Alles wat Lala Kent heeft gezegd over haar relatie met Randall Emmett

Inhoudsopgave:

Alles wat Lala Kent heeft gezegd over haar relatie met Randall Emmett
Alles wat Lala Kent heeft gezegd over haar relatie met Randall Emmett
Anonim

Een volle drie jaar nadat ze voor het eerst verloofd waren om te trouwen, hebben Lala Kent en Randall Emmett het opgezegd en hebben ze officieel hun splitsing aangekondigd. Geschokte fans dachten dat dit het slechtste nieuws zou zijn met betrekking tot deze spraakmakende breuk, maar het blijkt dat Lala Kent veel te zeggen heeft over wat er werkelijk achter gesloten deuren is gebeurd.

Ze heeft haar fans veel inzicht gegeven in hoe Randall echt is achter gesloten deuren en heeft details gedeeld over hoe haar leven er nu uitziet, zonder hem. Lala houdt zich helemaal niet in. Ze brengt het allemaal naar buiten zodat haar fans het kunnen horen en schildert een beeld van een leven dat heel anders is dan het leven dat ze portretteerde in The Vanderpump Rules.

10 Lala Kent voelde alsof haar leven een leugen was

Nu zij en Randall Emmett geen koppel meer zijn, heeft Lala Kent de sluizen geopend om te laten zien dat ze vindt dat elk aspect van haar leven met Randall een leugen was. Ze was echt toegewijd aan hem en geloofde dat ze een mooie en hoopvolle toekomst zouden delen en 'lang en gelukkig' zouden leven.

Nu ze heeft ontdekt dat hij haar bedroog, heeft Lala het gevoel dat haar hele leven een leugen was. Niets is wat ze dacht dat het was en de toekomst waar ze naar op zoek was, stond ver af van de vluchtige momenten van plezier die Randall zocht in andere relaties. “De enige waarheid die ik voel in mijn relatie was ik en mijn dochter Ocean. Dat is waar de waarheid eindigde. Dat is een harde pil om te slikken, zei Lala.

9 Ze was blind voor tekenen van haar verslechterende relatie

Hindsight is 20/20, en nu ze een stap terug kan doen en vanuit een ander perspectief naar haar persoonlijke leven kan kijken, geeft Lala Kent toe dat ze een oogje dichtkneep voor veel vreemd gedrag dat Randall presenteerde.

"Ik heb heel lang mijn kop in het zand gestoken, maar ik ben hoe dan ook dankbaar", zei Lala, verwijzend naar het feit dat er inderdaad tekenen van problemen waren in het paradijs voordat haar relatie afbrokkelde. Ze vond manieren om twijfelachtige momenten te rechtvaardigen en miste signalen waarvan ze nu beseft dat ze ooit hebben bestaan. Nu ze weer vrijgezel is, kan ze nadenken over alle tekenen van problemen die Randall presenteerde.

8 Lala Kent's tatoeage opgedragen aan Randall Emmett werd getransformeerd

Lala Kent is niet de eerste vrouw in een relatie die spijt heeft dat de naam van haar ex-geliefde op haar lichaam is getatoeëerd, en ze zal ook niet de laatste zijn. Het verschil is dat Lala het heft in eigen handen nam en die tatoeage transformeerde in iets heel anders. Nadat ze de ontrouw van Randall Emmett had ontdekt, veranderde Lala Kent haar 'Rand'-tatoeage in 'bRand new', wat wonderen deed voor haar zelfvertrouwen. De 'bRand new'-tatoeage is zo'n sfeer. Het is gewoon zo leuk om te zeggen: 'Zoals, ik ben gloednieuw' … en het staat in mijn handschrift - en ik ben gloednieuw', zei ze.

7 Lala Vilt 'Wegwerp'

Nu Lala Kent haar stilzwijgen over haar breuk heeft verbroken, heeft ze veel details over Randall Emmett onthuld, waaronder het feit dat hij haar het gevoel gaf 'wegwerpbaar' te zijn in hun relatie. Nadat ze had ontdekt dat ze was bedrogen, zei Lala: "Elke dag ontdek ik iets nieuws waardoor ik me [als] voel: 'Lala, je was de hele tijd zo wegwerpbaar. Je betekende niets. … Je was een bezit, een glanzend object en niets meer." Fans waren verpletterd om te horen dat de liefde die ze ooit voor Randall voelde nooit echt beantwoord werd, en dat Lala enorm leed onder deze moeilijke emoties.

6 Randall Emmett heeft de verlovingsring van Lala Kent gepromoveerd

Lala's explosieve onthulling van de diamanten ring stuurde schokgolven door het internet en deed fans over de hele wereld zoemen van de schok. Ze beweert dat Randall zelfs had gelogen over haar verlovingsring - een ring die veel van haar vrienden en familie hadden bewonderd tijdens haar driejarige verloving. De hele tijd dat ze hem droeg, dacht Lala dat ze een ring van $ 150.000 om haar vinger had. Lala beweert nu dat de 6-karaats ring daadwerkelijk is behandeld om van kleur te veranderen en aanzienlijk minder waard was dan ze zich had voorgesteld. Alles aan haar ring en haar verloving leek een farce.

5 De ineenstorting van haar relatie 'achtervolgt' Lala Kent

Lala Kent heeft toegegeven dat dit een zeer pijnlijke breuk voor haar is en geeft toe dat dit haar dagelijks "achtervolgt". Ze zegt dat ze dacht dat haar leven helemaal uitgestippeld was en dat ze haar zinnen had gezet op haar toekomst met Randall, en nu blijft het idee dat er tegen haar werd gelogen en bedrogen haar emotionele ruimte binnendringen.

Tijdens een podcast-interview zei ze: "Ik vraag me vaak af waar ik kracht vandaan haal en het is duidelijk dat ik mijn dochter zie en ik weet precies waar mijn kracht vandaan komt, maar ik zou tegen je liegen als Ik zei dat, weet je, deze hele ervaring traumatiserend is geweest en het achtervolgt me dagelijks."

4 Lala wenste dat iemand haar een tip had gegeven

Een van de meest pijnlijke aspecten van verder gaan als alleenstaande moeder is het feit dat Lala zich erg alleen voelt op deze reis. Ze denkt dat veel verdriet voorkomen had kunnen worden als iemand in haar omgeving haar had getipt over wat Randall achter haar rug deed of haar in ieder geval had geholpen haar ogen te openen voor de aspecten van haar relatie die niet klopten. "Ik wou dat iemand naar me toe was gekomen en zei: ik krijg DM's over je persoon. Niemand heeft enige bezorgdheid geuit over mij en mijn relatie," zei ze.

3 Lala noemde haar situatie 'heel donker'

Deze recente onthullingen van Lala Kent staan ver af van de keren dat ze Randall fel verdedigde in The Vanderpump Rules. Op een gegeven moment verdedigde ze haar relatie met Emmett en gaf ze aan dat die tijden in haar leven 'erg donker' waren. Ze deed haar best om met haar situatie om te gaan, maar voelde zich erg geïsoleerd en alleen met de manier waarop haar verloving aan het verdwijnen was en de toekomst waarvan ze dacht dat ze snel zou verdwijnen. Ze noemde Emmett zelfs 'het ergste dat haar ooit is overkomen'.

2 Lala Kent is dankbaar dat ze niet met Randall Emmett trouwde

Ondanks de nieuwe aanpassing in het leven waarmee ze wordt geconfronteerd en het feit dat ze nog steeds aan het bijkomen is van de schok en pijn veroorzaakt door Randalls acties, realiseert Lala Kent zich dat haar situatie veel erger had kunnen zijn. Ze heeft publiekelijk verklaard dat ze dankbaar is dat hun huwelijk niet heeft plaatsgevonden. Tijdens een fragment over Niet mager maar niet dik, zei de uitgesproken Kent: "Ik dank God en mijn vader dagelijks dat ik nooit met hem getrouwd ben. De gedachte eraan brengt me in paniek."

1 Lala en Randall communiceren helemaal niet

Het stof begint langzaam neer te strijken rond de relatie die ooit bestond tussen Lala Kent en Randall Emmett, en Lala heeft onthuld dat deze laatste fasen van hun uiteenvallen helemaal geen communicatie tussen hen inhouden. Ze beschreef haar laatste momenten met Emmett openhartig door te zeggen: "Hij kwam thuis. Ik had de foto's gezien. Ik wist een beetje wat ik wilde doen. We hadden er geen gesprek over en ik pakte mijn spullen en vertrok. Geen communicatie over wat dan ook. Zelfs nu is het via advocaten."

Aanbevolen: