David Letterman wilde overslaan naar commercial nadat hij bijna in zijn hoofd werd geschopt door Crispin Glover

Inhoudsopgave:

David Letterman wilde overslaan naar commercial nadat hij bijna in zijn hoofd werd geschopt door Crispin Glover
David Letterman wilde overslaan naar commercial nadat hij bijna in zijn hoofd werd geschopt door Crispin Glover
Anonim

David Letterman had behoorlijke hoogte- en dieptepunten tijdens zijn hostingtaken. Dit specifieke moment naast Crispin Glover behoort zeker tot de meer gedenkwaardige momenten.

Terugkijkend denken fans dat Glover met succes David Letterman trollt. Anderen denken dat Glover zich grillig gedroeg. Jij oordeelt als we terugkijken op dit intense maar hilarische moment.

Wat is er gebeurd tussen David Letterman en Crispin Glover?

David Letterman interviewde al meer dan drie decennia beroemdheden en moest een paar ongemakkelijke momenten tegenkomen. Zelfs enkele van de grootste sterren in Hollywood hadden het moeilijk samen met de presentator, waaronder Angelina Jolie die er niet al te blij uitzag tijdens haar interview naast de presentatrice van 'Late Show'. Een van Jennifer Aniston's eerste optredens was niet beter, toen Dave probeerde haar haar te zuigen… wat hij uiteindelijk deed.

Aan de andere kant had Letterman een aantal memorabele momenten samen met verschillende beroemdheden uit de A-lijst, waaronder het delen van kusjes op meerdere momenten met Julia Roberts, en laten we niet vergeten dat de gastheer constant door Johnny Depp wordt getrolld.

Misschien gaat de stem voor het vreemdste interview ooit naar Crispin Glover. Vroeger waren fans oprecht bezorgd, maar als ze erop terugkijken, noemen sommige fans Glover een genie, ervan uitgaande dat het allemaal vast was en bedoeld was voor tv. Interessant genoeg heeft Glover zich die nacht stil gehouden over zijn gedrag, dus tot op de dag van vandaag is het onduidelijk of zijn acties echt waren of niet.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Crispin Glover was overal tijdens zijn korte 'Late-Show'-interview

"Ik ben sterk, ik kan armworstelen, ik kan trappen." En dat deed hij, Crispin Glover gooide zelfs een trap die dicht bij Dave's hoofd kwam. Na het moment zou de gastheer verder gaan door te zeggen: "Ik ga die top tien controleren", terwijl de show zou eindigen Toen ze terug in de lucht kwamen, zat Crispin niet langer in de stoel… waardoor fans dachten dat het allemaal helemaal waar was.

Crispin wordt nog steeds gevraagd naar het interview dat door miljoenen wordt bekeken en de acteur staat erop de zaken geheim te houden.

"Nou, wat ik zeg in de media, waar we nu in zitten -- wat ik altijd antwoord is: "Ik bevestig noch ontken dat ik ooit in de David Letterman-show was." Wat, er zit natuurlijk een gevoel voor humor in -- je kunt maken wat je wilt. Als mensen me tijdens mijn shows vragen, ga ik overal uitgebreid op in. Maar in de media zeg ik dat altijd."

Crispin zou naast de Huff Post andere hints geven, waarin hij verklaarde dat hij niet geïnteresseerd is in publiciteit en in plaats daarvan gewoon graag acteur wil zijn.

"Ik bedoel, toen ik begon met acteren, was mijn concept over publiciteit… mijn interesse was gewoon om acteur te worden. Ik voelde me nooit zo op mijn gemak met publiciteit."

De acteur zou verder onthullen dat als het aan hem lag, hij helemaal geen interviews zou doen. Toch werkte het niet op die manier, en hij bracht de fans aan het praten.

De reactie van fans was verdeeld omdat sommigen dachten dat het geënsceneerd was

Het moment werd bekeken door meer dan 1 miljoen fans en voor het grootste deel waren de reacties verdeeld over de vraag of het wel of niet volledig echt of in scène was gezet.

"Ik herinner me dat ik naar het Crispin Glover-interview keek, en man, dat was super ineenkrimpend. Het probleem was dat niemand wist waar hij vandaan kwam, en toen hij de trap op Letterman's gezicht gaf, dacht ik dat hij "Ik was gek geworden. Ik dacht altijd dat hij daarna een beetje gek was, en ik vraag me af of dat de reden was waarom hij daarna niet heel veel werk kreeg. Hij is een geweldige acteur, maar hierdoor zag hij er erg slecht uit.""

"Love Crispin Glover. Kerel was aan het trollen voordat iemand wist wat trollen was! Briljant."

"Ik heb het interview met Crispin Glover live bekeken en Letterman was oprecht bezorgd over het gedrag van Crispin."

"Dave wist niet dat het een van de stukken zou worden waar zijn show het meest aan herinnerd werd. Dat heeft hij te danken aan de briljantheid van Crispin Glover."

"Ik vond dit geweldig. Zo opzettelijk ongemakkelijk en Dave viel er volledig voor."

Aanbevolen: