Wie is de rijkste 'tienermoeder'-vader?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste 'tienermoeder'-vader?
Wie is de rijkste 'tienermoeder'-vader?
Anonim

Over het algemeen weten we allemaal dat de meeste moeders van Teen Mom OG en Teen Mom 2 op een behoorlijk grote stapel geld zitten en in veel gevallen waarschijnlijk de kostwinners van het gezin zijn. Hierdoor zijn alle ogen afgewend van hun baby-papa's die nog steeds de plicht hebben om hun kinderen te onderhouden, ongeacht de rijkdom van de vrouwen.

Het is echter niet in alle gevallen dat de vrouw degene is met het meeste geld. Terwijl sommige van deze mannen behoorlijk onconventionele banen hebben die niet veel betalen, zijn sommige supersterren die veel meer verdienen dan hun babymoeders. In het geval van sommige anderen is er helemaal geen werk. Dit zijn de rijkste Teen Mom-vaders.

10 Tyler B altierra - $2 miljoen

Hoewel Tyler B altierra volledig in Teen Mom lijkt te zijn geïnvesteerd, heeft de ster in het verleden gezegd dat hij een passie heeft voor schrijven en daarom hebben hij en zijn vrouw, Catelynn Lowell, een boek geschreven met de titel " Chaos overwinnen." Samen bezitten en runnen het paar ook een kinderkledinglijn. Lowell en B altierra hebben de laatste tijd veel uitgespookt en een daarvan omvat onder meer het opnieuw vastleggen van hun huwelijk; als zodanig is het redelijk om te zeggen dat het goed gaat met het paar. Nu heeft B altierra momenteel een geschat vermogen van $ 2 miljoen.

9 Cole DeBoer - $1,5 miljoen

Cole DeBoer is de echtgenoot van voormalig lid van de Teen Mom-cast, Chelsea Houska, en samen hebben ze vier kinderen, waaronder die van Chelsea met haar ex, Adam Lind. Hoewel DeBoer een verkeerscontrolespecialist is die zich richt op het vrijmaken van de snelwegen van South Dakota, is hij ook een ondernemer en lanceerde hij in 2017 zijn eigen voorraadlijn. Daarnaast is hij ook een personal trainer en gebruikt hij zijn grote volgers op sociale media om advertenties weer te geven. en publiciteit om wat bij te verdienen. Hij heeft momenteel een geschat vermogen van $1,5 miljoen.

8 Ryan Edwards - $1,5 miljoen

Het is momenteel onduidelijk wat de echtgenoot van Mackenzie Edwards, Ryan, doet voor de kost. In het verleden werkte hij echter aan hoogspanningslijnen en werd hij beroemd omdat hij voor de lol fietste. Het lijkt erop dat zijn tijd aan het werk is, en in de schijnwerpers, hem een aantal grote bedragen heeft betaald, aangezien hij nu een nettowaarde van $ 1,5 miljoen heeft.

7 Nathan Griffith - $1,5 miljoen

Jenelle Evans' ex was behoorlijk speciaal in zijn topdagen op reality-tv, want het is niet elke dag dat we een parttime onderwatermodel in de show zien. Tegenwoordig is Griffith niet langer in de maritieme lijn, omdat hij nu actiever is in de fitnesswereld, en door de jaren heen heeft hij deelgenomen aan verschillende bodybuildingwedstrijden. Hij heeft ook een grote aanhang op sociale media opgebouwd en gebruikt deze om verschillende producten te promoten om wat extra inkomsten te verdienen. De ster heeft een huidige nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

6 Corey Simms - $1 miljoen

Leah Messer's ex-man Corey Simms werkt bij een plaatselijk waterbedrijf als hun meteropnemer. Hij heeft echter ook een paar andere zakelijke ondernemingen die hem hebben geholpen een geschat vermogen van $ 1 miljoen te verzamelen.

5 Taylor McKinney - $1 miljoen

Taylor McKinney en Maci Bookout hadden een tijdje een relatie en in 2016 stapte het paar officieel in het huwelijksbootje. Behalve dat hij een succesvolle motorcrosser is, is McKinney ook mede-eigenaar van een kledinglijn met zijn vrouw genaamd 'Things That Matter'. De ster lijkt het redelijk goed te doen voor zichzelf, want hij heeft een geschat vermogen van $ 1 miljoen.

4 Jo Rivera - $1 miljoen

Kailyn Lowry's baby-papa, Jo Rivera, werd in het verleden constant door verschillende personen geslagen, van de media tot Dr. Drew Pinsky vanwege zijn gebrek aan werk. Later werd duidelijk dat hij met een aantal persoonlijke problemen te maken had gehad. Nu is Rivera actief in de vastgoedsector en doet het uitzonderlijk goed. De ster wordt momenteel geschat op $ 1 miljoen.

3 Adam Lind - $1 miljoen

Chelsea Houska's ex Adam Lind is om vele redenen in de media geweest, een daarvan was vanwege zijn goede uiterlijk. Afgezien van zijn tijd voor camera's, is Lind ook een professionele fitnesstrainer en gewichtheffer. Dit heeft hem verschillende sponsorovereenkomsten opgeleverd en opgeteld tot zijn huidige waarde van $ 1 miljoen.

2 Gary Shirley - $600, 000

Gary Shirley is de ex-verloofde van Amber Portwood en samen delen ze één kind. Shirley wordt over het algemeen als een excentriek beschouwd vanwege zijn enorme betrokkenheid bij verschillende bedrijfstakken. Onder deze zijn zijn condooms, evenals koekjes. Momenteel werkt Shirley als politieagent en heeft een geschat vermogen van $ 600.000.

1 Javi Marroquin - $300, 000

Javi Marroquin was een Air Man bij de luchtmacht van de Verenigde Staten en vlak voor zijn laatste inzet in 2016 gingen hij en Kailyn Lowry uit elkaar. Nu, hoewel hij nog steeds bij de Amerikaanse luchtmacht werkt, dient hij nu als rekruteerder in de reserve. Hij begon ook een sportschool met de naam Kill Shot CrossFit, maar droeg het bedrijf later over aan een financiële partner. De ster verdient nog steeds een behoorlijke hoeveelheid geld en wordt geschat op $ 300.000.

Aanbevolen: