Beta alt Christine Quinn echt $ 1.000 per dag voor haar make-up bij 'Selling Sunset'?

Inhoudsopgave:

Beta alt Christine Quinn echt $ 1.000 per dag voor haar make-up bij 'Selling Sunset'?
Beta alt Christine Quinn echt $ 1.000 per dag voor haar make-up bij 'Selling Sunset'?
Anonim

Christine Quinn - De zelfverklaarde schurk van Sunset verkopen, geeft ons altijd iets om over te praten. Ze loopt het kantoor binnen met deze heldere, eigenzinnige outfits, organiseerde een bruiloft met een winterwonderland-thema, liet fans denken dat haar zwangerschap nep was vanwege haar geweldige lichaam na de geboorte, en gaf toe dat ze $ 1000 per dag uitgaf voor haar glamour. Nu vragen fans zich af of dat echt waar is, en zo ja, besteedt ze er haar enorme vermogen aan of beta alt de show ervoor? Dit is wat we weten.

De echte kosten van Christine Quinn's glamour in 'Selling Sunset'

In een interview in 2020 met Vogue bekende Quinn dat het veel kost om haar look voor de show te maken."Ik vertel mensen de hele tijd: ik heb mijn borsten laten doen, ik laat mijn lippen doen, tonnen Botox, tonnen make-up. Hoe ik eruit zie [Selling Sunset] is niet hoe ik eruitzie als ik 's ochtends wakker word, " ze zei. "Als het op de show aankomt, doe ik mijn eigen haar niet. Ik doe mijn eigen make-up omdat ik het graag doe. De volledige start tot finish, inclusief garderobe, duurt ongeveer twee en een half tot drie uur. Mijn glamour is Het is ook niet goedkoop - $ 1.000 per dag, als ik er helemaal voor ga. Het is duur om er zo goedkoop uit te zien."

Voor het geval je je afvroeg of ze al die glamour zelf beta alt - ja, dat doet ze, net als alle andere meisjes. " Netflix beta alt nergens voor", vertelde ze aan Refinery29. "Ik betaal voor mijn eigen haar en make-up en kledingkast en dat soort dingen, en het is het waard. Ik heb er plezier in, en ik weet dat mensen er graag naar kijken en denken: 'Wat gaat ze nu doen?' " Quinn legde haar gewaagde stijl in de show uit en deelde dat ze aanvankelijk serieus genomen wilde worden, maar besefte dat mode haar competentie niet definieert."Mijn stijl is altijd overdreven geweest. Ik beschouw mezelf als een dominatrix Barbie… Ik ging de show in omdat ik serieus genomen wilde worden," zei ze.

"Hoewel ik zelfverzekerd ben, kleedde ik me op een manier waarvan ik dacht dat mensen zouden verwachten dat een makelaar eruit zou zien. Ik was wat conservatiever, ik dekte meer toe, ' vervolgde ze. "Eén ding heb ik geleerd in seizoen 2 is dat [mode] jou niet definieert. Ik kan een professional zijn en huizen verkopen, en het maakt niet uit wat ik draag. Ik werd een beetje meer mezelf en kwetsbaarder. Ik werd in seizoen één afgeschilderd als een 'one-note b-ch', dus ik doe mijn best om mensen te laten zien dat ik herkenbaar ben. Er is een misvatting dat krachtige vrouwen geen emoties of geestelijke gezondheidsproblemen hebben en geen angst hebben voor dingen. Het was belangrijk dat ik meer van mezelf liet zien en me openstelde."

Ze voegde eraan toe dat ze "alles draait om waarheidsdragende plastische chirurgie", omdat ze gelooft dat "het belangrijk is in een wereld waar deze façade van sociale media ervoor zorgt dat mensen lichaamsdysmorfie hebben. Mensen denken dat [dingen] echt zijn, en dat zijn ze niet."

'Selling Sunset'-maker gaf ook toe dat Christine Quinn te veel was

We zijn eraan gewend dat Quinn haar extra zelf is. Het is een van de redenen waarom mensen afstemmen op de serie. Maar zelfs de maker van de show, Adam DiVello, gaf toe dat ze soms te veel voor tv kon zijn. Op een keer wikkelde de auteur How to be a Boss B-ch haar Lamborghini blijkbaar in bloed voor Halloween. DiVello besloot dat het te veel was voor de show. We zijn er tenslotte zeker van dat hij er ook genoeg van heeft, elke dag bezig met Quinns vier uur durende voorbereiding.

"Mijn haar duurt minimaal ongeveer twee uur, afhankelijk van wat ik ermee doe," vertelde Quinn aan People. "Ik geef mezelf een periode van vier uur vanaf het moment dat ik mijn huis moet verlaten. Ik gooi niet alleen een T-shirt aan: ik ben alles aan het plannen. Ik heb zoiets van, 'Oké, wat is de scène, wat is de achtergrond? Wat zijn we aan het doen? Ga ik lopen? Ga ik zitten? Gaat deze outfit verloren? Wordt hij tentoongesteld?' Ik hou daar allemaal rekening mee."Je moet haar de eer geven dat ze dat allemaal heeft gedaan om ons scherp te houden.

Ze heeft haar expertise ook gebruikt om haar tegenspeler, Davina Potratz, te helpen - die herhaaldelijk werd berispt vanwege haar slechte outfitkeuzes. Quinn gaf haar die grote make-over in seizoen 3. "Dat was ik. Ik neem alle eer", vertelde ze aan People. "Ik zei tegen haar: 'Luister, Davina, stop met de moederblazers. Alsjeblieft, laat me je aankleden.' Ze begon naar mijn huis te komen en ik dacht: 'Hier, doe dit aan.' Ze zei: 'Ik weet het niet, het is te sexy.' Ik heb zoiets van: 'Kom op, doe het gewoon.'" We vermoeden dat de gemene meiden van The Oppenheim Group bij elkaar blijven?

Aanbevolen: