Wat is er met Caleb Kennedy gebeurd na 'American Idol'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Caleb Kennedy gebeurd na 'American Idol'?
Wat is er met Caleb Kennedy gebeurd na 'American Idol'?
Anonim

American Idol is in de loop der jaren veel veranderd sinds het voor het eerst werd uitgezonden in juni 2002. Het is nu 19 seizoenen aan de gang, en het 20e seizoen wordt momenteel uitgezonden. De serie eindigde oorspronkelijk in april 2016 na 15 seizoenen voordat ze in 2018 terugkwamen voor seizoen 6. Sinds seizoen 1 hebben American Idol-deelnemers enorm veel succes geboekt in hun carrière. Er zijn ook deelnemers die helaas een mislukte carrière hebben gehad sinds ze in American Idol speelden. Dit geldt voor de top 5-finalist van seizoen 19, Caleb Kennedy, die betrokken is geweest bij enkele controversiële schandalen sinds hij meedeed aan American Idol.

Waarom Caleb Kennedy American Idol verliet

Caleb Kennedy deed mee aan seizoen 19 van American Idol. Hij kreeg de voorkeur om de competitie te winnen en bereikte de Top 5. Er werd aangekondigd dat Caleb zich heeft teruggetrokken uit de show vanwege de controversiële video die naar buiten kwam. De video toonde Caleb die rondhing met zijn vriend die een kap droeg die op dezelfde manier werd gedragen door de Klu Klux Klan. Caleb heeft op zijn Instagram-account een verklaring van verontschuldiging afgegeven na zijn vertrek uit de show.

Fans waren geschokt toen ze ontdekten dat Caleb niet langer in de show zou zijn. Caleb had het gevoel dat hij veel van zijn fans teleurstelde vanwege de video die van hem werd uitgebracht, maar hij begrijpt dat er consequenties moeten zijn voor zijn acties. Veel fans van Caleb Kennedy waren echter niet blij hem te zien vertrekken en vonden dat hij een tweede kans verdiende.

Rechters Luke Bryan en Lionel Ritchie gaven allebei commentaar op het vertrek van Caleb uit de show. Luke zei hoeveel de jury van elk van de deelnemers houdt die naar de show komen, en ze willen altijd het beste voor hen. Luke wenst niets dan het beste voor Caleb en hoopt dat hij een manier kan vinden om hieruit terug te komen. Lionel voegde eraan toe dat iedereen fouten maakt en dat er helaas moeilijke beslissingen moesten worden genomen. Nu Caleb uit beeld was, won Chayce Beckham het seizoen van American Idol, waardoor fans woedend waren over de resultaten.

Caleb Kennedy heeft een nummer uitgebracht dat oorspronkelijk was gepland voor zijn top 5 optreden

Caleb Kennedy werd aangemoedigd om uit de competitie te stappen vanwege zijn controversiële post op sociale media. Hierdoor kregen fans hem nooit zijn originele nummer 'Raised On Dirt' te zien toen hij de top 5 bereikte. Caleb werkte aan het nummer met Ross Cooperman, een van de producers van de serie die is ingehuurd om met de deelnemers te werken aan liedjes. Ross zat achter Chayce Beckham's nummer '23', dat een enorm succes bereikte. Als Caleb zijn lied had mogen uitvoeren, zou het hetzelfde succes (of meer) hebben bereikt als het lied van Chayce.

American Idol verwijderde alle uitvoeringen van Caleb van YouTube nadat hij zich terugtrok uit de show. Caleb heeft echter heel ijverig gewerkt om een comeback voor zichzelf te maken en muziek uit te brengen voor zijn fans. Caleb mocht zelf nummers uitbrengen, ondanks dat hij geassocieerd werd met American Idol. Hij bracht een clip van zijn nummer 'Raised On Dirt' uit op zijn Instagram-account om nieuwe muziek in de maak te plagen.

Op 10 september 2021 bracht Caleb Kennedy zijn nummer 'Raised On Dirt' uit op YouTube en fans stonden te popelen om te luisteren. Fans vragen Caleb constant wanneer hij nieuwe muziek zal uitbrengen. Het zag er nog beter uit voor Caleb toen hij zou optreden tijdens het optreden van Greenville Country Music Fest. Het zag er echt naar uit dat ze zich voor Caleb begonnen te keren sinds de controversiële video was uitgelekt. Helaas ging het een stap achteruit toen Caleb in de problemen kwam met de wet.

Caleb Kennedy's aangeklaagd voor dodelijke crash

Het zag er zeker niet goed uit voor Caleb Kennedy. Helaas voor de producenten en kijkers van American Idol is Caleb niet de eerste deelnemer die is aangeklaagd en veroordeeld tot gevangenisstraf. Slechts een paar weken geleden, op 8 februari, reed Caleb onder invloed en doodde een onschuldige man. Agenten ter plaatse ontdekten dat Caleb marihuana inhaleerde via een vape-pen voordat hij in deze pick-up truck reed. Onder invloed van drugs crashte Caleb tegen de 54-jarige Larry Duane Parris die bezig was zijn boot voor zijn huis te repareren.

Hoewel Caleb misschien nog maar 17 jaar oud is, wordt hij als volwassene aangeklaagd. Hij zit momenteel in de gevangenis terwijl de rechtbank wacht op de toxicologische resultaten van Caleb. Als Caleb schuldig wordt bevonden, riskeert hij tot 25 jaar gevangenisstraf voor zijn daden. De advocaten die Caleb vertegenwoordigen, hebben verklaard dat hij zich vreselijk voelt over wat er is gebeurd en dat hij in de gevangenis op zelfmoordwacht zit. Ze hopen dat Caleb uit de gevangenis wordt vrijgelaten en in plaats daarvan naar een centrum voor alcohol- en drugsbehandeling wordt gestuurd.

Aanbevolen: