Vrienden'-fans zeggen dat kijkers die een hekel hadden aan Janice terecht waren

Inhoudsopgave:

Vrienden'-fans zeggen dat kijkers die een hekel hadden aan Janice terecht waren
Vrienden'-fans zeggen dat kijkers die een hekel hadden aan Janice terecht waren
Anonim

Hoewel Maggie Wheeler veel ongerechtvaardigde haat kreeg voor haar rol als Janice in ' Friends', is ze sindsdien boven het drama uitgestegen. Het punt is, 'Janice' is niet echt veel veranderd, althans qua uiterlijk. En ze acteert nog steeds.

Ze heeft echter de nasale stem en de hoge lach laten vallen die haar irritante 'Friends'-kijkers vroeger had.

Maar hoewel veel fans het personage niet leuk vonden omdat ze, om het simpel te zeggen, vervelend was, is er nog een reden waarom fans denken dat mensen terecht geïrriteerd zijn door Janice.

Kijkers zeggen dat Janice geen erg goed persoon was

Nasale stem en flauwe slogan terzijde, 'Friends'-kijkers wezen erop dat er iets aan Janice was dat echt niet zo geweldig was.

Zeker, ze was misschien een tijdje een fatsoenlijke vriendin van Ross, maar daarvoor waren er nog andere dingen die zorgwekkend waren. En het was erger dan alleen haar lach en de herhaalde regel 'oh mijn god.'

Fans denken dat Janice Chandler verkeerd heeft gedaan…

Redditors wezen erop dat de vrienden Janice erg slecht behandelden, wat niet echt eerlijk was. Behalve het feit dat ze al had bewezen dat ze niet zo'n geweldige persoon was, op ten minste één manier: ze bedroog Chandler.

Bovendien, merkten fans op, ze stapte ook uit op haar man. Dat maakte haar minder dan perfect vriendin-materiaal voor een van de kernvriendengroep.

Kijkers waren bedoeld om een hekel te hebben aan Janice

De meeste kijkers realiseren zich inmiddels dat het gewoon de bedoeling was dat ze een hekel aan Janice hadden, en haar een grappige stem en een irritante lach laten hebben was de gemakkelijkste manier om het doel te bereiken.

De showrunners leken tenslotte niet van plan te zijn om van haar een langlopend personage in de show te maken, ondanks hoe goed ze kon opschieten met de rest van de cast.

Dus het was oké als Janice niet zo'n geweldig persoon was, qua karakter; iedereen wist dat ze het niet zou volhouden. Toch was niet iedereen blij met hoe haar personage van de show werd afgeschreven.

En toch vond de echte Maggie Wheeler het niet erg om de show te verlaten en vertrok ze met goede herinneringen. Ze heeft zelfs interviews gegeven in de jaren sinds het einde van de show en ze lijkt echt een geweldige tijd te hebben gehad op de set, ook al was haar personage geen favoriet bij de fans.

In feite post Maggie nog steeds op Instagram met herinneringen aan 'Friends' en ze is betrokken geweest bij een aantal nostalgische evenementen in Central Perk en elders. En ongeacht hoe het personage is geschreven, fans waarderen nog steeds wat Maggie aan de serie en de tv-erfenis heeft gebracht.

Aanbevolen: