De waarheid over het huwelijk van Julia Stiles met Preston Cook

Inhoudsopgave:

De waarheid over het huwelijk van Julia Stiles met Preston Cook
De waarheid over het huwelijk van Julia Stiles met Preston Cook
Anonim

In de late jaren '90 en vroege jaren 2000 werkte Julia Stiles aan verschillende tienerfilms, die toen het gesprek van de dag werden. Een van haar meest memorabele rollen was in Save The Last Dance, en sindsdien heeft Stiles veel verschillende rollen gespeeld in andere succesvolle films zoals The Prince and Me, Bourne-films, Silver Linings Playbook en Hustlers. Een van de belangrijkste redenen waarom Julia Stiles uit de industrie lijkt te verdwijnen, is waarschijnlijk omdat ze een aantal films opnam die niet zo goed presteerden in de kassa.

Julia Stiles is ook in het huwelijksbootje gestapt met haar man Preston Cook, die zelden in de schijnwerpers staat. Hij werkt als cameraman in filmografie en zijn buitengewone werk is duidelijk te zien in films als Deadpool. De twee zijn sinds 2017 getrouwd, maar hoe is hun relatie eigenlijk? Hieronder staat de waarheid over het huwelijk van Julia Stiles met haar man, Preston Cook.

8 Toen Julia Stiles en Preston Cook elkaar ontmoetten

Volgens The List heeft Julia Stiles verschillende relaties gehad voordat ze haar ware liefde vond, een man die achter de camera's werkte. Deze twee tortelduifjes kwamen elkaar in november 2014 tegen toen ze aan het Blackway-project werkten. Julia Stiles was een castlid, terwijl Preston Cook met de camera's werkte.

Voordat ze elkaar ontmoetten, speelde Preston Cook verschillende rollen, zoals The Twilight Zone in 2003 en Love It or List It Vancouver. Nadat ze elkaar hadden ontmoet, klikte het snel tussen de twee en begonnen ze op romantische dates te gaan om hun band verder te versterken.

7 Toen Julia Stiles en Preston Cook verloofd raakten

Julia Stiles en Preston Cook dateerden van november 2015 tot december 2015, toen Stiles ja zei tegen een verrassend voorstel. Het gebeurde allemaal op kerstavond toen Preston Cook Julia Stiles in Columbia ten huwelijk vroeg. Volgens Stiles was die specifieke avond op Isla Grande de beste die ze had. Ze plaatste een foto waarop haar verlovingsring te zien was, en uit haar bijschrift bevestigde ze dat ze een 'aanstaande mevrouw' was.

6 Julia Stiles en Preston Cook's Shotgun Wedding

In september 2017 bevestigde Stiles in een interview dat ze een knoop had doorgehakt met haar minnaar, Preston Cook. Vanaf haar Instagram-pagina plaatste ze de trouwfoto en onderschrift: "Wie houdt er niet van een shotgun-huwelijk?" bevestigend dat ze hun ik hebben gezegd.

Volgens US Weekly onthulde hun vertegenwoordiger dat het huwelijk van Stiles en Cook plaatsvond in Seattle, Washington, tijdens het Labor Day-weekend van 2017.

5 Julia Stiles en het eerste kind van Preston Cook

Mogelijk was een van de redenen dat twee voor een shotgun-huwelijk kozen het feit dat Julia Stiles al zwanger was van haar eerste kind. Voor de bruiloft had de actrice haar foto gepost waarop de babybuil te zien was, waarin ze uitdrukte dat het krijgen van een baby onweerstaanbaar voor haar was.

In oktober verwelkomden ze hun eerste baby. Ze plaatste een maand later een bericht waarin ze de artsen en de verpleegsters bedankte voor hun hulp bij de bevalling van hun zoon, Strummer Newcomb Cook, die hen vreugde bracht en een gezin van hen maakte.

4 Julia Stiles en Preston Cook's tweede baby

Vier jaar nadat ze gezegend waren met baby nummer één, was het duo klaar om hun zegeningen en vreugde te verdubbelen met een tweede kind. De Save The Last Dance-ster brak het nieuws over haar zwangerschap op oudejaarsavond met een post met haar babybuil met het onderschrift: "2022, we zijn klaar voor jou !!" In januari van dit jaar bevestigde de vertegenwoordiger van Stiles dat het paar hun tweede baby verwachtte.

Kort later plaatste Stiles een bericht op Instagram en bevestigde dat ze het tweede kind had verwelkomd. Ze postte en schreef: "Welkom op de wereld, Baby Arlo! De nieuwste toevoeging aan onze familie, die me eraan herinnert hoe oneindig liefde kan zijn."

3 Hoe Preston Cook is als echtgenoot

Toen Julia Stiles naar haar man werd gevraagd, schrok ze er niet voor terug om uit te drukken met wat voor een goede man ze getrouwd is. Hoewel Cook niet actief is op sociale media, heeft Stiles' media-aanwezigheid de waarheid over haar man en de vader van haar kinderen onthuld.

Cook heeft haar en hun twee kinderen vereerd met de liefde en steun die ze nodig hebben. Hij steunde en toonde veel interesse in het werk van Stiles. Volgens Sportskeed zei ze dat haar man een goede man is.

2 Hoe Julia Stiles en Preston de ouders koken

Julia Stiles plaatste ooit haar foto met haar baby, en ze kreeg antwoorden dat ze haar baby niet goed vasthield. Hoewel Stiles geweldige reacties had op de haters, vergat ze niet te vermelden hoe privé zijn essentieel is in zaken die hun familie betreffen.

Zo is hun eerstgeborene, Strummer, nu vier jaar oud en is er heel weinig online over hem te vinden. Afgezien van zijn naam en leeftijd zou het moeilijk zijn om andere relevante informatie over de zoon van Julia Stiles te vinden. Voor hen is het belangrijk om meer tijd met de kinderen door te brengen zonder de momenten per se op Instagram te posten.

1 Julia Stiles en Preston Cook werken samen

Sinds ze bijna tien jaar geleden aan Blackway werkten, blijven deze tortelduifjes samen aan andere films werken. Stiles zei dat ze het geluk heeft met haar man te hebben gewerkt, want dat is een zeldzame kans in het leven voor de meeste vrouwen.

Sinds ze getrouwd zijn, hebben de twee gewerkt aan projecten zoals Jason Bourne. Daarnaast werkten ze aan Riviera, een dramaserie in 2019. Stiles bevestigde dat haar samenwerkingen met haar man een van de meest romantische periodes ooit zijn gebleken.

Aanbevolen: