Fans wachten nog steeds op deze klassieke show op Disney+

Inhoudsopgave:

Fans wachten nog steeds op deze klassieke show op Disney+
Fans wachten nog steeds op deze klassieke show op Disney+
Anonim

Sinds de release slechts een paar jaar geleden, is Disney+ een groot succes voor Disney. Ze hebben hun originele contentgame de laatste tijd opgevoerd en de focus op Star Wars- en MCU-eigenschappen werpt ongetwijfeld zijn vruchten af. Om de dingen des te zoeter te maken, zien hun toekomstige aanbiedingen eruit als zware hitters.

Het is geweldig dat de streamingdienst zoveel te bieden heeft, maar er zijn nog een aantal shows waar fans op wachten. Eén show in het bijzonder was een Disney Channel-klassieker die wat meer erkenning verdiende.

Laten we eens kijken naar welke show Disney+ moet opschieten en toevoegen.

Disney+ heeft een aantal fantastische aanbiedingen

Streamingdiensten beginnen tegenwoordig het kleine scherm te domineren. Ja, miljoenen mensen moeten nog steeds het snoer doorknippen en gebruiken nog steeds kabel, maar enorme aantallen mensen gebruiken meerdere streamingplatforms om in plaats daarvan altijd alles te krijgen wat ze willen. Disney is een recente nieuwkomer op het gebied van streaming en ze zorgden ervoor dat ze swingend naar buiten kwamen met hun aanbod.

Bij de lancering was Disney bereid de kluis te openen om een verzameling klassiekers te ontketenen die maar weinig concurrenten op dat moment konden evenaren. Ze waren niet alleen aan het graven in hun filmarchieven, maar het House of Mouse was meer dan bereid hetzelfde te doen voor hun televisieaanbod. Dit omvatte zelfs originele afleveringen van The Mickey Mouse Club en een hele reeks klassieke tekenfilms die sommige mensen in jaren niet hadden gezien.

Onnodig te zeggen dat de fans ongelooflijk enthousiast waren om zich aan te melden en hun streaming op gang te brengen. Een klap die de service had, was een gebrek aan geweldige originele inhoud, maar The Mandalorian en zelfs het recente MCU-aanbod hebben ervoor gezorgd dat mensen terug blijven komen voor meer. Grote Pixar-releases zoals Soul en Luca hebben ook een enorm publiek gevonden.

Ondanks dat er veel voor de boeg is, zijn er een aantal shows waar Disney-fans nog steeds geduldig op wachten.

Er zijn enkele opmerkelijke omissies

Om de een of andere reden heeft Disney niet al hun kaarten tegelijk gespeeld, en sommige shows die hun weg naar hun streamingplatform nog moeten vinden, zijn een beetje een hoofdkrabber. Ja, ze brengen gestaag meer shows uit naarmate de tijd verstrijkt, maar het wachten wordt voor sommige fans bijna te veel.

Adventures in Wonderland was een toevoeging waar mensen op aan het beuken waren, en het duurde tot eerder dit jaar voordat de streamingdienst het eindelijk toevoegde. Ondertussen blijven shows als Dumbo's Circus, The Jersey, Welcome to Pooh Corner en Buzz Lightyear van Star Command achterwege. Sommige van deze shows waren ongelooflijk succesvol, wat hun weglating des te verwarrender maakt.

Disney heeft een breed scala aan shows om uit te kiezen, en fans blijven optimistisch dat veel van de shows die ze hebben verlaten op een gegeven moment in het spel zullen komen. Voor degenen die zijn opgegroeid met het kijken naar Disney Channel in de jaren 2000, is er één grote show die de streamingdienst nog steeds niet heeft, waardoor sommige fans hun geduld helemaal verliezen.

Fans wachten nog steeds op 'The Famous Jett Jackson'

Van 1998 tot 2001 was The Famous Jett Jackson gemakkelijk een van de coolste shows op Disney Channel, en Lee Thompson Young liet zien hoe geweldig een jonge artiest hij was toen hij in de show speelde. De serie concentreerde zich op een tiener die een televisiester was en leerde om zijn normale dagelijkse leven in evenwicht te brengen.

Deze show had het allemaal, en Jett's evenwichtsoefening als televisiester die een eenvoudiger leven probeerde te leiden als de camera's niet draaien, was erg leuk voor fans om naar te kijken. De serie liep totdat het Disney's limiet van 65 afleveringen bereikte, hoewel het absoluut had kunnen doorgaan als het netwerk het had toegestaan. Het is jammer dat het vroeg eindigde, hoewel we ons afvragen of Disney ooit zou proberen de show opnieuw te maken.

Zoals het er nu uitziet, is The Famous Jett Jackson niet beschikbaar voor fans om naar te kijken op Disney+. Hopelijk is dit een show die ooit zal komen. Disney zou kunnen aarzelen om het daar te plaatsen vanwege het overlijden van Young, of ze kunnen gewoon wachten op het juiste moment. Ongeacht de reden verdienen jonge fans de kans om een van de coolste shows in de geschiedenis van het netwerk te zien.