90 Day Fiancé': Hoe Ximena echt over Mike denkt

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': Hoe Ximena echt over Mike denkt
90 Day Fiancé': Hoe Ximena echt over Mike denkt
Anonim

Ximena en Mike konden het goed met elkaar vinden, maanden nadat ze elkaar op een datingwebsite hadden ontmoet. Maar dingen veranderden toen Mike besloot naar Colombia te reizen en haar voor het eerst te ontmoeten.

Sinds het debuut van 90 Day Fiancé, heeft de show het uitstekend gedaan om een toegewijde fanbase te verdienen die geïntrigeerd is door het verhaal en de drama die de realityserie biedt. De show, waarin buitensporige en onconventionele paren worden opgevoerd die veel sneller trouwen dan de meesten, heeft in de loop der jaren een aantal relaties tot bloei zien komen en een aantal controversiële die dat niet deden.

De reality-serie heeft het ook behoorlijk goed gedaan door stellen met verschillende achtergronden toe te voegen, wat hun wereldwijde bereik heeft vergroot. Een van die koppels is de Colombiaanse schoonheid Ximena Morales en de Amerikaanse brandweerman Mike Berk. Sinds hun verhaal bekend werd, is het paar een van de meest opwindende koppels in de show geworden vanwege hun onwaarschijnlijke relatie en hoe ze lijken te worden overspoeld met controverse bij elke beweging die ze maken.

8 Waar komt Ximena vandaan en wie was ze voor de show?

90 Day Verloofde ster Ximena komt uit Colombia. Voordat ze contact maakte met Mike en in de show kwam, werkte ze als manicure en was ze een alleenstaande moeder van twee kinderen.

De in Colombia geboren schoonheid was ook al eerder in de Verenigde Staten geweest en wilde altijd al terug.

7 Hoe hebben Ximena en Mike elkaar ontmoet?

Ximena en Mike brachten veel tijd met liefde door in de show, en je zou denken dat ze elk detail van hun relatie kenden, maar verrassend genoeg hebben de twee heel verschillende herinneringen aan hoe ze elkaar ontmoetten.

Volgens Mike besloot hij, na 34 jaar zoeken naar een vrouw in zijn omgeving, de locatie van zijn datingapplicatie te veranderen in Colombia.

De vrijwillige brandweerman legde uit dat hij geschokt was toen hij de melding kreeg dat de toen 24-jarige Ximena naar rechts had geveegd.

Ondertussen bood Ximena een heel ander verhaal over hoe zij en Mike elkaar ontmoetten. De Colombiaanse schoonheid schreef dat zij en Mike elkaar ontmoetten op een webcamsite op haar Instagram-pagina.

Ximena onthulde dat ze op dat moment als camgirl werkte, en ze accepteerde Mike's geld, ook al walgde ze ervan om hem naakt te zien. Ook kan het haar niet langer schelen dat mensen nu de waarheid weten over hoe ze elkaar hebben ontmoet.

6 Zijn alle sterren van '90 Day Fiance' dichtbij?

Hoewel Ximena en Mike niet op goede voet lijken te staan, gaat het met een ander stel in de show, Ben en Mahogany, redelijk goed. Een fan van 90 dagen verloofde zag onlangs het paar hand in hand in een winkelcentrum in Lima, Peru.

Ondanks de geruchten dat Mahogany een betaalde acteur is, kan het stel goed met elkaar overweg en zag ze er geliefd uit, ondanks dat ze niet werden opgenomen.

5 Zijn Ximena en Mike een van de controversiële koppels op '90 Day Fiancé?'

Hoewel Ximena en Mike's lastige relatie een paar wenkbrauwen opriepen, is het paar nog steeds niet een van de meest controversiële die de serie hebben gesierd.

In de loop der jaren heeft de show een aantal onconventionele koppels gezien, waaronder Jorge en Anfisa, die fans ervan beschuldigden om de verkeerde redenen in de relatie te zitten.

Jorge werd ervan beschuldigd bij Anfisa te zijn vanwege haar uiterlijk en Anfisa vanwege zijn geld. Het paar bleef echter drie jaar bij elkaar voordat ze gingen scheiden.

Er is ook Rose en Big Ed, die ondanks een aanzienlijk leeftijdsverschil bij elkaar kwamen. Ze voorzagen fans van een van de grootste breuken in de show na een explosief gevecht vanwege hun meningsverschillen over de bevalling.

Nicole en Azan behoren tot de meest problematische koppels die de show hebben vereerd. Ze worden geconfronteerd met meerdere obstakels in hun relatie, waaronder levensstijl en culturele verschillen. Nicole had al een kind, wat voor problemen tussen de twee zorgt, maar verrassend genoeg vonden ze een manier om die problemen te overwinnen.

Larissa en Colt hadden vanaf het begin ook een gecompliceerde relatie. Meerdere argumenten, leugens en een gebrek aan vertrouwen leidden tot een niet-verrassende scheiding tussen het paar.

Ashley en Jay zijn ook een zeer controversieel stel. Het paar heeft mensen moe gemaakt vanwege hun constante huwelijk, en fans kunnen niet begrijpen waarom Ashley Jay steeds terugneemt, ook al bedriegt hij haar elke keer.

4 Heeft de geschiedenis van Ximena met dating-apps haar relatie met Mike beïnvloed?

Hoewel dating-apps het medium waren dat Ximena en Mike bij elkaar bracht, kan het ook een van de belangrijke factoren zijn waarom hun relatie zo verliep.

Een van de bijwerkingen van het gebruik van een dating-app is dat het vaak onmogelijk is om precies te beoordelen wat voor soort persoon je zult ontmoeten of wat hun echte bedoelingen zijn.

Hoewel het lastige medium voor sommige koppels heeft gewerkt, zouden Ximena en Mike niet op de exclusieve lijst staan. Ontmoeting via de dating-app verhinderde Ximena om veel dingen te ontdekken die ze later over Mike deed en vice versa.

3 Waarom Ximena denkt dat Mike een 'gedegenereerde' is

Ximena en Mike's relatie beleefde een van de moeilijke momenten toen de eerste klaagde over hoe Mike naar haar staarde terwijl ze sliep.

Volgens Ximena vertoonde Mike veel degeneratief gedrag, zoals boeren, slordig zijn en varkentje zijn. Maar vanwege hun taalbarrière was het moeilijk voor haar om hem uit te leggen dat hij moest veranderen.

2 Wat celebrity-fans denken over '90 Day Fiancé'

90 Day Fiancé heeft door de jaren heen veel mensen aangetrokken, waaronder meerdere Hollywood-topsterren die af en toe hun liefde voor de show verklaren. Beroemde fans van de realityshow zijn onder meer Chrissy Teigen en haar man, John Legend.

In 2019 vroeg Chrissy haar fans op Twitter of ze haar graag naar de show wilden zien kijken en hoe ze kon beginnen. De meeste mensen hadden gloeiende aanbevelingen en Chrissy begon voorspelbaar naar de show te kijken. Een paar weken later tweette ze de mening van haar man over de show aan haar fans.

Terwijl ze vragen beantwoordde over de Ellen DeGeneres Show, noemde Lady Gaga de show de enige realityshow waar ze de rest van haar leven naar zou kijken.

Joe Jonas en Sophie Turner keken ook naar de show tijdens quarantaine en werden hardcore fans zonder het te beseffen. Toen de show in 2020 eindigde, smeekte het paar het netwerk van de show om nog een aflevering uit te brengen met een reeks Instagram-berichten.

Beroemde fans van de show die boos waren toen Larissa Dos Santos Lima als castlid werd ontslagen, zijn onder meer Amy Schumer, Seth Rogen, Iggy Azalea en Aaron Carter.

1 Zijn Ximena en Mike nog steeds samen?

Vanwege de aanwijzingen die Ximena en Mike hebben achtergelaten, denken velen dat hun relatie voorbij is. De voormalige maakte in februari een TikTok-video over haar vermeende nieuwe vriendje voordat hij deze verwijderde.

Ook werd Mike gespot tijdens het filmen van meer afleveringen van 90 Days Fiancé met zijn nieuwe vriend Nelcy zonder Ximena. De Colombiaanse schoonheid heeft ook haar 'Mike'-tatoeage laten zetten. Ze hebben ook elkaars namen verwijderd in combinatie met een emoji met hartogen die op hun Instagram-profielen staat vermeld.

Aanbevolen: