Fans denken dat Marvel's 'Eternals' deze 'Game Of Thrones'-profetie vervullen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Marvel's 'Eternals' deze 'Game Of Thrones'-profetie vervullen
Fans denken dat Marvel's 'Eternals' deze 'Game Of Thrones'-profetie vervullen
Anonim

Marvel Studios' aankomende superheldenfilm Eternals heeft zojuist zijn eerste trailer uitgebracht, met fans enthousiast over een Game of Thrones-sterrenreünie waarvan ze niet wisten dat ze die nodig hadden.

Geregisseerd en mede geschreven door Academy Award-winnende filmmaker Chloé Zhao, Eternals bevat een ensemble cast onder leiding van Gemma Chan in de rol van Sersi. De met sterren bezaaide cast omvat ook twee acteurs van de geliefde fantasieshow Game of Thrones, die op het scherm herenigd worden nadat ze samen in de eerste drie seizoenen van de serie speelden. Fans van de HBO-show hebben gemerkt dat Eternals een voorspelling zal vervullen dat Game of Thrones voor het eerst begon in 2011.

‘Game Of Thrones’-sterren Richard Madden en Kit Harington herenigen zich voor Marvel’s ‘Eternals’

Eternals is gebaseerd op het onsterfelijke buitenaardse ras van Marvel Comics met dezelfde naam. De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame en richt zich op de Eternals, krachtige buitenaardse wezens die op aarde tussen mensen leven en zich herenigen om de planeet te redden van hun kwaadaardige tegenhangers, de Deviants.

Naast Gemma Chan spelen in Eternals ook Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani en Game of Thrones-alumni Kit Harington en Richard Madden.

“Als hardcore Game of Thrones-fan moet ik zeggen dat ik hyped ben voor Eternals om Kit Harington en Richard Madden op het grote scherm te zien”, schreef een fan op Twitter.

“mini heeft een reünie voor mij”, merkte een ander op.

Vervult 'Eternals' deze 'Game Of Thrones'-profetie?

De twee acteurs deelden voor het laatst het scherm in 2011, toen Robb Stark van Madden tegen Jon Snow van Harington zei dat ze elkaar weer zullen zien wanneer Jon zwart zal dragen, verwijzend naar de gelofte van zijn halfbroer om lid te worden van de Night's Watch.

In Eternals schittert Madden als Ikaris, leider van de onsterfelijke wezens, terwijl Harington de menselijke krijger Dane Whitman speelt, ook bekend als Black Knight.

Sommige fans hebben in de MCU personages gespeeld door Harington en Madden in Eternals de vervulling gezien van een profetie die Game of Thrones in 2011 deed. Hoewel de paden van Robb en Jon elkaar nooit kruisen opnieuw in de fantasy-serie, zien Eternals de twee herenigen met Harington die helemaal zwart draagt als de Black Knight.

“In de Game of Thrones-piloot vertelt Richard Madden aan Kit Harington dat de volgende keer dat ze elkaar zien, hij in het zwart zal zijn. Hoewel het paar elkaar nooit meer kruist, is de profetie uitgekomen, aangezien Harington's sterren naast Madden spelen als de Black Knight in Eternals , luidt een tweet.

Eternals gaat in première op 5 november

Aanbevolen: