De 10 duurste parfummerken van beroemdheden, gerangschikt

Inhoudsopgave:

De 10 duurste parfummerken van beroemdheden, gerangschikt
De 10 duurste parfummerken van beroemdheden, gerangschikt
Anonim

Parfum kan behoorlijk prijzig worden, en sommige mensen zijn meer dan bereid om een hele hoop deeg te verdelen voor een paar klodders zoetgeurende vloeistof. De parfumhandel is zeker lucratief en er is veel geld te verdienen om een unieke geur op de markt te brengen. Beroemdheden, die altijd op zoek zijn naar uitbreiding van hun merk, hebben dit snel door. Enkele van de grootste sterren in de branche zetten hun naam achter parfummerken.

Het concept van beroemde gezichten die achter een parfumlijn komen, is niets nieuws. Elizabeth Taylor deed het tientallen jaren geleden (en bracht miljarden binnen dankzij haar parfumlijn) en sindsdien zijn zoveel anderen op de kar gesprongen. Iedereen van Katy Perry tot JLo heeft een lijn die er is. Hoewel sommige parfumlijnen van beroemdheden, zoals Katy Perry's Killer Queen, relatief goedkoop zijn, kunnen andere nogal wat kosten. Deze tien parfumlijnen van beroemdheden kunnen als een uitspatting worden beschouwd omdat ze aan de duurdere kant zijn.

10 Fancy Nights door Jessica Simpson

Jessica Simpson fancy nights parfum
Jessica Simpson fancy nights parfum

Als het gaat om beroemdheden die miljoenen hebben verdiend aan hun productlijnen, regeert zangeres Jessica Simpson de koningin. Hoewel ze vaak ditzy en onintelligente wordt genoemd, is ze zeker slim genoeg zakenvrouw om producten te maken en te verkopen die het bewonderende publiek opslokken. Een van deze producten die de beroemde moeder van drie op de wereld heeft gezet, is een parfum genaamd Fancy Nights.

Voor 1,7 ons van de geuren moet je ongeveer vijftig dollar betalen. Het is niet super duur, maar het is ook niet zo goedkoop als wat andere beroemde parfumventers verkopen.

9 Belofte Door Jennifer Lopez

jennifer lopez en haar beloften geur
jennifer lopez en haar beloften geur

Jennifer Lopez doet aan dansen, muziek en acteren. Ze wordt vijftig jaar beter dan wie dan ook op de planeet (serieus, kijk naar haar), en ze parfumeert. Ze begon in 2002 in de parfumwereld te stappen en heeft nu zo'n dertig verschillende geuren op haar naam staan.

Sommige van haar geuren zijn redelijk geprijsd. Vrijwel iedereen kan tegen relatief lage kosten naar J Lo ruiken. Een van haar duurdere geuren is Promise. Het kost ongeveer vijfenzestig dollar en kan worden gekocht bij de meeste typische winkels.

8 Stash Door Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker en Stash parfum
Sarah Jessica Parker en Stash parfum

Actrice Sarah Jessica Parker creëerde een parfumlijn die zich richt op de gedurfde en dubbelzinnige. Afgaande op de fles die ze met haar geur combineerde, kan dit parfum op de nek van zowat iedereen, man of vrouw, worden gedept. Het combineert mannelijke tonen van hout en peper met meer vrouwelijke hints van zoete grapefruitondertonen.

Het is strak, verfijnd en alles wat we kunnen verwachten van een fashion savant-achtige SJP. Een fles Stash is niet goedkoop. Het gaat meer kosten dan Beyonce's Heat of Katy Perry's Killer Queen, (beide kosten minder dan twintig dollar.) Stash verkoopt voor vijfenvijftig dollar tot zestig dollar per fles van 1,7 ounce, afhankelijk van waar je het koopt.

7 Naomi Campbell's titelloze geur

Naomi Campbell parfum
Naomi Campbell parfum

Modellen doen ook mee aan de geuractie. In de loop der jaren hebben beroemde catwalk-dames als Heidi Klum en Naomi Campbell de geuren van hun merk verzilverd. Hoewel Klum's Shine betaalbaar is, kost Naomi's ongeveer dertig dollar iets meer.

Haar titelloze parfum kost tussen de zestig en acht dollar op Amazon, afhankelijk van de maatfles die je kiest. Het product is beschreven als hoogwaardig, houtachtig, romantisch en modern, die allemaal verleidelijke kwaliteiten in een geur lijken.

6 Kim Kardashian's titelloze geur

Kim Kardashian West met haar parfum
Kim Kardashian West met haar parfum

Kim Kardashian heeft een imperium gecreëerd met alle productlijnen die ze in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Als het gemaakt en verkocht kan worden, draait het bij Kim allemaal om meedoen in het spel. Ze heeft shapewear gedaan, een schoonheidslijn en is naar verluidt op zoek naar de huidverzorgingsbranche. Ze heeft ook parfum gedaan.

Kim's geurlijn, die natuurlijk Kim Kardashian West naar zichzelf heet, heeft uitstekende recensies gekregen. Als je verfijnd en krachtig wilt ruiken, zoals mevrouw Kardashian-West zelf, dan zal elk van haar geuren voor jou geschikt zijn. Om haar parfumproduct te dragen, moet je ongeveer zestig dollar afgeven voor vijfenzeventig milliliter. Dat is niet zo erg, maar het is nog steeds duurder dan die van andere bekende celebs.

5 Bloom door Reese Witherspoon

reese witherspoon geur
reese witherspoon geur

Iedereens favoriete zuidelijke buurmeisje, die eigenlijk het dragen van een hond in een tas uitvond, Reese Witherspoon, bracht een limited edition geur uit genaamd In Bloom. Ze werkte samen met Avon om een zoetgeurende vloeistof te creëren die in 2009 op de markt werd gebracht.

Zoals velen misschien raden, is het parfum ongeveer net zo bloemig als de vrouw zelf. Geen rand en inktzwarte spray, zoals die van Gaga, deze is gewoon vrolijk, lief en nogal duur. Amazon heeft een fles van 1,7 ounce vermeld voor vijfentachtig dollar.

4 Fame door Lady Gaga

lady gaga zwarte parfum roem
lady gaga zwarte parfum roem

Zangeres en icoon, Lady Gaga, wist dat haar kleine monsters haar geur zouden dragen, ongeacht de prijs die ze op de fles wilde plakken, dus misschien is dat de reden waarom haar parfum, Fame genaamd, meer kost dan vele anderen doen. De geur van de entertainer, de enige die ze tot nu toe op haar naam heeft staan, is een gimmick, net als de ontwerper zelf.

Het spuit op zwart maar droogt transparant op. De geur kan worden omschreven als zijdeachtig met hints van honing, abrikoos en bloemen. Voor ongeveer zeventig tot honderd dollar kun je jezelf onderdompelen in zwarte, verdwijnende vloeistoffen, net zoals Mama Monster dat doet.

3 True door Faith Hill

countryster Faith Hill en haar geuren
countryster Faith Hill en haar geuren

Landgodin Faith Hill heeft haar eigen geuren, en ze zijn niet goedkoop. We hebben het gevoel dat alles aan Faith Hill kwaliteit is. Haar stem, haar relatie met Tim McGraw, haar carrière, haar eigendommen - tot op haar privé-eiland, net als een paar andere rijke beroemdheden die er zijn. Dit is een vrouw die ervoor zorgt dat alles wat ze doet en alles wat haar merk draagt, correct wordt gedaan.

De geur met dezelfde naam als de maker kost ongeveer honderdtien dollar, maar dat is slechts voor een enkele ounce. Ze heeft ook een geur genaamd True, die zelfs nog meer kost, ongeveer driehonderd dollar. Haar man Tim McGraw heeft ook zijn eigen geur, dus als countrymuziek ooit saai wordt voor het paar, hebben ze duidelijk een terugvalcarrière in geurcreatie.

2 Gedreven door Derek Jeter

Derek Jeter geur Driven
Derek Jeter geur Driven

Zelfs beroemde atleten stappen in de geurindustrie. Neem bijvoorbeeld Derek Jeter. Hij heeft een geur voor mannen genaamd Driven. Op Amazon kost een fles van 2,5 ounce met het stinkende spul ongeveer honderdvijfenzeventig dollar.

Dat is niet bepaald goedkoop! Voor degenen die diehard Jeter-fans zijn, die bereid zijn om dit spul helemaal over zichzelf te spuiten, ongeacht de hoge prijs.

1 Intiem Beckham door het Beckham-paar

David en Victoria Beckham parfum
David en Victoria Beckham parfum

De Beckhams zijn stijlvol, belachelijk rijk, koninklijk bijna, en ze creëerden een geur die deze kwaliteiten weerspiegelde in kwaliteit en prijs. Als je wilt ruiken alsof je een van de machtige beroemdheden bent zoals Victoria en haar dromerige echtgenoot David, moet je zo'n tweehonderdvijftig dollar betalen voor slechts 2,5 ons van dit parfum.

Als het gaat om op beroemdheden geïnspireerde geuren, is dit een van de duurdere. Om eerlijk te zijn, zouden we niets minder verwachten van iemand die beroemd werd door zichzelf "Posh" te noemen.

Aanbevolen: