Zijn Rachel Bilson en Adam Brody nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Rachel Bilson en Adam Brody nog steeds vrienden?
Zijn Rachel Bilson en Adam Brody nog steeds vrienden?
Anonim

Het is jaren geleden dat het tienerdrama The O. C. zijn laatste aflevering uitgezonden. De cast – onder leiding van Rachel Bilson en Adam Brody – is sindsdien verder gegaan met Bilson als headliner van de serie Hart of Dixie en Brody die aan verschillende shows en films heeft gewerkt, waaronder Shazam! voor het DC Extended Universe (DCEU).

Helaas lijkt een reboot van de serie niet in de maak. Dat gezegd hebbende, heeft de cast onlangs een soort reünie gehad, dankzij de podcast Welcome to the OC, Bitches, die wordt gehost door Bilson en voormalig The O. C. mede-ster Melinda Clarke. Zoals velen zich herinneren, waren Bilson en Brody op een gegeven moment ook een item zowel op het scherm als achter de schermen. En deze podcast-reünie laat fans zich afvragen of de co-sterren al die jaren contact hebben gehouden.

Wat is er gebeurd tussen Rachel Bilson en Adam Brody?

In de serie kwamen Bilson's Summer en Brody's Seth uiteindelijk bij elkaar en bleven ze een koppel tot de seriefinale. In feite heeft de O. C. zag zelfs Summer en Seth in het huwelijksbootje stappen. Achter de schermen was het echter niet bepaald een happy end voor Bilson en Brody.

Tijdens het werken aan de show leerden de twee acteurs elkaar kennen en begonnen ze te daten. Terwijl ze aan het eerste seizoen van The O. C., Bilson en Brody waren echt een stel (ze adopteerden zelfs samen een hond, een pitbullterriër genaamd Penny Lane). Op een gegeven moment gutste Bilson zelfs over haar relatie met de acteur en vertelde Teen People: We hebben altijd veel om over te praten en we vertellen elkaar alles. Ik heb het gevoel dat ik nu alles heb - de hond, het huis, de baan en hem. Ik kan niets meer vragen!”

Helaas was de romance tussen Bilson en Brody na drie jaar voorbij. Het nieuws over hun breuk kwam naar voren nadat het paar geruchten ontkende dat ze al uit elkaar waren. Helaas leek dit echter onvermijdelijk. "Het was een typische romance en ze groeiden gewoon uit elkaar", vertelde een bron aan People. "Ze zijn al een tijdje aan en uit."

Bilson en Brody moesten een stel op televisie spelen ondanks hun bijgewerkte relatiestatus (of het ontbreken daarvan). "We gingen helemaal op het einde uit elkaar, dus er was niet veel [voor ons om te filmen] na de breuk", legde Bilson uit terwijl hij met Dax Shepard sprak op zijn Armchair Expert-podcast. "We zijn getrouwd nadat we uit elkaar zijn gegaan … Dat is altijd leuk." Om het nog ongemakkelijker te maken, heeft de crew van de show de bewuste beslissing genomen om de trouwscène van Summer en Seth als laatste op te nemen. “Ze hebben dat helemaal expres gedaan. Dat was de enige scène die nog over was om te filmen, de bruiloft", herinnert Bilson zich. “Ze zeggen: ‘Je bent uit elkaar? Laten we je een bruiloft geven.'”

Ondanks het liefdesverdriet dat ze hebben ervaren tijdens het werken aan de show, heeft Bilson ook gezegd dat ze "dankbaar" is voor de tijd die zij en Brody samen hadden."Vanwege wat de show was en hoe jong we allemaal waren, was het echt geweldig om er doorheen te gaan met iemand die hetzelfde meemaakte en dat soort steun te krijgen", legde de actrice uit in haar eigen podcast. “Eigenlijk ben ik dankbaar dat ik het heb. Het was absoluut een unieke ervaring, en ik denk niet dat iemand anders het echt had kunnen begrijpen als ze er niet bij waren geweest, dus om die reden was het super behulpzaam en ondersteunend, en ik ben heel dankbaar voor de hele ervaring.”

Na al die tijd zijn er ook geen harde gevoelens tussen de twee acteurs. Bilson is bijvoorbeeld blij dat Brody sindsdien een gezin heeft gesticht met zijn vrouw Leighton Meester. “We konden het nog steeds heel goed met elkaar vinden. Ik had zoveel, en heb nog steeds, liefde en respect voor Adam', merkte Bilson op. “We hebben samen zoveel meegemaakt, zo jong zijn en alles met de show. En ik ben zo blij voor hem met zijn gezin en zijn mooie vrouw en kinderen en alles.”

Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat het voormalige stel nooit meer heeft samengewerkt sinds The O. C. Daarom vragen fans zich af of Bilson en Brody vrienden zijn gebleven.

Hebben ze contact gehouden sinds de show eindigde?

Het is begrijpelijk dat Bilson en Brody hun eigen weg zijn gegaan sinds de show eindigde. Bilson was zelf moeder geworden van een dochter die ze deelt met ex Hayden Christensen. Aangezien beide acteurs zich hebben gesetteld, lijkt het erop dat ze elkaar nooit meer hebben ontmoet. Dat gezegd hebbende, kwamen Bilson en Brody toevallig bij elkaar toen het ex-koppel elkaar tegenkwam op LAX. Bilson nam zelfs een foto van de reünie en deelde deze op Instagram met het bijschrift: "Ran into my ol buddy from jfk to lax californiaherewecome." Sindsdien is het onduidelijk of Bilson en Brody elkaar weer hadden gezien.

Fans zullen Summer en Seth in de toekomst waarschijnlijk nooit meer samen zien. Dat gezegd hebbende, er is altijd een kans dat Brody op een gegeven moment lid wordt van de podcast van Bilson en Clarke. De vrouwen hopen tenslotte dat ze op een gegeven moment alle voormalige castleden van de show op de podcast zouden hebben.

Aanbevolen: