Wie is Lisa Barlow? 'Real Housewives Of S alt Lake City' Star's Real Life, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Wie is Lisa Barlow? 'Real Housewives Of S alt Lake City' Star's Real Life, uitgelegd
Wie is Lisa Barlow? 'Real Housewives Of S alt Lake City' Star's Real Life, uitgelegd
Anonim

Fans van The Real Housewives Of S alt Lake City wachtten een ware traktatie toen Lisa Barlow zich bij de cast voegde. Ze bracht een nieuwe en heel andere dynamiek in de show, en het was meteen duidelijk dat ze een aantal unieke kwaliteiten en perspectieven had in vergelijking met haar castgenoten. Ondanks dat ze zich volledig bewust was van waar de show over ging, verklaarde Lisa dat ze verrast was door de hoeveelheid drama die de andere dames vertoonden en ze probeerde haar positieve energie zo goed mogelijk te verspreiden.

Natuurlijk raakte ook zij in de loop van de tijd verstrikt in haar eigen drama tijdens de show. Haar sterke persoonlijkheid hield fans geïntrigeerd en wilden meer weten over hoe haar leven echt was toen de camera's stopten met draaien.

10 Lisa Barlow 'doet het mormonisme' op haar eigen manier

Lisa Barlow is een praktiserende mormoon die behoort tot de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Ze is een vroom christen en heeft diepe banden met haar geloof. Ze heeft zich echter uitgesproken over het feit dat ze het mormoonse geloofssysteem heeft aangepast om beter bij haarzelf te passen. Ze maakt grapjes over het feit dat ze Mormon 2.0 wordt genoemd door de echtgenoot van Meredith Marks en heeft openlijk onthuld dat ze weetjes van haar geloof oppikt en toepast op haar leven, terwijl ze anderen aan de kant laat. Ze kiest ervoor om bepaalde filosofieën niet aan te nemen, en als zodanig consumeert ze alcohol, is ze eigenaar van een drankmerk en gelooft ze in inclusiviteit rond verbintenissen van hetzelfde geslacht. Lisa "doet het mormonisme zeker op haar eigen manier."

9 Lisa Barlow is een succesvolle ondernemer

Lisa Barlow is een zeer succesvolle ondernemer die momenteel bovenop een vermogen van $ 5 miljoen zit. Ze is een zelfgemaakte vrouw die eigenaar is van een marketingbedrijf genaamd Luxe en een aantal andere bedrijven, waaronder een drankmerk genaamd VIDA tequila. Ze is een zeer gemotiveerde, slimme zakenvrouw met een overvloed aan energie die zich wijdt aan het verder laten groeien van haar fortuin. Ze is ongelooflijk gedreven en stort haar hart en ziel in het runnen van haar bedrijven, en zorgt ervoor dat ze een opwaarts traject met haar carrière voortzet.

8 Lisa is een televisie-newbie

In tegenstelling tot veel van haar castgenoten heeft Lisa Barlow geen eerdere acteerervaring op haar cv, en is ze ook niet bekend met reality-televisie. Haar optreden in The Real Housewives Of S alt Lake City was zelfs haar allereerste keer op televisie, waardoor ze de nieuweling op de set-tv onder het stel was. De camera houdt van haar, net als haar fans, en ze heeft bewezen een echte aanwinst voor de franchise te zijn. Haar aanwezigheid op sociale media blijft groeien naarmate haar bekendheid op de show toeneemt, en ze heeft een indrukwekkende aanhang verzameld.

7 De avontuurlijke kant van Lisa Barlow

Lisa Barlow is een pittige vrouw met veel energie en een klein randje. Ze heeft absoluut een avontuurlijke kant en is bereid om zo ongeveer alles een keer te proberen. Ze zoekt naar mogelijkheden om een adrenalinestoot te krijgen en is klaar om nieuwe dingen te proberen door zich erin te storten om te zien wat het resultaat zal zijn.

Ze is een fervent reiziger die in de zomermaanden enorm geniet van skiën en varen. Haar Instagram-pagina weerspiegelt de vele leuke avonturen die ze de afgelopen maanden heeft beleefd en laat haar wilde kant volledig zien.

6 De familie van Lisa Barlow

Familie is absoluut alles voor Lisa Barlow. Ze is gelukkig getrouwd met John Barlow en ze delen samen twee kinderen. Haar zonen, Jack en Henry, vormen het middelpunt van haar universum, en Lisa koestert de tijd die ze doorbrengt met haar familie. Lisa neemt haar zegeningen nooit als vanzelfsprekend aan en wordt volledig ondergedompeld in het dagelijkse leven van haar beide kinderen, en zij en John zorgen ervoor dat ze genoeg tijd vrijmaken om aan elkaar te wijden. Ze zijn toegewijd om hun huwelijk sterk en volledig verbonden te houden en om altijd prioriteit te geven aan de gezondheid en het welzijn van hun clan.

5 Lisa is gefixeerd op het bereiken van perfectie

Hoewel Lisa Barlow loslaat en plezier heeft en bekend staat om haar avontuurlijke kant te laten zien, besteedt ze ook veel aandacht en aandacht aan het bereiken van perfectie. Ondanks het feit dat ze ontkent dat ze perfectionisme zoekt, hebben haar castgenoten gemerkt dat ze er veel nadruk op legt om er altijd op haar best uit te zien.

Ze streeft ook consequent naar perfectie in haar werk en in alle andere facetten van haar leven. Ze wordt gezien als degene die het meest gefixeerd is op het bereiken van een bepaald niveau van perfectie in elk facet van haar leven.

4 Lisa Barlow wil een sterk voorbeeld zijn voor andere vrouwen

Lisa Barlow heeft zich vaak uitgesproken over de uitdagingen waarmee ze werd geconfronteerd bij het vinden van een balans tussen werk en privé. Ze is erin geslaagd een succesvolle ondernemer te worden, terwijl ze tegelijkertijd met haar jonge gezin jongleert en haar huwelijk blijft aanboren. Ze wil een voorbeeld zijn voor andere vrouwen door hen te laten weten dat ook zij kunnen volharden en hun eigen carrière kunnen nastreven, terwijl ze een positieve band behouden met hun familie en andere aspecten van hun persoonlijke leven.

3 Ze kiest vol vertrouwen haar eigen kansen

Lisa Barlow is een sterke, vastberaden vrouw. Ze is absoluut een echte leider die vol vertrouwen haar eigen foto's maakt. Dit blijkt duidelijk uit de manier waarop ze haar religie omarmt, maar kiest en kiest bepaalde aspecten ervan die van toepassing zijn, waarbij ze de elementen verwerpt waar ze niet dol op is. Ze heeft ook een toppositie in haar bedrijven en leidt met precisie en verfijning. Dit maakt haar een van de sterkste, meest vastberaden cast-partners in de show, soms wordt dit gezien als een echte bedreiging voor anderen, wat spanning veroorzaakt.

2 Lisa Barlow is altijd onderweg

Lisa Barlow is altijd onderweg. Ze is een vroege vogel die toegeeft dat ze niet veel slaapt, en ze is absoluut niet het type om in te slapen. Haar dagen zijn gevuld met telefoontjes, en ze neemt er veel van terwijl ze onderweg is, van de ene locatie naar de andere. Ze vult haar dagen met zakelijke deals en correspondentie, en laat de avonden open voor familietijd en natuurlijk om evenementen bij te wonen. Ze lijkt 's avonds altijd iets te doen te hebben, of het nu gaat om programma's voor haar kinderen of optredens bij evenementen die werkgerelateerd zijn.

1 Lisa Barlow's nachtregime

Er goed uitzien is onderdeel van je goed voelen, en Lisa mist geen beat als het gaat om haar bedtijdroutine. Hoe laat ze ook naar bed gaat, ze zet zich in voor haar nachtelijke regime. Ze verwijdert altijd haar make-up, zorgt ervoor dat haar huid de kans krijgt om te ademen, en ze reikt naar een product dat religieus deel uitmaakt van haar systematische pre-bed-sequentie. Lisa Barlow pakt haar favoriete product, Aloisia Beauty, om haar huid te exfoliëren. Ze kust haar jongens welterusten en maakt zich klaar om een paar uur te slapen voordat ze weer opstaat om het allemaal opnieuw te doen.

Aanbevolen: