkomen.

In de live-feed hoorde Todrick Hall vaak onbeleefde opmerkingen maken over haar kleding, haar carrière en zei dat ze een slecht rolmodel was voor alle kleine meisjes die naar de realityshow kijken. "En welke boodschap sturen we naar de wereld dat deze blonde meid, die beroemd is omdat ze met beroemde mensen trouwt… we gaan vechten en haar tot het einde houden? We hebben allemaal ons best moeten doen en de tegenslagen die ze heeft niet te maken gehad."

5 Todrick Hall's geheim over cameo-video's

De zesendertigjarige Todrick Hall vertelde Cynthia Bailey over de hoeveelheid geld die hij verdient met Cameo, maar helaas gaf hij ook een lelijke waarheid weg die fans diep van streek heeft gemaakt.

"Ik reken verschillende tarieven. Soms is het $ 250, soms is het $ 25. Het hangt er gewoon van af hoe ik me die dag voel, hoeveel energie ik heb. Maar ik promoot het veel en ik heb het tot een wetenschap, " onthulde hij.

“Ik hoop dat mensen dit niet zien, maar ik maak het niet te persoonlijk omdat ik er zoveel doe. Zoveel duizenden van hen, 'onthulde hij. “Dus ik zal zijn als, ‘Hallo Cynthia! Het is Todrick Hall en je goede vriend Carson vertelde me dat je jarig bent, en daarom wilde ik je een heel gelukkige, heel speciale 55ste verjaardag wensen. Heel erg bedankt voor het kijken naar mijn video's en het luisteren naar mijn muziek. Het betekent de wereld voor mij, dus Cynthia, ik hoop dat je je nagels, je heupen en hakken op honing hebt, want vandaag draait alles om jou. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn liefste, en ik hoop je snel te zien.”

Todrick gaf toen schokkend toe: "En ik zeg letterlijk precies hetzelfde… elke keer, als het een verjaardag is." Fans stroomden onmiddellijk naar zijn Cameo-pagina, waar bleek dat de gepersonaliseerde video's minder dan uniek waren.

4 Hoe Chris Kirkpatrick zich voelde over Todrick Hall

NSYNC-ster Chris Kirkpatrick sloot zich aan bij beide kanten van het huis en wist hoe hij het spel goed moest spelen. Al snel werd duidelijk dat er vijandigheid was tussen Todrick Hall en Chris. Volgens Us Weekly komt dat omdat er een grote ruzie was tussen de twee toen Chris niet toestond aan de eisen van Todrick.

Todrick ging te ver toen hij Kirkpatricks familie begon te beledigen. “Ik denk dat het pijn deed toen hij mijn familie [in het] bracht. … We hadden het ergens over toen hij begon te praten over mijn zoon en dat mijn zoon zich voor mij zal schamen, en al deze dingen. En dat deed echt pijn. Dat is de enige keer dat ik echt terugvocht, en ik dacht: 'Het spijt me, wat zei je net?' Omdat hij het net zei terwijl ik wegliep."

De vijftigjarige Chris vervolgde: En hij zegt: 'Oh je hebt me gehoord.' spel.” Uiteindelijk is het een spel.”

Chris was aanvankelijk bang dat hij te hard was voor Todrick totdat hij alle afleveringen bekeek nadat hij wegging: Ik bedoel, de manier waarop hij tegen me praatte, was geen verrassing. Ik denk dat het erg kwetsend was, en het is moeilijk als iemand de hele tijd een slachtoffer speelt en een pestkop is. En dat is hoe ik me voelde, vooral als ik eruit kwam.”

3 Lamar Odom genaamd Todrick Hall Fake

Lamar Odom ging naar Instagram om zijn gevoelens voor Todrick Hall te beschrijven. "Je had schaken moeten spelen, geen dammen Todrick," zei hij, "Dus ik werd van @bigbrothercbs geboot door mijn nepvriend Todrick. Hij had wat strategischer moeten zijn, want hij moet vergeten zijn dat ik een jurystem krijg voor de winnaar!”

Khloe Kardashian's ex-man Odom was de eerste die uit de show werd gezet en was ongelukkig, omdat hij had gedacht dat Todrick Hall Cynthia Bailey zou wegstemmen.

Acteur Todd Bridges, die samen met Odom naar huis werd gestuurd, beschreef Todrick Hall dinsdag als een "bullst-artiest" nadat hij de hele aflevering opnieuw had bekeken.

“Todrick was geweldig in het overtuigen van ons van – excuseer mijn taal – bullst”, onthulde de Diff’rent Strokes-acteur. Daar was hij geweldig in. Ik heb nog nooit een betere bullst-artiest ontmoet dan hij.”

2 Carson Kressley voelde zich gelogen tegen

Todrick Hall's tijd in de show werd ook veroordeeld door voormalig co-ster Carson Kressley. Het paar beoordeelde eerder samen op RuPaul's Drag Race All Stars-seizoenen.

Queer Eye For The Straight Guy-ster, Carson zei dat hij Todrick vertrouwde en dacht dat hij nooit tegen hem zou liegen, wat hem zijn plaats in het Big Brother-huis kostte toen Todrick hem in de rug stak.

“Ik had geen informatie, en hij was zo charmant en zo betrokken bij het huis. En we hadden een relatie. We waren geen goede vrienden, maar we hadden vaak samengewerkt. Ik kende hem vrij goed. Dus ik vertrouwde gewoon elk woord. En dat laat zien dat ik een goedgelovige newbie was in de wereld van Big Brother.”

1 Oude beschuldigingen over Todrick Hall zijn weer opgedoken

Sinds 2019 heeft Todrick Hall te maken gehad met beschuldigingen van voormalige dansers en werknemers die beweerden dat ze niet werden betaald voor hun diensten. Sinds Hall op Celebrity Big Brother is, zijn er meer beschuldigingen en details onthuld.

In een lange thread beschuldigde een Twitter-gebruiker Todrick Hall ervan nieuwkomers in de industrie uit te buiten en hen niet correct te betalen, evenals pestgedrag. De draad onthult ook hoe Hall de freelancers elk een hotelkamer en eten beloofde, maar ze in plaats daarvan kamers liet delen en slechts één ma altijd per dag bood.

Een andere Twitter-gebruiker deelde dat ze niet werd betaald voor twee muziekvideo's waaraan ze werkte voor Todrick Hall. Hij onthulde dat hij nooit belooft te betalen, mensen verwachten het gewoon. Hij onthulde ook dat hij zijn video-editors niet veel geld beta alt omdat het tijd voor hen is.

Aanbevolen: