Zac Efron vluchtte uit LA voor $ 5,3 miljoen, hier kocht hij in plaats daarvan

Inhoudsopgave:

Zac Efron vluchtte uit LA voor $ 5,3 miljoen, hier kocht hij in plaats daarvan
Zac Efron vluchtte uit LA voor $ 5,3 miljoen, hier kocht hij in plaats daarvan
Anonim

Zac Efron heeft het grootste deel van zijn leven in de Verenigde Staten gewoond. De 34-jarige is geboren en getogen in de staat Californië. Hoewel hij is opgegroeid tot een van de grootste filmsterren ter wereld, werkte geen van zijn ouders in de showbizz, ondanks dat hij zo dicht bij het hart van Hollywood woonde.

Efron begon met acteren en zingen toen hij begin jaren 2000 nog op de Arroyo Grande High School zat. Het was zijn dramaleraar aan de instelling die hem in contact bracht met een agent, en zijn professionele carrière begon.

Efron is door de jaren heen in de publiciteit geweest en heeft meerdere transformaties ondergaan - van een jonge ster op de middelbare school tot een van de meest geliefde sekssymbolen in zijn branche. Naarmate hij ouder wordt, lijkt hij echter eindelijk uit die periode van objectivering te komen.

Dankzij zijn werk in de afgelopen twee decennia is Efron erin geslaagd een nettowaarde van ongeveer $ 25 miljoen te vergaren. Ongeveer $ 6 miljoen daarvan was toe te schrijven aan het landhuis waar hij een tijdje in Los Feliz, Los Angeles woonde. Sindsdien heeft hij dat stuk onroerend goed verkocht en in plaats daarvan land gekocht in Australië. Het gerucht gaat dat hij permanent naar het land wil verhuizen.

Zac Efron verkocht zijn huis in Los Angeles onder de marktwaarde

Zac Efron heeft de afgelopen jaren nogal wat over de wereld gereisd, zowel voor vrije tijd als werk. In zijn 2020-documentaire Down to Earth op Netflix heeft hij verschillende delen van de wereld bezocht, terwijl hij thema's als reizen, levenservaring, natuur, groene energie en duurzame levenspraktijken verkent.

Seizoen 2 van de serie komt ergens later dit jaar aan. Alle afleveringen van dit tweede seizoen zijn gefilmd in Australië, een land waar Efron een sterk groeiende affiniteit voor blijkt te hebben. De acteur leek zo graag een stap Down Under te willen maken, dat hij zijn huis in Los Angeles voor minder dan de marktprijs verkocht.

Dirt.com meldde voor het eerst in mei vorig jaar dat Efron erin was geslaagd het pand te verplaatsen voor ongeveer $ 5,8 miljoen, wat iets onder de werkelijke waarde was. Hij had niettemin een winst gemaakt van ongeveer $ 1,8 miljoen op zijn oorspronkelijke aankoopprijs.

Na de verkoop bevestigde het rapport ook dat Efron ongeveer $ 2 miljoen had uitgegeven aan de aankoop van een uitgestrekt stuk land in Australië.

Is Zac Efron van plan om permanent naar Australië te verhuizen?

Er waren twee belangrijke ontwikkelingen die mensen ervan overtuigden dat Zac Efron zijn zinnen had gezet op een permanente verhuizing naar Australië. Afgezien van de substantiële investering in land in het land, begon hij in 2020 ook met het Australische model Vanessa Valladares te daten.

In alle opzichten leek het erop dat de Extreem Boze, Schokkend Kwaadaardige en Verachtelijke ster zijn zinnen had gezet op het vestigen van wortels weg van het land van zijn geboorte. Deze denkrichting werd uiteindelijk in twijfel getrokken toen Efron en het rijke model hun eigen weg gingen na slechts 10 maanden daten, in 2021.

Desalniettemin is de $ 2 miljoen die hij in zijn enorme stuk land heeft geïnvesteerd waarschijnlijk een nauwkeurigere indicatie van hoe serieus Efron het is om van Australië zijn nieuwe thuis te maken. Naast Down to Earth heeft hij ook meerdere andere projecten waar hij aan heeft gewerkt in het land, waaronder de surviv althrillerfilm Gold, die in januari van dit jaar werd uitgebracht.

Hoewel er geen indicatie is dat Efron in professionele termen wegloopt uit Hollywood, zou hij niet de eerste beroemdheid zijn die in de industrie blijft werken, maar ergens anders gaat wonen.

Wat vinden Australische locals ervan dat Zac Efron naar hun land verhuist?

Zac Efron gaat misschien net weg uit Hollywood, maar dat hoeft niet per se te zijn om te ontsnappen aan de topattractie in het gebied. De stad waar hij zijn nieuwe stuk land in Australië kocht, heet Byron Bay, dat wordt beschreven als populair, landschappelijk en surfgericht.

Byron Bay staat niet alleen bekend als een populaire plek voor beroemde toeristen om te bezoeken als ze in het land zijn, er hebben zich zelfs een paar Amerikaanse producties gevestigd. Ondanks dat het zich in Californië afspeelde, werd de Hulu-miniserie Nine Perfect Strangers 2021 gefilmd in Byron Bay.

Onder de sterren in de show waren Nicole Kidman, Melissa McCarthy en Regina Hall. Sasha Baron Cohen en Isla Fisher behoren tot het aantal illustere sterren waarvan bekend is dat ze de stad bezoeken. Het is niet iets dat de lokale bevolking veel lijkt te waarderen. Volgens een rapport van de stad zeggen inwoners over de beroemdheden: 'We willen ze niet.'

Aanbevolen: