Wat is er echt gebeurd tussen Katie Holmes en Joshua Jackson?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Katie Holmes en Joshua Jackson?
Wat is er echt gebeurd tussen Katie Holmes en Joshua Jackson?
Anonim

Joey Potter en Dawson Leery horen helemaal bij elkaar. Wacht … maar dat doen Joey en Pacey Witter ook. Fans van het populaire tienerdrama Dawson's Creek uit de jaren 90 weten hoe stressvol het kan zijn om te zien hoe de liefdesdriehoek van deze show zich ontwikkelt en vragen zich af aan wie Joey haar hart moet schenken. Hoewel Joey en Dawson absoluut zielsverwanten zijn, hoe kan Joey dan niet verliefd worden op de schattige Pacey die haar aan het lachen maakt en haar aanmoedigt om haar comfortzone achter zich te laten?

Fans zeggen dat Jen eigenlijk de originele ster van Dawson's Creek was, wat interessant is om te horen. Als dat het geval was, zou de relatie tussen Joey en Pacey dan zo verlopen? Veel fans kunnen zich deze show niet voorstellen zonder dit grote liefdesverhaal. En het blijkt dat de acteurs die deze geliefde personages speelden eigenlijk met IRL uitgingen. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over de relatie tussen Katie Holmes en Joshua Jackson.

Joshua en Katie

Selma Blair had als Joey kunnen worden gecast, maar als dat was gebeurd, hadden Katie Holmes en Joshua Jackson elkaar misschien nooit ontmoet en hadden ze daten.

Katie Holmes stond in 1998 op de cover van Rolling Stone en volgens Us Weekly deelde ze veel over haar romance met haar tegenspeler. Ze noemde Joshua Jackson niet bij naam, maar de mensen wisten dat ze het over haar had.

Katie legde uit: "Ik voel me zo gelukkig omdat hij nu een van mijn beste vrienden is. Het is raar, het is nu bijna een soort Dawson-en-Joey-ding. Hij zit al zo lang in het vak en hij is echt geholpen Ik respecteer hem als vriend en als professional."

De actrice zei ook: Ik heb het afgelopen jaar heel veel geluk gehad en ik heb echt een geweldige, geweldige ervaring gehad.

Ik ga gewoon zeggen dat ik vorig jaar iemand heb ontmoet, ik werd verliefd, ik had mijn eerste liefde, en het was zo ongelooflijk en onbeschrijfelijk."

Fans van Joey en Pacey vallen zeker in zwijm als ze horen over dit echte liefdesverhaal. Hoewel de personages elkaar in eerste instantie lijken te haten, aangezien Pacey's goofy karakter Joey echt irriteert en Pacey denkt dat Joey te gespannen is, is het super lief om te zien hoe ze voor elkaar vallen.

Hoewel Katie Holmes Rolling Stone niet vertelde waarom zij en Joshua Jackson hun eigen weg gingen, waren ze misschien te jong om hun relatie voort te zetten en is het gewoon niet gelukt.

Het is geweldig om terug te kijken op de relatie tussen Katie Holmes en Joshua Jackson sinds hun leven hen sindsdien op zulke interessante plaatsen heeft gebracht. Natuurlijk is iedereen op de hoogte van Katie's spraakmakende huwelijk met Tom Cruise (en hun zeer openbare scheiding), en Joshua werd geprezen voor zijn hoofdrol in tv-shows, variërend van Fringe tot de recente serie Dr. Death.

Hoewel veel tv-co-sterren daten, en sommigen zelfs trouwen en gezinnen hebben en bij elkaar blijven, is het bijzonder om te horen dat Joshua de eerste persoon was van wie Katie ooit hield.

Volgens E! News, de acteurs dateerden van 1998 en 1999 en ze waren nog steeds goede vrienden nadat ze uit elkaar gingen.

Hoewel we allemaal een ongemakkelijke breuk hebben gehad, klinkt het alsof de sterren zelfs vandaag nog steeds op goede voet staan. Marie Claire UK meldde dat Katie Holmes Joshua Jackson belde nadat zij en Tom Cruise waren gescheiden. Joshua zei over het telefoontje: "'Zoals elke oude vriend, was het als, 'Oh, hallo, hoe gaat het? Wat is er aan de hand?' 'Ik had een kind'; 'Ja, dat is gek, ik heb het gehoord!' Het was leuk, het was eigenlijk heel leuk."

Wat vinden fans?

Hoewel veel fans lid zijn van Team Dawson en Joey, zijn anderen aan boord met de Joey/Pacey-romantiek, en veel fans hebben hun mening gedeeld op Reddit.

Een fan schreef: "Het grappige is dat ze twee jaar met elkaar uitgingen en uit elkaar gingen voordat Joey en Pacey zelfs maar bij elkaar kwamen. Tegen de tijd dat seizoen 3 begon, had ze een serieuze relatie met Chris Klein."

Een andere fan zei: "Het werd feitelijk bevestigd dat ze met Josh en Katie uitgingen tijdens seizoen 1 en de producenten van DC wisten ervan" en een derde fan vertelde dat ze het erg leuk vonden om te horen dat de acteurs uitgingen: "Toen ik ontdekte dit uit ik was als.dus daarom is hun chemie 100x beter dan die van de anderen."

Fans hielden van de zoete relatie tussen Pacey Witter en Joey Potter op Dawson's Creek, en het is leuk om te weten dat hoewel Joshua Jackson en Katie Holmes in het echte leven een relatie hadden, ze vrienden konden blijven en dat niet doen lijken kwaad bloed te hebben tussen hen.

Aanbevolen: