Pensioen voorbij! Cameron Diaz keert terug naar acteren met nieuwe rol

Inhoudsopgave:

Pensioen voorbij! Cameron Diaz keert terug naar acteren met nieuwe rol
Pensioen voorbij! Cameron Diaz keert terug naar acteren met nieuwe rol
Anonim

Cameron Diaz komt uit pensioen! De actrice heeft zich officieel aangemeld om te schitteren in Netflix' nieuwe film Back in Action. Jamie Foxx, die samen met Cameron in de film zal spelen, deelde het nieuws op Twitter door een oproep te lekken tussen hemzelf, Cameron en Tom Brady (die zijn pensionering van de NFL aankondigde om weken later terug te gaan naar voetbal).

"Cameron, ik hoop dat je niet boos bent dat ik dit heb opgenomen, maar ik kan nu niet meer terug. Moest de GEIT erbij halen om nog een GEIT terug te brengen", tweette Jamie. "@CameronDiaz en ik zijn TERUG IN ACTIE - onze nieuwe film met @NetflixFilm. De productie start later dit jaar!!"

"Ik voel me opgewonden, maar ik weet niet hoe ik dit moet doen", hoor je Cameron in de clip tegen Tom zeggen."Ik was in gesprek met Jamie en hij zei dat je een paar tips nodig hebt over hoe je met pensioen kunt gaan," antwoordde Tom. "Ik ben relatief succesvol in het opheffen van mijn pensioen." Hierop zei Cameron: "Eerlijk gezegd, precies wat ik nodig had."

Waarom Cameron stopte met acteren op de eerste plaats

Cameron speelde samen met Jamie in Annie uit 2014. Het was haar laatste rol voordat ze stopte met acteren na haar huwelijk met Benji Madden in 2015. De Something About Mary-ster bevestigde echter pas dat ze stopte met acteren tot 2018.

Terwijl ze ging zitten voor een Entertainment Weekly-interview met Selma Blair en Christina Applegate, die samen met Cameron speelden in The Sweetest Thing uit 2002, zei de actrice dat ze 'met pensioen' was. "Ik doe letterlijk niets", zei Cameron. Hierop zei Christina: "Ik doe ook letterlijk niets! Ik ben half gepensioneerd, ik heb jaren niet gewerkt. ik ben een moeder; dat is wat we doen. Dus ik ben in de buurt, man.”

Het jaar daarop verwelkomde Cameron een dochter, Raddix, met haar man. Later suggereerde ze dat haar beslissing om uit de schijnwerpers te stappen werd ingegeven door haar verlangen om zich op haar gezin te concentreren.

"Je hebt maar 100 procent, wij hebben er niet twee van 100 procent. Toch?" ze legde uit. "Dus je moet die 100 procent doorbreken… Hoeveel ga je aan je familie geven? Hoeveel ga je aan je carrière geven?" Ze voegde eraan toe: "Ik heb niet wat nodig is om het maken van een film te geven wat het moet worden gemaakt. Al mijn energie is hier."

Na bijna tien jaar niet meer te acteren, kijken fans er zeker naar uit om Cameron terug te zien op het witte doek.

Aanbevolen: