Fans wijzen Timothée Chalamet al af als Willy Wonka

Inhoudsopgave:

Fans wijzen Timothée Chalamet al af als Willy Wonka
Fans wijzen Timothée Chalamet al af als Willy Wonka
Anonim

Warner Bros. heeft niemand minder dan Timothee Chalamet ingehuurd om de legendarische rol van Willy Wonka op zich te nemen, en ze verwachtten dat dit een van de meest verwachte films van het jaar zou zijn.

Het leek goed te gaan, behalve een klein probleem dat naar de oppervlakte kwam. Op het moment dat Timothee Chalamet werd aangekondigd als Willy Wonka, verwierpen fans het idee onmiddellijk en verklaarden dat hij niet de juiste persoon was en dat er al te veel versies van dit verhaal waren die eerder zijn uitgebracht.

Wat fans betreft, is dit idee een enorme flop.

Timothee wordt Willy Wonka

Timothee Chalamet is meer dan enthousiast om het fantastische leven van Willy Wonka op zich te nemen, en aangezien dit het debuut van zijn zang- en dansvaardigheden zal zijn, is hij ook klaar om het werk te doen.

Een groot deel van dit proces houdt in dat Timothee zich voorbereidt en goed repeteert voor deze nieuwe ervaring, en hij is enthousiast over de nieuwe uitdagingen die voor ons liggen.

Helaas voelen fans zich niet op dezelfde manier. Ze hebben gehoord over de represailles van het verhaal, en ze zijn hier gewoon helemaal niet in geïnteresseerd. Het verhaal van Willy Wonka is zo vaak verteld en opnieuw verteld dat fans er overheen zijn. Ze kennen het verhaal en weten hoe het zich ontvouwt, dus er is weinig interesse om het opnieuw te maken - of te bekijken - in een nieuwe vorm.

De originele afbeeldingen waren de favorieten van de fans, en ze zijn blij om daar te stoppen, waardoor dit een zeer moeilijke rol voor Chalamet is om met succes uit te voeren.

Timothee Chalamet wordt gemeden

Timothee krijgt niet het warme welkom dat hij verwachtte. Hij dacht dat deze rol zo populair zou zijn dat hij onmiddellijk opwinding zou opwekken en enorm succes zou hebben, maar het hele concept wordt vanaf het begin gemeden.

Fans hebben gereageerd om te zeggen; 'Ze moeten Willy Wonka met rust laten!' en "whoa, waarom Chalamet" evenals; "Waarom kunnen ze deze films niet met rust laten. We hebben geen 60 versies van hetzelfde nodig", en "Chalamet casten is een misser."

Anderen schreven mee met; "WAAROM. We hebben al 3.000, 356 versies van deze film," en "Ik heb het gevoel dat hij eerst de puberteit moet afmaken voordat hij in die tophat stapt lol.. Willie Wonka en Peter Pan zijn heel verschillende fictieve personages lol ?"

De consensus was duidelijk in reacties zoals; "Vind je hem leuk, maar echt?! Hoe vaak moeten ze deze film opnieuw maken?!?! Ik zeg nee tegen een remake. ??‍♀️, " en "Kunnen we … niet leuk vinden???? Alsjeblieft, " als evenals; "Ik bedoel, het kan niet erger zijn dan wat Tim Burton ermee heeft gedaan ?‍♀️," en "Ik hou van Timmy, maar deze rol is een harde nee."

Aanbevolen: