Zijn '90 Day Fiancé'-sterren Yara en Jovi miljonairs?

Inhoudsopgave:

Zijn '90 Day Fiancé'-sterren Yara en Jovi miljonairs?
Zijn '90 Day Fiancé'-sterren Yara en Jovi miljonairs?
Anonim

Fans ontmoetten het stel Jovi Dufren en Yara Zaya voor het eerst in seizoen acht van de populaire realityshow van TLC, 90 Day Fiancé. Het paar heeft zeker hun ups en downs op het scherm meegemaakt voor fans om getuige van te zijn. Deze problemen kwamen heel duidelijk voort uit Jovi's balans tussen werk en privé en hoe Yara lange tijd alleen werd gelaten in een stad die ze helemaal niet kende. Toch waren fans erg blij om te zien dat de twee het goed deden en nog lang en gelukkig leefden. Een ding waar fans behoorlijk nieuwsgierig naar zijn, is wat Jovi en Yara doen voor het werk waardoor ze zo'n luxe levensstijl kunnen leiden.

Hoe hebben Jovi Dufren en Yara Zaya elkaar ontmoet?

Toen fans het paar in seizoen acht ontmoetten, werd Jovi getoond als een persoon die over de hele wereld heeft gereisd. Dit reizen was vooral voor zijn werk. Uiteindelijk downloadde hij een app om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl hij reisde en toen ontmoette hij zijn huidige vrouw, Yara. Yara komt uit Oekraïne en na een tijdje met Jovi te hebben gesproken, besloten de twee elkaar voor het eerst persoonlijk te ontmoeten in Boedapest, Hongarije.

Toen hun relatie serieuzer werd, verhuisde Yara van huis in Kiev, Oekraïne naar Jovi's huis in New Orleans, Louisiana. Voor iedereen kan zo'n verhuizing schokkend en moeilijk zijn om aan te wennen en dat is precies hoe Yara zich voelde in deze nieuwe stad.

Gevechten kwamen toen Jovi moest reizen binnen de 90 dagen die ze samen moesten doorbrengen voordat ze uiteindelijk besloot te trouwen. Ze trouwden tenslotte binnen 46 dagen na aankomst van Yara in Amerika. Het was opwindend voor fans om de twee hun problemen te zien oplossen en te zien trouwen in Las Vegas, Nevada.

Hoe kan het koppel zich de levensstijl veroorloven die ze op Instagram laten zien?

De twee verschenen in 2021 in de spin-offshow 90 Day Fiancé: Happily Ever After. Dit volgde op hun reis naar het ouderschap nadat hun eerste dochter Mylah was geboren. Yara werd zwanger tijdens het seizoen dat ze in de show verschenen. Yara leek nerveus over het delen van de zwangerschap met Jovi omdat ze hem net had verteld dat ze niet wist of ze zo snel klaar was om een gezin te stichten.

Ze zijn nu extreem gelukkig als ouders van Mylah en hebben allebei een geweldige carrière. Yara begon haar carrière in de mode- en beautywereld en Jovi is een ROV-supervisor, wat de carrière was die hem in staat stelde om de wereld rond te reizen en uiteindelijk Yara te ontmoeten. De twee zijn te zien op Instagram die samen de wereld over reizen. Er werd geschat dat Jovi ongeveer 100.000 per jaar verdiende met zijn salaris. Dit zou kunnen verklaren hoe het paar al hun vakanties kan betalen.

Natuurlijk komt een deel van hun inkomen ook uit de hoofdrol in de show. Zowel aanwezig zijn op 90 Day Fiancé als hun spin-offshow zou het paar en hun gezin zeker wat extra geld opleveren. Ze zijn ook een van de meest populaire koppels in de 90-daagse franchise.

Dus wat zijn Jovi en Yara tot nu toe?

Jovi en Yara verschijnen ook in een andere spin-off getiteld 90 Day Fiancé: Pillow Talk. Deze show is een grote favoriet bij fans, het toont koppels die eerder in de show verschenen en reageren op nieuwe afleveringen. Het is gevuld met gelach en de meeste fan-favoriete koppels.

Maar de twee zijn tot veel meer van plan dan alleen spin-offshows. Ze doen heel veel belangrijke dingen. Een daarvan is natuurlijk het opvoeden van hun prachtige dochter Mylah! Hun dochter is bijna twee jaar oud en heeft net haar eerste woordjes gezegd. Jovi was weg voor haar werk toen Mylah haar eerste woordjes zei, maar hij postte het op Instagram en leek absoluut dolblij. Fans vinden het geweldig om te zien dat de twee de reis van hun kleine gezin documenteren en het paar zo gelukkig zien met hun huidige leven.

Iets anders dat zo belangrijk is in het leven van het paar, heeft te maken met de oorlog in Oekraïne. Omdat Yara uit Kiev, Oekraïne komt, wil ze er alles aan doen om te helpen. Ze heeft aangegeven dat ze Mylah naar Oekraïne wilde halen om haar geboorteplaats te zien en Yara's moeder te ontmoeten. Dat plan is dit jaar helaas ontbonden met alles wat er gebeurt. Ze protesteerde en verscheen op het nieuws en zei dat ze niet had geslapen te midden van Russische bombardementen op Oekraïne. Ze verscheen zelfs op de speciale 90 Day Fiancé: Ukraine met andere cast-mates die uit Oekraïne komen om haar verdriet te uiten.

Gelukkig lijkt het leven verder aardig voor het paar, en fans vinden het leuk om hun avonturen bij te houden.

Aanbevolen: